Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [HUN]Dani

    őstag

    Sziasztok!
    Lenne egy elég nagy problémám a vinyómmal. Fogalmam sincsen mitől lehet az, hogy van amikor beáll a gép mint a szög. Ez azt jelenti, hogy játszom valami játékon, filmet nézek vagy akár csak internetezek és gondol egyet, puff beáll pár másodpercre vagy rosszabb esetben több percre is, aztán megy tovább ahogy eddig. Egy nap többször is csinálja hosszabb, rövidebb időközönként. Azt vettem észre, hogy ilyenkor a legmagasabb aktív időtartam felmegy 100%-ra. Érdekesség viszont hogy úgy "fagy le" a gép, hogy az egeret lehet mozgatni, ha épp fent vagyok skype vagy teamspeak ott hallják amit beszélek, de a gépen csinálni semmit nem tudok. Ritkán fordul csak elő, hogy fullosan lefagy, akkor az egér is meg minden. Hard Disk Sentilellel néztem a vinyóm állapotát, de 100% kondíciót és 100% teljesítményt mutat illetve valamivel több mint 1000 nap hátralevő időtartamot. Leformáztam többször is, tettem új operációs rendszert és nem lett jó.
    Mellékelek egy SMART képet, lehet itt van a probléma.

    Nem igazán értek a dologhoz, ezért is írtam ide. Ha valamilyen információra lenne szükségetek, hogy jobban lelehessen szűkíteni a hiba okát, írjátok bátran. Gondolok itt olyanra pl. memória, proci, táp, stb. Egyáltalán 100%-ra kivehető, hogy a vinyóval van a probléma?
    szerk.: Némelyik program illetve játék telepítés közben is eszméletlenül bekattan. Legutóbb a metin2-t próbáltam volna feltenni, de kb 1.5cm ment fel a telepítőcsíkból 10 perc alatt, holott régen ennyi idő alatt régen az egészet feltelepítette. Ezalatt a 10 perc alatt nagyon sokszor bekattant.

    [ Szerkesztve ]

    magyarsrac

Új hozzászólás Aktív témák