Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- Mini PC
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heffi
őstag
Sziasztok!
A mai nam ne az én napom, az már biztos.
A laptomon neteztem és kerestem egy progit a telefonomhoz. Azt hittem megtaláltam, de valami brutális vírust telepítettem a gépemre 2 mp alatt. Amikor előugrott egy ablak, hogy fenyegetéseket talál a gépemen..., a vírusírtó és a műveletközpont "x"-elve, rendszervisszaállítás hazavágva, tudtam hogy baj van. Szerencse, hogy az xp ott volt egy másik partíción, gyorsan átmentettem a lényeges dolgokat egy mobilrackre és format C. A win 7 nem települ fel erre a partícióra. Ezek után töröltem az öszes partíciót és újakat hoztam létre a win7 telepítővel. Az XP-t fel tudtam tenni, de a 7-st félig, azaz amikor telepítés közben újraindul, már nem tud betölteni.
Szerintem még valami van azon a lemezen (Seagate momentus 7200 Gforce-s noti vinyó), ami kiszúr velem.
A particion magic 8-al is próbálkoztam, de az "bad"-nek látja a vinyót, és csak a korábbi partícionálást tüntette el, javítás címén, mást nem tudott kezdeni vele.
Valaki tudna ajánlani valami progit, amivel teljesen szűzre todom formázni ezt a vinyót, hogy tényleg minden eltünjön róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Interactive Brokers társalgó
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Horgász topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest