Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nono2
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis formatálási problémám. Van egy Western Digital Elements 1TB (külső) HDD-m amit szerettem volna újraformatálni NTFS filerendszerre Windows XP Pro alatt. Namost a formatálás legvégén hibaüzenetet küld a "A Windows nem tudta befejezni a formázást". Megpróbáltam a HP USB Disk Storage Format Tool nevű programmal is de pontosan ugyanez történt csak angolul írta ki a szöveget. Azóta felismeri ugyan a külön meghajtóként (H) a HDD-t a Total Commander , de mikor rá akarok menni azt írja ki hogy "Nincs ilyen lemez" gondolom azért mert a formatálás nem sikerült.
Az lenne kérdésem, hogyan tudnám leformázni NTFS-re??? Esetleg Windows Vistával kéne formatálni? Mert a pendriveot is csak azzal tudtam NTFS-re formázni.Segítséget előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest