Új hozzászólás Aktív témák
-
McDog
aktív tag
válasz
lemusz #27924 üzenetére
-A SATA 2-es csatlakozóra rakhatsz SATA 3-as SSD, ám az természetesen csak a SATA 2 sebességével fog menni.
-Megnézve a 15k-s korlátot marad a WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3 (Igazán SATA 2-ben nem is találtam elfogadható HDD-t 15k alatt, így ez tökéletes ár érték arányú ilyen áron)
-Ha tudod hogy csak 20-25 GB-t foglal a rendszered, akkor elég a 64 GB, még egy-két program is mehet rá.
Szerintem jobban jársz vele, főleg úgy ha az adataidat a HDD-n tárolod.- Amit az XP-re cuccot betöltöttél floppy az a SATA driver volt. Az hogy már nem kell neki, az a Win 7 telepítéstől független szerintem, egy olyan frissített verziót telepíthettél, ami tartalmazta...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest