- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryger
aktív tag
válasz
King Unique #51053 üzenetére
Udv,
Pont most kerultem en is ilyen helyzetbe egy regi 1TB-os vinyommal, folyamatosan ujra indult a boot, semmit nem tudtam csinalni a geppel, megha lehuztam mindent rola akkor sem. Aztan pihent ket napot, amig szereztem egy masik tapot, azt hittem az halt meg es most vigre megy a gep megint.
Viszont a BIOS latja a HDD-t, OS nem, Sentinel nem, tehat akkor meghalt? Sentinel soha nem panaszkodott ra pedigNem volt rajta potolhatatlan adat de azert jo lenne valahogy eletre kelteni...
Mit gondolsz, van ra realis esely? Nyilvan itthoni korulmenyek kozott, semmi profi szerviz vagy hasonloSzerk: ra tudnam dugni egy Linux laptopra, az esetleg kevesbe finnyas
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardcore café
- Borderlands 4
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vírusirtó topic
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest