Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
válasz
King Unique #52568 üzenetére
Értem a fájlrendszeres dolgot, de így az egész folyamat nekem fura volt ahogy lejátszódott.
Lépésről lépésre leírom, most már gépről:
- kiszedtem a gépből az összes vinyót, majd visszaraktam (100% hogy nem ugyanarra a sata portra kerültek mint voltak)
- Az ssd (amin van a Win10) és 2 másik hdd rögtön gond nélkül üzemelt, ez (nevezzük D-nek) viszont Hozzáférés megtagadva hibát dobált, és a neve "Helyi lemezre váltott" (Biosban és lemezkezelőben ugyanakkor írt róla minden adatot, látszólag nem volt gond vele, viszont halk ciklikus zörrenés / kattanás volt hallható belőle amikor meg akartam nyitni a file kezelőben.
- újraindítottam, CHKDSK-t csinált, a név visszaállt, de továbbra is hibát dobott
- átraktuk másik gépre, nevet kiírta de Hozzáférés hiba
- vissza a régi gépbe, tulajdonos és hozzáférés módosítás, és minden a régi.Van még 1 ugyanilyen HDD a gépben, annak is ide rakom a képeit:
[kép] [kép]Hátha így valamelyik részlet más megvilágításba helyezi a történetet, attól tartok nem tett jót neki a ki-be rakosgatás és ott történhetett valami (nem dobtam le, és puha felületen volt).
Köszi az eddigi segítséged is
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest