Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• biker

nagyúr

válasz _DiEGO_ #27943 üzenetére

szia
    akkor sorban.

már új bios van rajta, azzal készült a mentés, csak live CD-ről megy, telepítés után nem megy a gép

1: ment 2 hónapot, hoza, lassú, különösebb vergődést nem ért, feladatkezelő se indult el, format után install, szuper, mehet vissza

2: 1 hónap múlva azzal hozza, gyorsan indul, majd 10-15 perc múlva belassul, megfagy. Ekkor ellenőrzés, backup alatt találtunk pár filet, amihez a rendszer szerint nincs olvasási jog vagy sérült, és nem olvasható. ok, gondoltam megfogja a windows okos kereső indexelését, teljes format, install

3: 2 hét múlva nem indul, ekkor teljes repartition, ext4 re felosztva, ment rá az ubuntu,
    4: 1 hét múlva ubuntu fur, mindent lehet csinálni, kivéve telepíteni bármit, mert ha elindítod a csomagkezelőt, rommá fagy,
    5: ez van most, telepítés után 2 restartot bír ki, hol az egyik, hol a másik particion talál olvashatatlan fileokat

sajnos eleinte nem gyanakodtam lemez hibára, és különösebben nem néztem, most meg már a smart ellenőrzés se fut le.
    teljes formázás sem zárja ki a szektorokat, gondolom egy dd if=/dev/null végigtörlés pár napig segítene, de azért az, hogy 161 indulása van a lemeznek (ez ugye kicsit sem sok) és májusi amúgy, és a 70 hibás szektor értékhez képest 4624 van rajta (kolléga itt mutatott képén WD-nél neki 100 a határ és alatta van, de már figyelmezteti) az nem biztos, hogy arra utal, hogy sokat kellene barkácsolni

Windowsok mind eredetik, msdn-es, és saját kérésre extreme loaderrel támogatottak. nem kispista edition.
    Ubuntu meg ugye gyári...

Vedd ki a vinyóját és pl. saját gépedben üsd ki, azaz törölj minden partíciót róla , mindet ! és úgy rakd vissza , hogy majd ott mint szűz vinyót kezelje Win7 ... A 100MB-os rejtett rendszerpartíciót engedni kell , mondjon bárki bármit . és csak a C -t formázd meg a többit majd win alól és csakis elsődlegesnek...

Ezt egyik macintoshommal sem tudom megoldani, és mint látod, nem egyszer lett particionálva és teljesen formázva, más és más filerendszerekre

Új hozzászólás Aktív témák