Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• LucifeI2

őstag

válasz dhcodoki #7076 üzenetére

Végigolvastam az utolsó 2000 hozzászólást, és semmire konkrétra nem jutottam. :DDD Szóval akkor én is felteszem a kérdéseimet. Azt megemlíteném, hogy egyáltalán nem értek hozzá, még a kábelek nevét sem tudom jelenleg, de igyekszem rájönni mi mit jelent. :B

Mekkora helyiségbe?

18nm

Zenére, mozira, vagy ha mind kettőre, kb. melyik milyen arányban?

Mozi - 100%.

Az összeg melyet rászánnék:

Ezt nem nagyon tudom megmondani, van pénzem bármilyenre, de nem akarok feleslegesen költeni, így a legjobb középkategóriás ár/érték arányú erősítő+hangfal összeállítás szeretném, ami ahogy nézegettem olyan 200-300k körül lenne talán, de lehet rosszul gondolom. Később, 2-3 év múlva ha elköltözök lakásba, akkor szeretném majd ezt az erősítőt ott is használni az a szoba kb. 30 nm lesz a terveim szerint. Oda gondolom majd jobb lesz nagyobb hangfal, míg ebbe a szobába még elegendő valami kisebb fajta.

A lényeg, hogy csak filmre használnám, imádok filmezni és szeretném ha maximális élvezetet nyújtana a házimozim. A TV egy Samsung LE46B650 lesz.

Terveim szerint a gépről fog menni minden, mivel a legtöbb HD anyag a gépemen van, így egyelőre feleslegesnek látom egy BR lejátszó beszerzését, majd 1-2 év múlva. Szóval az is kérdésem lenne, hogy ehhez nekem milyen kábelekre van szükségem, vagy hogy lehetne ezt az egészet egyáltalán megoldani?

Hangkártya: Asus Xonar D1
    VGA: Sapphire Radeon HD4850

Őszintén nem tudom számít-e ez egyáltalán valamit, de leírtam. :DDD

Aktív témák