Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
zoleexxx #18516 üzenetére
A firmware frissítés akkor kell, ha NCQ-t használsz. Mivel egyre kevésbé zárható ki (főleg ha hurcolod), célszerű elvégezni. (Én nem csináltam soha, de van egy pár szabály.) A frissítés DOS alatt megy csak, így ajánlott Intel chipset hozzá. A másik, hogy megszakíthatatlan, mert akkor félkész lesz csak, totális összeomlás lesz belőle. Így mindenképp szünetmentes használata ajánlott. A frissítés végén a gépet ki kell kapcsolni, mert a drive-ot áramtalanítani kell. Ugyanis több modult csak az első bekapcsoláskor tölt be a felületről, a reset és egyéb utasítások hatástalanok ezekre! Ezért kell kikapcsolni a folyamat végén.
A 4k is igaz, a két probléma gyakorlati segítségéhez szervizes kollégákat tudnék javasolni. (Adatmentésben vagyok otthon, ezek nem az én területeim.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest