Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • klaca1978

    tag

    Sziasztok! Van egy Pansonic SA-HE 100 házimozi erősítőm. Két szervízben is volt és nem tudták megcsinálni. Abban bízom itt okosabbak tudnak segíteni nekem!
    Hiba: Egyik-másik hangszoró nem szól, a centerrel kezdte, aztán hol az egyik hátsó, később már a frontok valamelyike is elhalgatott. Valamikor csak egy, valamikor több hangszoró is elhalgat.
    Jellemzően az elején egy nagy hangerőlökettel visszajöttek, aztán már azzal sem. Az első szervízhez 3x vittem vissza, mert amikor elhoztam minden szólt, de csak egy napig aztán kezdte előről. A második szervízben érdekes, abszolút nem jelentkezett a hiba. NEM értem! Az első szervízből kijöttek, kimérték a hangfalakat, azok rendben vannak.Cseréltek IC-ket teljesen átnézték, jah az un. digipanel állítólag jó, nincs baja!
    Tanácsolták semmit ne kössek rá csak a rádió menjen ezzel kiszűrve a külső behatásokat, (tv, PC, dvd)
    Jelenleg a center szól folyamatosan, de csak úgy szólalt meg amikor hazahoztam, hogy hirtelen nagy hangerő és megy most, segített legközelebb már szerintem az sem fog. Sorban kötök rá mindent. Egy hétig csak a közép volt rákötve, szólt, jöhettek a hátterek, az egyik már nem is szólt :( Nagy hangerőlökettel játszottam vele vagy 10 percig, de legközlebb ha bekapcsolom tuti valamelyik nem fog szólni.(Jah valmikor menet közben is elhalgat valamelyik)!!! A frontokat már rá sem kötöttem.Már nem tudok mire gondolni, az árammal lehet gond?, de minden más működik, a hangfalak jók, a szevízekben csak néznek tétlenül. Egy szaki szerint valami kondezátor vagy mi nem húz be, ezt említettem a szervízben azt mondták nem az.
    Ha valaki Kaposvár közelében lakik és elég szakinak tartja magát akár el is vinném hozzá, utoljára még fizetek érte aztán lemondok róla.
    Minden tanácsot megpróbálok kipróbálni, csak segítsen valaki!!!
    Köszönök előre is minden hozzászólást!

Új hozzászólás Aktív témák