Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
A cél az lett volna (már elment a gép),hogy ne tudjanak visszaállítani semmit.
Sok pénzem benne van az account-omban ami a ps4-en volt és nem szeretném,hogy ebből gubanc legyen később...
Először a gépen töröltem az account-ot vele együtt mentek az üzenetek/képek/mentett fájlok (kis fájlok ezek),majd csináltam egy inicializálást+nem gyors,hanem lassú,full format-ot.
Ezt így egyben ajánlotta fel,inicializálás menü után megkérdezte,hogy quick vagy full,természetesen a full-ra nyomtam.
500gb-os winchester-t kb.1óráig vagy picit tovább törölte.
Majd bekapcsoltam a gépet ellenőrzés miatt.
Mintha új lett volna,teljesen üresen.Elvégeztem a kezdeti lépéseket (idő/dátum/stb.),majd megcsináltam újra,inicializálás+full törlés.
Úgy látom,hogy te nem kicsit értesz a témához....szerinted ezek után vissza tudnák hozni a dolgokat?
Kb.400gb. nem érdekel,2-5gb. lenne a lényeg amiben a saját személyes dolgaim voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest