Hirdetés
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
Sziasztok,
szeretnék venni egy HGCS program keretében még a határidő lejárata előtt egy új A+++ mosógépet. Eredetileg a LG F2J5WN4W gépet néztem ki, de a támogatás igénylés óta eltelt némi idő. Kérdésem, hogy van esetleg jobb ajánlat ebben az árkategóriában (~100e Ft)?www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
lehella
senior tag
Sziasztok,
szárítógép vásárláson gondolkozom, elegünk lett a teregetés-lepakolásból. Kérdésem, hogy milyet érdemes venni, szokott rá lenni bestbuy? Keretben 100 környékére gondoltam, nagyon max 130 ha tartható. A kondenzációs/hőszivattyús érveket-ellenérveket elolvastam, a hatékonyság miatt a hőszivattyús tetszene inkább.www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
lehella
senior tag
Köszi a válaszokat, az áramerősség miatt nem aggódom. Szárítógépre valaki tud ajánlani egy-két modellt max 130ig bezárólag?
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
lehella
senior tag
45 cm mély mosógépre rá lehet tenni a többi átlag szárítógépet, melyek 60 cm mélység körüliek? Vagy érdemes csakis méretben passzolót venni, viszont akkor leszűkül eléggé a kínálat.
Ha viszont rá lehet tenni a 60-as szárítót a 45-s mosógépre, hogy helyezkedik el hozzá képest? Pont középre kell tenni, vagyis előre meg hátra is lefog lógni?www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
lehella
senior tag
Sziasztok, tervezek vásárolni egy Candy CS4 H7A1DE-S szárítógépet. A helyszűke miatt esne a választás erre a típusra, hőszivattyús masina. Alapból két év garit adnak rá de kiterjeszthető +3al is. Megéri rá kötni plusz éveket, vagy nem az a meghibásodós típus?
-
lehella
senior tag
Sziasztok,
megérkezett az új szárítógépem (Candy CS4 H7A1DE-S ) aminek a használatija azt írja, ha van lehetőségem vezessem el lecsapódó párát és akkor nem kell ürítenem az ajtóban lévő víztartályt. Ezt szívesen csinálnám, de azt nem tudom hogyan lehetne elvezetni a vizet Nincs semmilyen kiállás erre a célra. Valakinak van ötlete?www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
lehella
senior tag
válasz Gömbike #55583 üzenetére
Ezen a Candy szárítógépen nincs elérhető helyen cső, amire tudnám csatlakoztatni a kifolyó vizet. Az ajtóban van a vízgyűjtője, amibe felülről folyik be egy 2 centis csonkon a víz. Ezt csak akkor tudom elérni, ha nyitva van az ajtaja, lehetséges, hogy bontani kell a gépet a kivezetéshez?
-
lehella
senior tag
válasz Teaway #55621 üzenetére
Köszi, hogy utánanéztél. Sajnos ez nem ennek a szárítónak a leírása lehet, a kézikönyv angol példánya nem említi ezt a megoldást sajnos (40013689) A gép alja is levan burkolva, nem látszik rajta az alsó tartály. Összesen 7db csavarfejet láttam ami mozdítható.
-
lehella
senior tag
Sziasztok,
porszívó választás előtt állok. Nincs háziállat, pici szőnyeg van csak, így különösebb igényeket sem támasztok a porszívóval szemben. Emiatt a viszonylag szűk helyen való tárolás miatt illetve ha lehet akksis működésről egy álló-kézi porszívó jutott eszembe. Erről mi a véleményetek, megéri? Mosható a szűrője, ezek szerint nem kell cserélni benne néhány havonta? [BOSCH BCHF2MX16 Serie 2] a Mediaban.www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
lehella
senior tag
Áh köszi a tippet, ez a Xiaomi termék teljesen kiesett a scopeból Megnézem!
Közben olvastam erőteljes érveket a porzsákos porszívók mellett. Ebből úgy látom a Miele C2 lenne a legjobb ajánlat 50 ezer környékén.
Ha esetleg arról van szó, hogy a Xiaomi vagy a Miele C2 akkor melyik lenne a jobb választás? Az álló, akksis eszköznek az előnye egyértelmű, de ha bármilyen takarítási és karbantartási előnye van a porzsákosnak, akkor inkább azt válasszam?www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
lehella
senior tag
Az akkus előnye vitathatatlan, de akkor mire lenne jó egy Miele? Pókhálóhoz én tudnék használni akármilyen gépet szerintem :) Kettöt nem vennék azért, a Dyson meg brutál drága. Az imént szóba jött Xiaomi meg nem tetszik :( Esetleg rúdporsziból milyet javasolnál 50 körül?
[ Szerkesztve ]
-
-
lehella
senior tag
Többség kemény padló van, kő és laminált váltakozik. Van egy 2nm szőnyeg is, de a rúd porszívó nem nagyon van opció 60 alatt a Xiaomit leszámítva, amit megérné venni, nem? Ennél többet fájna kiadni porszívóra. Sajnos a Miele c2 is necces.
Esetleg a Sencor SVC 8VT, vagy Elux EUS8X2DB?www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
lehella
senior tag
válasz peppe79 #56580 üzenetére
Megfelelő vagy leginkább egy szűkítőfejekre szükség lenne, van pár hely ahova csak úgy tudok beférni. Köszi az ajánlást, de sajnos ez a Xiaomi nem tetszik egyáltalán kinézetre Szem előtt lenne állandóan az előszobában.
Esetleg valamilyen porzsákos gép 30-40 körül? Kinézetre elég jó Sencorokat találtam, HEPA szűrősök. Igazából most is Sencorunk van, pár funkciója nem működik de a dolgát ellátja még, a szívóerő is rendben van vele.www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- További aktív témák...
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest