Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Víztisztítót vennék a jelenlegi kancsó helyére, viszont helyszűke miatt nem lenne jó nagyobb gép, és barkácsolni se szeretnék. Emiatt csapszűrőt, vagy csapra kötött asztali szűrőt néznék.
Mindkét típussal van egy kis gond:
Csapszűrő: Nem feltétlenül nagyobb az áteresztése, mint a kancsónak, csak annyi, hogy nem kell töltögetni.
Asztali szűrő: A mosogató mellé közvetlenül nem tudom rakni, és legtöbbnek nem ér el a csapig a vezetéke.Van bevált cucc? Keresővel hirtelen nem találtam.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
CHIPman
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
Vékony (50cm körüli) felültöltős mosógépből van most BB? Fél évre ideiglenesen kéne csak, és a régi felültöltősünk rezgéscsillapítása már nem jó, más fajta pedig nem fér el. 2 személyre kéne.
Ugyanezt kérdezném hűtőről, kicsi, modern kéne minimális fagyasztóval, a méretre itt nincs kritérium.hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Philips QG3330 testszőrnyíróhoz keresnék új fejet. Hirtelen guglizással nem találtam reális áron, merrefelé érdemes keresgélni?hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Egy barátom keres mosógépet, elöltöltős is jó, és nem ártana ha tudna szárítani, de nem feltétel. Szárítós esetén 120k plafonnal gondolkozik, Aldiból a Medion 37334 mosó+szárító jó lehet? 1400 fordulat, 8kg mosás, 6kg szárítás.
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok.
Hűtőt (alsófagyasztóst, 3 fiókkal) és kombinált tűzhelyet kéne vennem, szabadonálló mindkettő és szín mindegy, viszonylag szűkös keretből.
[link] [link]
Ezeket néztem ki és adatok illetve tapasztalatok alapján jónak tűnnek. Érdemes valamelyikre még rápótolni, amiért jobbat kaphatok?hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok.
Mosogatógépet néznék, lehetőleg "széleset", mert ha már úgysincs konkrét helyem egyiknek se, akkor miért venném a kisebbet. Inox kéne ha lehet, és nem szeretnék elszállni az árral sem. Heti 1-2x lenne beindítva első körben.
100k körül-alatt a következő típusokat néztem:
BEKO DFN-05311 S
GORENJE GS 62010 S
SHARP QW-GX12F47ES
WHIRLPOOL WFE 2B19 XA Gorenje felé hajlok mert bízom a márkában és A++, de ha van más ötletetek, azt is szívesen meghallgatom. Vagy érdemes a Beko-t venni 10k-val olcsóbban, nem éri meg a pluszt a Gorenje?
-
CHIPman
nagyúr
válasz Donki Hóte #60522 üzenetére
Részemről az aldis sütő. 2(3?) év gari, és sokkal masszívabb szerkezet mint bármi amit eddig próbáltam az árkategóriában.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
GORENJE K5341 típusú kombi tűzhelyeket nézek, azon belül is az inox színűeket (S) az olcsóbb J végűnél nem írnak időzítőt sehol de látom a gombokat rajta, ugyanúgy, ahogy a drágább H-nál. Viszont a WJ (fehér)-nél írják az időzítőt. Lehet a K5341SJ-n is időzítő, vagy ha inoxos időzítőst akarok, akkor SH-t kell vennem?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz Donki Hóte #61484 üzenetére
Köszi. Az SH-n is csak felül van, nem? Akkor viszont nem értem az árkülönbséget. Hasonló árkategóriában, időzítővel lehet olyan, ami alul-felül fűtőszálas? Többet nem szánnék rá, ha az SH a legjobb ennyiért, akkor az lesz.
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok.
Haldoklik a mikróm, (Whirlpool M404, 900W jet fokozaton, de jelenleg csak 650W-on hajlandó menni, 21L). Minimum 20L, minimum 800W kategóriában, reális keretek között maradva (~30k?) mi a legjobb, amit ki lehet hozni? Nem sokat használom, napi 1-2x fél perc, de azért jó lenne, ha megbízhatóan működne. Szín inkább ezüst, de ha fehér attól sem riadok meg.hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok.
PANASONIC NN-GD34HWSUG
Panasonic NN-GD36HMSUG
Panasonic NN-GD38HSSUG
Ezek a mikrók közt csak a szín lehet a különbség?hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
CHIPman
nagyúr
Összehasonlítottam, a spec a szürkéhez írja a steam+ edényt, a feketéhez nem, viszont előtte meg mindkettőnél ott van, illetve a programok száma megegyezik, holott a feketének magasabb a "száma". Lehet hogy vak vagyok, de én tényleg nem látom a különbséget.
Így már a fehérnél egyértelműen jobbak, de e kettő között nem látom.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
[link]
Panasonic NNGD36HMSUG inverteres mikró Steam+ edénnyel 50k
A múlt heti Euronics árhoz képest -2k, és itt 1 helyett 2 év gari jár.hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
6-8kg-os, elöltöltős, normál méretű mosógép kéne sürgősen az elromlott LG helyére, 80-100k keretből. Árukeresőt elnézve nem tudom mi alapján válogassak, tudnátok ajánlani valamit?hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Nagymamám a régi, ~100L-es hibátlanul működő Lehel polcos fagyasztószekrény helyére keresne új hasonlót, mert sokat eszik. Fontos tudni, hogy fűtetlen garázsban van.
Ezek tudatában, az ár, érték, fogyasztás hármast figyelembevéve mit érdemes megvenni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik