Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- iPad topik
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hardvervadászat november elején
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Egy kis segítséget kérnék: szülőknek van egy WD My Passport Ultra külső HDD-je. Mentést szeretnék csinálni rá, mert újra telepíteném a gépüket, SSD-re költöztetem. Szerintem ez a WD még nem is volt használva. Az a problémám, hogy bedugom, de nem jeleníti meg meghajtóként. Felismeri, mert az Eszközök közt ott van. Először hibát írt ki, de telepíteni kellett hozzá illesztőprogramot, valamiért ezt magától nem csinálta meg automatikusan. Viszont ezután sem tudom még használni. Lehet, hogy formázni kellene, ezért a lemezkezelőbe mentem, ahol is ott van, hogy nem inicializált, viszont ha rákattintok az inicializálásra, azt írja:
I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani.
Valami ötlet?
Amúgy ugyanez a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest