Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Zsinorban 10 vereseg, eleg volt ebbol a szarbol mara.
Ha netan valakinek van otlete hogy jatszak Mage-val meg milyen lapokra figylejek megoszthatna.
-
törölt tag
-
P00By
nagyúr
Elég sok gondom van!
AI ellen a gépem miatt igen lassú a játék, mindenre várnom kell elég sokat. Az enemy turn gomb pedig elég gyakran beragad és csak quit-el tudom megoldaniMOD: Ahhh, már játékot sem tudok indulni
-
kovsol
titán
Pont azt nem írtam le és miért tetszik ez.
Azért, mert az útban lévő erős minionokat spellel el tudom takarítani és az egységekkel a többet tudok hősre koncentrálni. Meg nem szeretem azokat a varázslatokat se ahol a hősnek ad sebzést. Jobban bejön a priest heal képessége. -
adrian360
őstag
az érzés amikor a kilencedik körig nem húzol taunt lapot, majd végre jön egy.... 3/3 maci. néha iszonyat idegesítően szar a lapjárás. a másik véglet meg mikor az ellen minden körben csak taunt lapot rak, meg a húzza 4 dmg minden ellenségnek lapokat zsinorban.
-
kovsol
titán
Először is elég kezdő vagyok még ilyen kártyás játékokban, de erre most rákattantam eléggé
Ezzel a paklival megyek. Egy kivételével mind alap ingyenes lap.
-Arra szoktam rámenni, hogy sok kártya legyen a kezembe. Ezt két féle képen oldom meg: olyan lap amit ha lehívok húz a pakliból, a másik meg a Northshire Cleric és a Hero Power segítségével.
-Adott szintre megpróbálok olyan lapokat lehívni aminek HP-ja van több így nehezebb megölni. Pl nem 2/2 hanem 2/3 lapot rakok be inkább.
-3dmg és alatti meg a 5dmg és feletti minionokat ki tudom nyírni varázslattal. Egyedül a 4 sebzéssel rendelkezőknél van gond.
-Nagyon erős lapokra meg Mind Control megy.
-Ogre magi a plusz spell dmg miatt került be. Holy Nova és a Holy Smite -t erősíteni.
-Sunfury Protector megint csak egy nagyon hasznos lap. Berakom két minion közé és akkor Tauntot ad a mellette állóknak.
-Power Word: Shieldet általában tauntos egységre szoktam rárakni, amikor sérül utána következő körben healelem a Hero Powerrel és ha van lent ugye Northshire Cleric akkor kapok lapot még pluszba.Ma kb 15 mérkőzésből 1-t vesztettem ezzel a paklival.
-
kovsol
titán
Nekem megy még, előbb nyertem pont egyet.
Meg is lett a One Star Diamond Medal. Ma összesen egy darab ranked mérkőzést vesztettem, azt is platina 3 csillagnál. Itt már kezdenek megjelenni az embereknél az arany lapok, meg az expert kártyák.
Priest nagyon tetszik. Az én játékstílusomnak találták ki pont -
Gyuri27
félisten
Ezt a hirtelen bezárjuk a kaput, kidobjuk a játékost minden este meg kell csinálni?
-
kovsol
titán
válasz
killerjohn #286 üzenetére
Level 10-en lesz meg a 20 darab ingyenes lapod minden classhoz.
Unranked mérkőzést is mehetsz, rankedre szerintem ne menj amíg nincs meg az összes alap lap se. -
killerjohn
addikt
válasz
Ereshkigal #285 üzenetére
kérdés: van értelme az új classokkal practice-t nyomni (értsd: jár-e érte valami) vagy lehet menni velük egyenesen play-be?
-
Ereshkigal
őstag
válasz
killerjohn #284 üzenetére
Ja, a class basic lapjait.
-
killerjohn
addikt
na, level 21-ig elmentem mage-el, most megnézek egy másik class-t
elvileg levelezésért kapok majd új kártyákat?
-
kovsol
titán
Később várható bármilyen kártya tradelési lehetőség amúgy?
Gondolom nem, mert akkor kicsúszik a kezükből sok pénz. -
Wolverine
félisten
Újabb béta hullám ment ki az EU-ban. Szerintem stresszteszt folyik
-
kovsol
titán
válasz
killerjohn #279 üzenetére
Most kipróbáltam és tényleg. Akkor más nem lehet alapanyagra lebontani a sima lapot ha megvan már a gold.
-
Hoshi_HUN
csendes tag
Tegnap este megkaptam a kulcsomat, kb a legelején jelentkeztem a kulcsért. Letöltöttem tegnap a klienst, örültem, hogy végre játszhatok, nem működnek a szerverek...
Sebaj, játszottam mást, majd miután visszajöttek neki is láttam a tutorialnak meg a practicenak. Ma már feloldottam minden kasztot, és egy arénán is túl vagyok. Hát ez az aréna... összeraktam egy mage paklit, szerintem nagyon jó lett, első ellenséget meg is vertem, majd a másodiknál DC... Beírja a losst. Hurrá... Harmadik ellenfél legyőzött, nagyon rosszul jöttek a lapok...Negyedik ellenfélnél újra DC, meg is lett a három loss... Nagyon örültem neki, bár annyi jó van a dologban, hogy ez még csak az első, ingyenes aréna volt.
Remélem azért élesedés után nem lesznek ilyen problémák. De eddig is már nagyon tetszik a játék.
-
Zedz
addikt
Életem legszebb győzelmét játszottam most le.
Én mage, ellenség warrior. Neki 30 hp + 20 armor, nekem 1 (!!!) hp. Nem volt lapja, én pedig bekombóztam minden szépet és még így is maradtak ütős kártyák a kezemben. ~15 hp-nál látta nincs esélye, feladta.
-
kovsol
titán
Én ma toltam kb 15 mérkőzést. Előbb arénáztam, de két győzelemre futotta. Nekem valahogy az nem jön össze. De mondjuk forgattam egy extra rare lapot is, meg a pakliban is volt két rare. Mondjuk ebben a tempóban nem mostanában lesznek meg a lapok amikre vágyok. Crafting alapanyag se nagyon jön. Gondolom ha többet tudnék nyerni akkor nagyobb összegeket forgatnék ki a végén.
-
P00By
nagyúr
Este remélem rendben lesz, és akkor végre nekiállhatok rendesen. Szerencsére egész hétvégén nem lesz semmi dolgom
-
Tényleg, arénában mindig random, hogy mely 3 class közül választhatok az elején?
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Ereshkigal #268 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz
Ereshkigal #267 üzenetére
Ott nem írja az összeset, szerintem csak a ranked és az arénát számolja ott.
Más:
Kitaláltam, hogyan lehetne felpezsdíteni a játékot kicsit. Lehet meg kellene írnom majd a Blizzard fórumra is kifejtve.Warcraft3 ban voltak Battle.neten rendezve esténként hetente többször Touramentek.
Oda bárki jelentkezhetett és az eredménytől függően kapott érte jutalmat. Ott Tourament győzelmeket írtak jóvá amiből Portrékat tudtál szerezni.Itt is lehetne ilyen hogy jelentkezik az ember touranementre és szépen adogatja be az ellenfeleket és minél több fordulón tovább jut valaki annál nagyobb jutalom járna. Gold, Dust, Booster pack, lapok.
Lenne mondjuk olyan, hogy bizonyos classokhoz rendeznek touranementet, pl Priest deck tournament.
Akkor lehetne olyan, hogy csak Basic kártáykkal lehetne menni. Random deck, mint az arénában stb
Van lehetőség benne szerintem. -
Ereshkigal
őstag
A quest logra kattintva kiírja a győzelmek számát play, illetve aréna módban.
-
Nem tudod megnézni szerintem. Én is csak onnan tudom, hogy 100. győzelem volt, hogy kiírta, hogy kaptam 300 goldot, mert ez a 100. győzelmem (beleszámít a practice is, vagyis nagyon gyorsan el lehet érni, ha valaki a goldra hajt). Még 1000 győzelem után is fog adni 300 goldot, aztán már kb csak a daily challengek maradnak goldszerzésre, na meg az aréna.
-
kovsol
titán
Nem kapsz Ranked után se semmi extra jutalmat, csak erősebb ellenfeleket ad úgy figyeltem meg.
Most 18 győzelemmel vagyok Patinai 1 csillagnál.Előbb egy olyat nyertem, hogy 1!! élete volt a hősömnek az ellenfélnek meg 24!
Kezembe nekem még ott volt egy rakat lap, neki kifogyott a kezéből. Lehívtam pár minont, volt köztük egy tauntos is és két kör alatt levertem. Ráadásul pont lehívott egy 7/7 -es minont én meg következő körben Mind Controlt toltam rá xD Még nekem segített.
Szóval szerintem amíg van lap amit le tudsz hívni küzdeni kell a győzelemért. -
-
kovsol
titán
Gold kártya milyen előnnyel jár? Egy előnyt látok csak benne, hogy 4x lehet így pakliban maximum ugyan az a lap. 2sima 2gold. Meg szép. Más előnye van?
-
Zedz
addikt
Hero és Neutral kártyákat milyen arányban szoktatok rakni kb? Úgy vettem észre nem feltétlen jó a minél több hero kártya. Próbálom belőni a 10-12 hero kártyát maradékot neutralnak hagyom. Nálatok hogy van?
-
kovsol
titán
-
DjDanee87
addikt
Ha rámegyek storeban hogy vennék paklit mintha azt írná csak paypalról tud levenni pénzt. Nem próbáltam továbbmenni, de battle.net accountról tényleg nem tud levonni ?
-
JSaN
addikt
No akkor en is vettem egy kettes packot, es meg lett a gold gelbln. Irtak csak adig jar mig beta van, utana soha tobbet.
A jatek tetszik, nagyon addiktiv, tableten nalam utne nagyon, de igy pc-n is tolom rendesen.
A kartya ossze allitasal meg hadilabon vagyok, ez nem megy nekem. Hihetetlen milyen kombokat ossze allitanak ellenem. Van hogy mar a 4ik korben szarra vernek, vagy en adom fel 4-5ig kor kornyeken mert olyan gyenge a lapjaras es adigra durvan meg gyengitenek.
Arenaznak de ahhoz meg nincs goldom, es most kuporgatni kell. -
kovsol
titán
Ha kijön a végleges akkor a mostani lapok el fognak veszni?
-
adrian360
őstag
Volt itt kérdés hogy mik kellenek az alap pakliba, én ezekre építek :
kell taunt 3-4-5 szintre mindenféleképpen.
kell olyan lap ami ad tauntot másnak. általában class kártyák, de van pár any class rare is
kell olyan lap ami több ellenfélre sebez. ezek is általában class kártyák
kell olyan lap ami lapot huzat, sokszor menti meg a végjátékban az embert hogy hogy van egy két plusz lapja.
+ legyen olyan lapunk lehetőleg amivel egy mega brutál lapot instant kinyírhatunk, vagy polymorphozunk 1/1 reén mikor csináltam a paklikat, ezt a 22 alap miniont raktam szinte mindenhova, és erre jönnek rá a class specifikus kártyák. [link]
de pl a hunter paklim más, ott beasteket gyüjtök, van pár nagyon jó buff rá. -
kovsol
titán
Ki is van írva:
Breaking News
We are currently investigation and issue with Hearthstone. During this time Hearthstone may be unavailable for play. We are working diligently to resolve the issues as soon as possible. Thank you for your patience. -
Wolverine
félisten
Sokan panaszkodnak most a fórumon, nekem is elakadt egy pala vs pala meccsem, pedig épp nyertem volna... és a Launcher szerint is probléma van épp a szerverrel.
Viszont még ez előtt elköltöttem 3 dollárt 2 boosterre és megkaptam az arany Mekkatorque-om -
P00By
nagyúr
A D3 sem indult, azt hittem emiatt a vacak kliens miatt van, amit felrakott...
De most már megy a D3. A HS viszont még mindig timed outtal kilép.
-
P00By
nagyúr
Nálam is gond van, timed out, meg crashel!
MOD: Ezt a játékot se nagyon bírja a gépem(kevés az fps)
-
Hmm, valami probléma lenne a szerverrel?
Én már szó szerint 10 perce várom, hogy az ellenfél lépjen, és nem jelenik meg az az égő csík.
mod: Ja, nem lehet újraindítani sem a klienst, a végtelenségig tölt.
-
kovsol
titán
Nyomtam egy hero powerrel magamra egy healt és bebugzódott és azóta ott varázsolja kb 5 perce a healt. [link] csak a kilépés segített, és most vissza se tudok lépni.
Fő gondom nekem az, hogy a játék végére sose marad lap a kezembe és ezért kapok ki általában.
-
P00By
nagyúr
Én is!
Rohadtul örülök, pedig már nagyon nem vok gyerek
-
Zedz
addikt
Üdv a csapatban!
-
zsolt1225
aktív tag
Most jött meg a kulcsom, nézzetek emailt.
-
DjDanee87
addikt
"Gondolom a randomot azért úgy csinálták meg, hogy mindenki egyenlő arányban kapjon rare meg epic kártyákat is."
Ilyen nincs a rendszerben, az is előfordulhat, hogy 1 epicet sem kap az ember a 30 lapból, máskor meg akár 3-4 epicet és akár még legendaryt is. Azt hogy az ellenfeleket mi alapján válogatja egymás ellen én sem tudom, de nem a kapott lapok ritkaságát nézi, mert többször találkoztam már legendaryval ellenfélnél nekem meg még csak 1szer volt. Tehát nem aszerint sorsol hogy milyen ritkaságú kártyákat kaptak az emberek.
-
Tényleg, ha nincs elég gold az arénára, akkor oda igazi pénzért is be lehet mennyi, ugye?
-
L4mie
veterán
Bocsi, félreérthető voltam...amúgy köszö a gyors reagálást, booster az új volt.
Játszom MMORPG-t már 8 éve
szval alap fogalmak megvannak, WoW fogalmak megvannak,
csak elképzelni nem tudom, hogy megy az egész kártyajátékbanmivel ilyent soha nem játszottam.
Várom már nagyon, vagy hogy kijöjjön vagy hogy kapjak végre bétakulcsot,
mivel vizuális típus vagyok ezért látva tanulok, streamet meg nem akarok nézni, mert
szeretem átélni a felfedezés örömét és az lelövi a poén nagy részét
Majd ha expertkedni akarok akkor majd megyek streamre tanulni pro-któl -
Zedz
addikt
Nem tudom srácok hogy vagytok vele, de warlockoztam egy kicsit és nagyon OP-nak tűnik. Esetleg lockozik még valaki komolyabban? Pakli tanácsot tud adni?
-
válasz
killerjohn #212 üzenetére
Igaziból ha az elején jön akkor lehet jó, ugye a nagy spelleket úgyis lekeveri az ember, de később simán be lehet kapni egy-két nagyobb spellt vagy addig húzhat valamit az ember, esetleg lehet valami CC a kezében.
Persze első kör coin-millhouse erős, de nem egy stabil kártya.
-
Igazából eléggé általános kifejezéseket használunk, melyeket az összes CCG használ. De kérdezz mit nem értesz, és válaszolunk.
booster: kártyacsomag, melyben 5 kártya van, és goldért (100) vagy igazi pénzért lehet venni a játék store-jában.
gold: az ingame pénz, melyet nyerni lehet játék közben (ill. nem tudom, hogy lehet-e vásárolni is igazi pénzért)
normal, rare, epic, legendary: a kártyák ritkasága, az első a leggyakoribb, az utolsó a legritkábban előforduló, és általában a legritkább egyben a legerősebb is
arena: ez egy olyan hely, ahova 150 gold a beugró, és te véletlenszerűen kapott lapokból állítod össze a paklidat. 3 vesztésig játszhatsz max egy beugróval, és a nyeréseid számától függően kapod meg a végén a jutalmad. Minél többet nyersz a 3. vereség előtt, annál nagyobb a jutalom, 7 nyerés után már gyakorlatilag kapsz annyi aranyat, hogy ingyen volt a belépő (de van rá esély korábban is).
-
Arénában nem a saját lapjaiddal játszol, hanem kapsz 90 random lapot a teljes HearthStone készletből, és azokból válogatsz ki 30-at. És persze ez mindenkire igaz, így mindenki egyenlő esélyekkel indul (már ha a random faktort nem számítjuk). Gondolom a randomot azért úgy csinálták meg, hogy mindenki egyenlő arányban kapjon rare meg epic kártyákat is.
Persze én is csak így mertem vele játszani, mert alap lapokkal biztos nem sok esélyem lett volna.
Ráadásul ha minden igaz, a nyerésed számaitól függetlenül, mindig kapsz egy boostert is nyereményként, így eleve lejön az árából 100 gold, vagyis csak 50-be került az aréna, de nekem pl 4 nyerés után adott 45 aranyat a pakli mellé (meg valamennyi dustot is), így már kb nullszaldós az egész.
(#212) killerjohn: viszont már a második körben (vagy az elsőben, ha nem te kezdesz) kijátszhatsz egy 4:4-es lapot. Ha az ellenfélnek nincs a következő körben varázslata, óriási előnyt szerzel.
-
Ereshkigal
őstag
Jól gondolom, hogy lvl15-től basic lapok golden változatait kapjuk szintlépéskor, szóval új használható lap nem jön?! Ráadásul azokat szétszedni se lehet.
-
válasz
Ereshkigal #208 üzenetére
Uhh, az a legendary kártya nagyon durva.
Nekem eddig a lejobb 1 rare és 1 epic ugyanabban a boosterben, bár még eddig összesen asszem csak négyet nyitottam.
-
Zedz
addikt
My Collections menübe ha bemész, fent kicsit jobbra találsz egy olyan gombot, hogy Crafting Mode. Ott láthatod, hogy mely kártyák vannak meg és még mik hiányoznak. A meglévőket fel tudod áldozni úgynevezett Arcane Dust-ért. Ugyanebből tudsz kártyát építeni. Természetesen jóval kevesebbet kapsz egy kártyáért mint amennyibe kerül egy új létrehozása.
Például ha Warlockként létre szeretném hozni a Blood Imp nevű kártyát (1 manás, 1/1-es kártya, buffol) akkor 40 Arcane Dustot kell feláldoznom érte.
De ha pl. ha meg van a kártya és Arcane Dustot akarsz belőle csinálni, már csak 5-öt kapsz.
Az, hogy mennyit kapsz, a kártya ritkaságától függ. (színes kövecskével jelölik, biztos találkoztál már vele)
Szerk.:
Ereshkigal: Grat!
-
Ereshkigal
őstag
Legendary, golden, rare egy pakliból: kép.
-
Na, lejátszottam az első aréna meccsemet, nyertem, és most nem merek tovább játszani, nehogy veszítsek.
-
adamkaa777
senior tag
Nem tudtok valami nagy kulcs osztásról ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max