- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz fogtunder #73026 üzenetére
Annak a F2P játékosok nagyon örülnének Meg ugy mindenki örülne szerintem hogy többet kell költeni a játékra ha standardon akarsz játszani
Biztos a basic lapok limitálják a lehetőségeket? Az nem lehet, hogy esetleg a fejlesztők maguk mert kitalálnak egy archetipust pl discard lock, és azt próbálják lenyomni az ember torkán kiegről kiegre?
Szerintem az innervate meg fiery war axe semmit nem limitáltak. OP lapok voltak, auto includeok voltak, de épp ezért kb bármilyen deckbe befértek. Fontos, hogy ne legyen tul sok ilyen auto include lap a basic/classic szettben mert az tényleg tudja limitálni a lehetőségeket, de szerintem egyik classnál sincs ilyen gond, na meg a hall of fame is pont ezért jött amugy létre részben.
Mint ahogy irtam minden classnak vannak saját OP lapjai, amik a class identitását adnák. A druid identitása pl a ramp. Ha kirotálna a basic/classic szet, mi lenne az identitása? Vagy minden kiegben jönne egy újabb fajta jade blossom? Tök jó lenne minden kiegben jönne uj OP auto include class lap a régi helyére, a régiek meg folyamatosan mennének a levesbe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 11
- Trollok komolyan
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Régi 286-os játékok beállítása Dosbox-ban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi hangfal építés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest