Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Nemir Ombe

addikt

válasz python1 #137782 üzenetére

Persze bele lehet "gabalyodni" mindenbe, parafa/gránit/üveg/fakocka/vágódeszka/golyósalátét/stb az elektronikák alá, Faraday kalitkás állvány, extra földelés, távtartók a kábelek közé, kábeltartók a hsz kábelekhez, légpárna a dobozok alá, akusztikai elemek ahová csak lehet .... ésígytovább .... de szerintem a járhatóbb út inkább az, ha valóban jobbat vesz az ember és nem csak a "fingot reszelgeti" ilyen-olyan trükkökkel .... és ezt ne "degradálásnak" vedd, végigjártam ezt az utat én is, de manapság már többet ér az időm, az állandó kísérletezgetésnél, így megveszem a keretemből elérhető legjobbat mindenből, hátradőlök és élvezem .... ha jobbat akarok, akkor meg nagyobbra veszem a keretet és 1-2 kategóriával feljebb nézek körül .... de pl. cca. 400e-es keretből meg sem fordulna a fejemben egy proci + végfok vásárlás, annyiból inkább egy "akciós" avr és megspórolok egy csomó sz..ást .... de egy 2M-s keretnél már nincs gond egy proci/végfok párossal sem, ott már kijönnek a "minőségi tartozékok" is a keretből .... de a kérdés mindig az, hogy valóban megéri e a(z ár)különbözetet a kapott végeredmény .... ;) :D

Új hozzászólás Aktív témák