Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
válasz
dhcodoki #7076 üzenetére
Végigolvastam az utolsó 2000 hozzászólást, és semmire konkrétra nem jutottam.
Szóval akkor én is felteszem a kérdéseimet. Azt megemlíteném, hogy egyáltalán nem értek hozzá, még a kábelek nevét sem tudom jelenleg, de igyekszem rájönni mi mit jelent.
Mekkora helyiségbe?
18nm
Zenére, mozira, vagy ha mind kettőre, kb. melyik milyen arányban?
Mozi - 100%.
Az összeg melyet rászánnék:
Ezt nem nagyon tudom megmondani, van pénzem bármilyenre, de nem akarok feleslegesen költeni, így a legjobb középkategóriás ár/érték arányú erősítő+hangfal összeállítás szeretném, ami ahogy nézegettem olyan 200-300k körül lenne talán, de lehet rosszul gondolom. Később, 2-3 év múlva ha elköltözök lakásba, akkor szeretném majd ezt az erősítőt ott is használni az a szoba kb. 30 nm lesz a terveim szerint. Oda gondolom majd jobb lesz nagyobb hangfal, míg ebbe a szobába még elegendő valami kisebb fajta.
A lényeg, hogy csak filmre használnám, imádok filmezni és szeretném ha maximális élvezetet nyújtana a házimozim. A TV egy Samsung LE46B650 lesz.
Terveim szerint a gépről fog menni minden, mivel a legtöbb HD anyag a gépemen van, így egyelőre feleslegesnek látom egy BR lejátszó beszerzését, majd 1-2 év múlva. Szóval az is kérdésem lenne, hogy ehhez nekem milyen kábelekre van szükségem, vagy hogy lehetne ezt az egészet egyáltalán megoldani?
Hangkártya: Asus Xonar D1
VGA: Sapphire Radeon HD4850Őszintén nem tudom számít-e ez egyáltalán valamit, de leírtam.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest