- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Akciókamerák
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz Gyuri27 #1998 üzenetére
Pont most volt egy jó játékom priest ellen. Biztosan nyeregben érezte magát az agyontápolt berzerkerrel. De aztán tőle vett ötlet alapján agyontápoltam a blood impemet 2 demonfire + 1 power overwhelminggel és kinyírtam Gondolom neki kevésbé tetszett a dolog.
9/9 blood imp! -
Sirandrish
legenda
válasz kervantas #1994 üzenetére
Azt nem is gondoltam hogy 10perc alatt betörtél mindent
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kervantas
aktív tag
válasz Sirandrish #1993 üzenetére
kb. 2 hónapig gyűjtöttem rá.
-
Sirandrish
legenda
-
kervantas
aktív tag
Én most craftoltam le Ragnarost!
(Be kellett zúznom a Gorehowlt ) -
kovsol
titán
válasz ígyvanferi #1987 üzenetére
Én nem számoltam, de már 30 fölött járok és most nyitottam a napokban az első Legendary lapomat.
Ezen kívül van a pénzes vásárlásért járó legendary, meg a murlock ami reward.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Sirandrish
legenda
Bnet balanceról lehet vásárolni?
Az a legend lap nekem is kéne Mármint ami jár ha költök és ha jól tudom az csak betába jár?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Én eddig kb 12-15 paklit bontottam és egy legendary volt bennük, de azt sem használom..betörni viszont nem merem mert sose lehet tudni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kanczy
veterán
Lehet, de nehéz. Én pl. 6 legendary-t bontottam 60-62 boosterből, és ez már elég jó arány. (Amúgy te az arany verziót linkelted, na az még sokszor ritkább )
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
Amit én módosítanék rajta:
-1 Raid Leader (elég rossz lap)
-2 Frostwolf Warlord (legalább két lény kell hozzá, hogy megérje)
-1 Stormwind Champion
-1 Archmage
-1 Stormpike Commando
-1 Stormwind Knight+1 Arcane Intellect
+2 Flamestrike
+2 Frostbolt
+2 Elven ArcherAzt hiszem így mindegyik basic lap, és sokkal optimálisabb
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
whitezo88
nagyúr
a mage starter deck? vagy mi? ez így sztm gyenge, túl sok a nagy lény és kevés a varázslat. az mage deckemmel szoktam szépeket nyerni, azért is szeretem, bár most ugye volt nerf. expert lapok is sokat segítenek, meg olcsóbbítás (2ért 1-el olcsósító rare) meg sebzésnövelő lények. meg sok leszedés.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #1978 üzenetére
Felveszlek amint lesz időm, most is dolgoznom kellene, csak épp üres az iroda még pár percig.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Szerintem nagyon kevés lapod van az első 3 körre ami el is döntheti a meccset.
És én a spelleket is keveslem, bár ezzel magam ellen beszélek mert utálom a mage spelljeitMondjuk én nem vagyok profi, várd meg a kemények véleményét is
Amúgy mi a btaged ? Néha nyomathatnánk egymás ellen
Vagy vegyél fel: Andrish#2666[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na itt a paklim nekem. A fentebb ajánlott listából csináltam, de nem túl kevés az 1-2 mana cost-os szörny?
1x nyertem vele, 2x kikaptam.
Live-Die-Respawn
-
oxox
addikt
válasz ígyvanferi #1972 üzenetére
megsem...akinek volt mar odaadta masnak...sry.
oxox[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
kovsol
titán
válasz ígyvanferi #1972 üzenetére
Igazad van, ez kiment most totál a fejemből.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Ne felejtsük a lila epiceket!
Esetleg ha még lenne valakinek elfekvőben egy 2., 3. kulcsa, egy barátomnak szeretném adni. Valamiért a múltkor nem pipálódott be a jelentkezése, így most még nem kapott. Persze majd kap januárban, de ha akad egy fölös valakinek...
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
én meg nem bírom megcsinálni a napit... sorban a 4. vesztem el druidával pedig vannak jó lapjaim mg craftoltam is de a semmiből hozzák vissza. lejön a Mekkatorque, kap egy +2t a dark iron törpétől, leszedi röhögve (előtte MOTW-t kapott az se élt többet 1 körnél). swipe kéne nem jön (2x). homing chickennel húzok lapokat, használhatatlanok mind, mert nem lények hanem buffok... gg. sorban a 3. warlock kalapál el. előbb murlockos volt, első hullámot vittem swipeal, de 2.nál már nem húztam semmit. 10/10 ironbark protectort meg leszedte a lényleszedésével. amire előtte corruption tolt, de ironbeak owl silence azt leszedte, de hiába. megint úgy nyert hogy pár hpja van, moonfire nem jön, de neki jön az a lénye ami megeszi a sajátjait és annyit buffol magán...
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
ez volt a tippem..kaptam boost, es lattam, hogy kulonbozo szinuek a kavicsok, csak nem tudtam, hogy a hasznalhato (mage, rouge stb-t jelenti, vagy a ritkasagat).
palyakon van barmi ertelme tuzet/szivarvanyt gyujtani, vagy csak ha varni kell a masikra ne idegeskedjek?amugy az elso benyomas (nyilvas basicel), hogy kicsit butacska (gondolom magasabb szinten jobb lesz), ill. VTES utan furcsa, hogy az iranyito (esetunkben hero), siman tamadhato...ertem az alatt, hogy a lehozott szornyeken ha nincs taunt (ha jol emlekszem), megkerulhetok...magic-ben sem volt ez igy, ill. legendben sem (bar mar vagy 10 eve nem jatszottam, es lehet csalnak az emlekeim)
a grafika, a zene, es a szovegek viszont tetszenek nagyon...osszessegeben...meglatom misul ki belole
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
tegnap en is reggeltem.
amator kerdes a lapokon hol latszik, hogy c, uc, r, vagy legend?Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
kovsol
titán
válasz Sirandrish #1966 üzenetére
Szétkaptam egy cone of cold és egy blizzard lapot, mert most a teljes dust költséget visszadja, mivel most volt változtatva. Úgyis volt kettő belőlük és csak egy van a paklimban használva.
[ Szerkesztve ]
-
-
kovsol
titán
válasz kervantas #1964 üzenetére
Én épp ebben a pillanatban nyertem egyet és bezsákoltam az újabb +2 csillagomat rankedben. Az a jó, hogy Winning streak bónusz miatt kettesével adja a csillagokat. Az új Pala decket amit összeraktam eddig csak egy ember tudta legyőzni, pedig tele van sebezhető pontokkal. Hozzáteszem ez még low level ranked csak.
(#1966) Sirandrish igen, a sámán gyönyöreit xD mikor ellenem tolják ezt, akkor el szokott kerekedni a szemem rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
kervantas
aktív tag
Nektek is errorozik? Elszált a szerver?
[ Szerkesztve ]
-
slayer007
tag
Jason Chayes megerősítette, hogy december 19-ével bezárólag mindenkinek küldtek meghívót a zárt bétára, aki december 16-ig jelezte, hogy szeretne kapni. Aki nem kapott még béta kulcsot, az nézze át a leveleit és ellenőrizze a spam könyvtárát. A zárt bétára január 7-ig lehet jelentkezni a Battle.neten, és a tervek szerint minden jelentkező kap rá meghívót, még a nyílt béta indítása előtt (utána ugye már nem sok értelme lenne).
Im insane, what's your excuse?!
-
Sirandrish
legenda
válasz DjDanee87 #1961 üzenetére
Oh..akkor most azonnal kérek vagy 2 golden legend lapot
-
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #1957 üzenetére
Golden kártya szétszedése annyi dustot ad, mint amennyiért lecraftolhatsz egy azonos ritkaságú nem arany lapot.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz ígyvanferi #1958 üzenetére
Értem mááár
Szétalakítottam az összes paklimat..most már csak majd tesztelgetni kellEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ígyvanferi
addikt
válasz Sirandrish #1956 üzenetére
Igen, egyet lehívsz, egyet megidéz. Ezért a két kártya.
-
Sirandrish
legenda
Dzaaang..a Golden Vaporizerért nem is 50dustot adott hanem 100at.
Gondolom azért mert rare de attól még ez egy kellemes meglepetés voltEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Big Big thx
Ezt alaposan átnyálazomEzekből egyébként megvan néhány.
Pl a Farie Dragon..őt most próbálgatom, de szerintem megnyerte hogy még egyet lecraftoljak belőle
Dark iron-ból megvan a 2 ahogy a Silver Knightból is, de az csak 1 miniont idéz le tudtommalMég egyszer köszi...van min filóznom
[ Szerkesztve ]
-
válasz Sirandrish #1933 üzenetére
Csak common lapokat írok, és elől a mana ára van.
1 Worgen Infiltrator (stealth, a legtöbb 2 dropot kinyírja, és csak 1 mana)
2 Faerie Dragon (nem lehet spellel támadni, ami nagyon sokat számít a 2-3 körben!)
2 Youthful Brewmaster (nagyon jó combokat lehet vele összehozni, pl Novice Engineer-t visszateszed a kezedbe
3 Acolyte of Pain (főleg mágusnak nagyon jó)
3 Flesheating Ghoul (ezt abban a körben nagyon jó letenni, ha egy körben több miniont ki tudsz nyírni)
3 Scarlet Crusader (többnyire 2 kártyájába kerül az ellenfélnek az eltakarítása)
4 Cult Master (akkor jó, hogy tudod taunttal védeni, vagy lategame-ben teszed le, amikor lent vannak minionjaid, és tudod, hogy fel kell áldoznod azokat)
4 Dark Iron Dwarf (az egyik legjobb common)
4 Silvermoon Guardian (ez is gyakran 2 kártyájába kerül az ellennek)
4 Spellbreaker (a silence miatt nagyon jó, felbuffolt minionok réme)
5 Fen Creeper (talán a legjobb common taunt)
5 Silver Hand Knight (az egyik legjobb common, mert ugye 2 miniont kapsz, bár mage ellen gyenge a flamestrike miatt)
5 Stranglehorn Tiger (mivel stealth, ezért garantáltan nem tudja támadni az ellenfél amikor lerakod)
5 Venture Co Mercenary (nagyon jó statok 5 manáért, és ha ügyesen játszol, a hátránya nem zavaró)(#1940) orichalcos: a ritkaság alapján van a craft ára.
common: 40 dust
rare: 100
epic: 400
legendary: 1600A legendary nem feltétlen annyira jó, pl van olyan, ami helyett szivesebben teszek be commont a paklimba.
De amúgy érdemes megnézni TotalBiscuit Lord of the Legendaries sorozatát, ott 28 legendary + 2 faceless manipulator paklival játszik, és így szörnyű.(#1942) pethYeti: csak a freeze mage-t, aki eddig sem a freeze-zel operált, annak ugyanolyan hatásos maradt
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sznorbert86
csendes tag
valami jó hunter paklit tudnátok ajánlani?
-
Sirandrish
legenda
válasz Wolverine #1950 üzenetére
+1
Bezony ám..
100gold minden hősért +1 pakli ha mind lv10.
És azt még Practiceban is meg lehet csinálni...és ott elég gyors is.
Emellett ha még nem volt meg az összes Expert AI az +100gold.Ráadásul ha közben összejönne a 100win (amibe szintén számít a practice is) az még 300gold
-
Wolverine
félisten
Mindenképpen szerezz meg minden hőst, és húzd fel őket lvl10-re - az ugyanis achievementet és goldot ér Plusz rakj össze saját paklit, ha még nem tetted volna meg.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Most olvasom a launcherben, vége a zárt bétának január 7-én.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
-
kovsol
titán
válasz Sirandrish #1946 üzenetére
Előbb megűtött a guta. 1hp ja van az ellenfélnek, nekem 9. Tele a pálya minionokkal amik az enyémek, neki egy sincs lent már, és van neki egy kártyája. Imádkoztam, hogy ne legyen neki valami durva spell amivel lezúz.
Erre lehív egy Malygost és rámszór egy Soulfire -t ami így 9 -t sebzett. Ilyet bemákolt a végére, hogy pont a megfelelő kártyát kapta a kör elején.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Jaja...azokat is szoktam nyálazni át ezerrel, csak sajna véges a dustom
pethYeti Mi sem áll távolabb tőlem
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz Sirandrish #1943 üzenetére
Én is odaírtam hogy szerintem, szóval te bántasz engem
-
kovsol
titán
válasz Sirandrish #1941 üzenetére
Common lapok között is vannak hasznosak, azokat is érdemes átnézni.
-
Sirandrish
legenda
válasz pethYeti #1942 üzenetére
3 skillje 1-el több manába kerül.
Szerintem ez nem volt akkora nagy bimmbumm..legalábbis a mage ellenfeleimen nem vettem észre hogy annyival meggyengültek volna.
Mindegy..ebbe nem akarok újra belemenni.
Direkt odaírtam hogy szerintem..ne báncsálEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pethYeti
addikt
válasz Sirandrish #1941 üzenetére
Mage-et pont most nerfeltek, sztem el is érték vele a céljukat...
-
Sirandrish
legenda
Szigorúan szerintem a Mage a legdurvább most.
Ha full alap lapokkal mész akkor még a Priest ami elég kemény, de a Hunter és a Warri sem rossz.
Ha meg már vannak jobb lapjaid akkor mindegyik lehet kőkeménySzerinted én már max rare-ig kérek craftolási tanácsot? 400 meg 1600 dustom sose lesz
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy valamelyik hős OP esetleg? Vagy mindegyikkel ugyanannyi esély van nyerni? Kezdő hőssel tolom ugyebár, de nem tudom hogy most nyitogassam-e a többi hőst.
BTW néztem a craftolást, hát a legdurvább szörnyekért aranyárat kérnek.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Egyelőre egyet craftoltam és majd megnézem hogy hogy tudom kihasználni, illetve hogy melyik pakliba érdemes egyáltalán beletenni
-
kovsol
titán
válasz Sirandrish #1937 üzenetére
Knife Jugger nekem az egyik kedvencem. Ha olyan paklival mész ami tele van kis mannás minionokkal akkor irtanak azért. Ezt most toltam épp: [link]
Paladin paklimat akarom feljavítani, de sajnos Sword of Justice még nincs a készletben.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hát akkor azt a Knife Juggert szerintem megskubizom..láttam már néhányszor ellenem, de a low HP-ja miatt kihasználni még nem nagyon tudták mert pikkpakk lezúztam. Ez persze nem azt jelenti hogy ne lenne amikor jól jön.
Ha ennyire mondjátok akkor szerintem első körben azt gyártom le, és meglesemEz az Emperor Cobra elég durva tud lenni egy Priest pakliba 1-2 HP-s Boost után
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Knife Juggler kell szinte minden aggro deckbe, Drake és Auctioneer erős midrange-kontrollokba. Abomination is jó, ha boardclear nélküli kaszttal játszol kontrollt. Pyromancer sem árt, ha megvan, de főleg palába játsszák. Én ezeket mondanám hirtelen.
Szóval a kolléga fölöttünk nagyon eltalálta a listát szerintem is
-
Sirandrish
legenda
Az Argent Commander és a Defender of Argus már megvan és az Azure Drakeből is van már 1..a többit skubizom..köszike
Most nézem hogy Assasinom is van már úgyhogy majd most gondolkodóba esem[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Nekem ilyen ötleteim vannak: argent commander, azure drake, (crazed alchemist,) defender of argus, emperor cobra, knife juggler, (questing adventurer,) ravenholdt assassin, (sunfury protector), twilight drake, wild pyromancer, abomination.
A zárójelesek csak akkor ha marad még majd rá dust.
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
Hát azoknak én is jobban örültem volna
Más: Szeretnék egy kis segítséget kérni a tapasztaltabb játékosoktól. Van vagy 200 dustom meg egy golden Vaporizerem+golden Jungle Pantherem amit nem sajnálnék betörni.
Kéne valamit krafolnom és első sorban neutral dolgok érdekelnének amik minden vagy legalábbis több pakliba is jól tudnának jönni.
Konkrét elképzeléseim nincsenek jelenleg így csak tényleg néhány hasznos lapötlet/javaslat jól jönne.
Értelemszerűen max rare, mert a többire nem telik
Köszönöm előre is.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kovsol
titán
válasz Sirandrish #1931 üzenetére
Én az előbb nyitottam egy Divine Favert és egy Gladiar's Longbowt.
Szerintem mind a kettő használható lap, akár mérkőzéseket lehet hozni a végjátékban mind a kettővel.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hja azt én is komálom..gondolja hogy jaj azok veszélytelenek aztán bimmbumm
Más: 24 HP-ja volt a gyereknek és 7 lapból nem tudott mit kezdeni
Viszont ezzel a győzelemmel meglett a 100gold szóval nyitok valami keményet
Kezdem unni a Vaporize-t..bár legalább ez golden így megéri betörni..
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Sirandrish #1929 üzenetére
Én meg azt amikor a totemeket nem veri le, aztán kapnak egy bloodlustot és nyerek velük
Nekem a második 100goldos küldim eddig.May the Force be with you!
-
Sirandrish
legenda
-
Gyuri27
félisten
Úgy látom ma a mage szopóálarc on.
Minden mással tudok nyerni ezzel meg vagy 6 bukó. Holott máskor simán hozom vele a meccseket.Amd - Radeon - Ryzen
-
kovsol
titán
-
Sirandrish
legenda
Ilyen se volt még..azt a napit kaptam hogy nyerjek 3at akármivel.
Priestet választottam és mind a 3 meccsen feladták...2szer a hetedik körben egyszer meg a 12.ben.
Pedig az utolsó 12 körös meccsen egy igen faja kis Mage ellen mentem..volt neki golden Flamestrike, Pyroblast meg mindenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wolverine
félisten
válasz ígyvanferi #1924 üzenetére
Ilyen hibát bármikor el lehet követni
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
ígyvanferi
addikt
Sose játsszatok hajnali 3-kor. Legalább is ne arénát. Volt lent többek között egy Raid Leaderem, meg egy Silver Hand Rercruitom, ami ugye így 2-t ütött. Egy, már korábban 4 HP-re lesebzett Gurubashi Berserker volt a célpont. Természetesen a Raid Leaderrel ütöttem először, vagyis még adtam neki 6 attackot, amivel 2 körrel később vége is lett a dalnak, ahelyett, hogy viszonylag simán nyerek...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudom, újszülöttnek minden vicc új, de én most hallottam a régi Warcraft 2 zenéjét a keresés alatt.
Live-Die-Respawn
-
DjDanee87
addikt
Lorewalker-t imádom. Néha érdekes dolgok történnek ha játékba kerül [link]
-
Előbb játszottam egy warlock ellen, a végén a fatigue gyilkolta meg, pedig 6 kártyaelőnye volt. Amikor nekem már csak 1 volt a kezemben, neki 7, mert folyamatosan húzogatta minden körben. Nem értem mi volt vele a probléma, mert a helyett, hogy lepakolta volna a minionjait, mindig csak 1-2-t tett le, így azért tudtam védekezni, hogy ne fogyassza el a hp-mat. Aztán addig húzogatott, amíg el nem fogyott az összes lapja a paklijában, ekkor nekem még 10 volt ott, de már szükségem sem volt rájuk.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
netpeti98
addikt
válasz pckownz #1915 üzenetére
"The following errors have occurred:
The code you entered has already been claimed.
Each code can only be redeemed once. If you’re sure you have not previously claimed this code, please double-check the spelling and enter it now.
For more information, please visit our Support Site."
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
A kulcsot az add key-nél kell beaktiválni vagy a beta profile alatt?
Üdv netpeti98
-
adamkaa777
senior tag
Bocs a dupláért de már másodszorra dob ki arénáról ... Mást is kiszokott dobni ? Most pl nyerése álltam ..
El. Psy. Congroo.
-
adamkaa777
senior tag
Ő meg abból és hogy a sok birka nézi ahogy szenved .
El. Psy. Congroo.
-
Sirandrish
legenda
Hát ő írta ki...én csak azért furcsállom mert 2 meccsét láttam az mindkettő bukó volt
-
-
Sirandrish
legenda
Hát én EU-t láttam kiírva, de mindegy.
kovsol Konkrétan most 2-t bukott egymás után
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Sirandrish #1905 üzenetére
100% win rate? Nehezen hiszem el a random faktor miatt. Simán lehet olyan lapjárás, hogy a legjobb paklival is bukó lehet belőle, főleg ha az ellenfélnek, meg egy kedvező leosztása van.
-
P00By
nagyúr
válasz Sirandrish #1905 üzenetére
Azok előtt meg az, h 5. nap, ranked 5. Az meg a US-re vonatkozik
-
Sirandrish
legenda
Hát az volt kiírva hogy 5. nap EU-n meg 100% win rate meg etc etc.
-
P00By
nagyúr
válasz Sirandrish #1903 üzenetére
Szvsz most US-en játszik!
-
Sirandrish
legenda
Ez a Kungen nem perkált EU-n?
A paklijában majdnem minden lap rare, epic vagy legend..a spelleken kívül perszeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla