Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• F-ECT$

titán

válasz #17188257 #79688 üzenetére

Én sem szeretem, hogy a meccsek döntő többsége eldől T4-6 körül, de amíg minden hónapban rankokat esel vissza, addig népszerűek lesznek az egyszerű, gyors, hatékony deckek. (Bár szerintem a ladder átdolgozás óta többen választják a control / combo deckeket, mint előtte.)

Emellett a combo deckeket sehogy se tudod megfogni (nincs sok jól használható tech lap ellenük), csak akkor nyerhetsz, ha előbb ölöd meg az ellenfelet, minthogy meglegyen nála minden szükséges lap -> ez is az agro irányába mozdít sokakat.

Mindemellett a legtöbb új deckhez egy csomó legend lap kell, ha épp nem nyitottál ilyet, és nem akarod olyan lapra ellőni a dustod, ami 3 nap múlva jó eséllyel használhatatlan lesz, akkor kivársz, és olcsó, főleg régi lapokra építő deckkel játszol.

Ja és a HS már öreg, minden felgyorsult a régi szép időkhöz képest, amikor még hetekkel a kieg megjelenése után is ment a kísérletezgetés. Most 1-2 nap alatt kitalálja a közösség hogy mi lesz jó és mi nem, és utána nagyon gyorsan be fog állni a meta. (Mondjuk jelenleg még minden classnak van 2-3 új deck ötlete, szóval ha akarsz, akkor lehet válogatni.)

Azon meg ne csodálkozz, hogy ha a játék azt jutalmazza, hogy nyersz, akkor mindenki nyerni akar. Fun-ra meg ott a casual (ahol szintén sok meta deck jön, de legalább nem vesztesz rankot a fun deckeddel sem.)

Új hozzászólás Aktív témák