Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
hát azért könnyebb elhinni,hogy egy szűrő javit a hangon,mint egy darab vasalódrót.
a kábelről viszont jár a hátsó agyam,mert én is erősen kétkedem.
nem lehet,hogy ezek a prémium kábelek valami hasonló dolgot hivatottak elkövetni,mitn amit a szűrők,kondicionálók cisnálnak?mert pl a hivox féle elosztóról a gyártó is azt mondja,nem szűrő ő semmit, katalizátornak nevezi inkább,ami tök mindegy,mit kötnek rá,javitja annak paramétereit. TVt,erősitőt,akármit.
velem csak annyi a baj,hogy szivesebben fizetek pl egy alces 1esért 10rugót,mint egy furu kábelért 5rugót.mert agyam inkább elhiszi,hogy működik.
egyébként a satban levő szűrő sem eteti magát,hiába bő 100rugó.én csak akkor vettem észre bármit is,amikor visszadugták sima dugóba.
Aktív témák
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- Iqos cigaretta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest