Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz26

    senior tag

    Sziasztok,

    Szeretném fejleszteni a hangrendszerem (igazából bármi előrelépés lenne a mostani "bögreszettről" :DDD), és ebben kérném a tanácsotokat. Elsősorban filmezéshez, és némi zenéhez (leginkább csak háttérzenéléshez) kellene valami elérhető árú (kb. 250-300 lenne rá), egyelőre "belépő" rendszer (erősítő + 5.0).

    Sajnos a nappali berendezése miatt álló frontokra nincs lehetőségem, így első körben a Proson Stadium 5.0-s szettjeit (6 és CS-5 V2) néztem. Aztán néztem a használt piacot is, és talán ki tudnék fogni egy Dali Concept 2, 1 és center összeállítást kb. annyiból amibe újonnan a proson kerül. Ha jól gondolom a kettő között bőven lenne különbség a Dali javára :) Sub-ot azt egyelőre nem tervezek, majd egy kicsit később.

    Erősítőben valószínű újat vennék, mert használtan nem találtam olyat, ami szolgáltatásban hozná azt ami nekem kellene (3D, dlna, airplay). A Denon X2000, Pio 923 (ezeket 135-ért meg tudnám venni) modelleket néztem. A Dali Conceptekhez szükséges az X2000, vagy az X1000 is ki tudná hozni belőle amit tud? Igazából sajnos tanácstalan vagyok egy kicsit, h milyen kategóriájú erősítőben kellene gondolkodnom :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák