- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
GFerr56
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudtam eldönteni, hogy melyik topicba írjak, de felvetem itt is a következőt:
Adott egy őskövület gép, benne egy 110 GB-os PATA HDD-vel. A vinyó RAID pci kártyával tömbben volt, átkötöttem Master1-re, mivel Win10-et szerettem volna rátelepíteni. Lehet rárakni 64 bit-es op rendszert, Win7-et (64 bit) viszi a vas egy másik HDD-n. Csak a fent említett lemezt hagytam működni, a Win 10 fel is települt, de az első újraindulás után valami ilyesmit írt ki, hogy: "NO DISK DETECTED". Mindenek előtt eljátszottam a telepítő konzoljában a diskpart - list disk - "select" - clean figurát, nyilván jó is lett, mert a telepítő hisztizett volna a GPT - MBR miatt, de ezt a "feltelepül, és utána nem érzékelem a lemezt" figurát nem értem.
Üdv.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Digitális Állampolgárság Program
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Bomba ár ! 2TB SanDisk Extreme Portable külső SSD - USB 3.2 Gen2, 1050MB/s , fekete
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest