Hirdetés
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #27911 üzenetére
Őszinte leszek. A CD-t kipróbáltam digitálisan a Kácsás "silver line" kábellel és analógon egy haverom által kölcsönadottal, aminek a márkájára, típusára nem emlékszem, de valamelyik hifimagazinban a 10ezer Ft-os kábelek közt tesztgyőztes volt. Táv gombjával lehet váltani a két kimenet közt. Hallottam különbséget, de csak néha (inkább az akusztikus zenéken, az talán analógon jobban tetszett) de olyan minimálisat, hogy még azt sem tudtam eldönteni, hogy melyik jobb vagy rosszabb. Mattes kollégával is meghallgattattam, ő sem igazán hallott különbséget. Ezer oka lehet: rossz vagy képzetlen a hallásunk, átlagnál gyengébb CD DAC és erősebb erőlködő DAC párosítás, a Mars túl közel volt a Jupiterhez, nem tudom...
De most ismét foglalkoztat a dolog, ma megyek, és Kácsáéktól kérek kölcsön valamit...
Aktív témák
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Ingatlanos topic!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest