Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- HP nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
hi!
Lenne egy kis probléma, már mindent probáltam de nem sikerül megoldani.
Adott egy usb-s WD Elements portable 2,5"-os winchester HD sentinel szerint wd3200budt.
Teljesen szűz, backupra lett véve. Amikor megvettem, rádugtam gépre, felismerte simán, úgy rémlik, hogy másoltam is rá, ami működött majd letöröltem, mert nem nekem lett. Majd átadtam a rendeltetési helyére. Azóta hívogattak hogy nem tudtak rá másolni. Probálták újraformázni az se sikerült. Most hogy hazajöttem, próbáltam vele valamit kezdeni, formázni nem lehetett, akkor gondoltam újrapartícionálom. Nahát a létrehozáskor XP közölte, hogy nem megy, ezután fel se ismerte. Rátettem egy win7-es gépre, nagy nehezen sikerült inicializálni, partícionálni is tudom, de formázni nem a meghajtót. Azt mondja data error(crc).
HD sentinel szerinte 3 órát ment eddig, 52%-os :S valami 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest