Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kpykpy

    tag

    válasz BBéci #125053 üzenetére

    szia.

    mivel egy társasházi szobába lenne ami elég zsúfolt már most is és nem tudnám megoldani hogy tisztes távolságba helyezzem el a háttérsugárzókat. A jelenlegi genuis is a tv ill. pc montior körül helyzkedik el...

    Csak azért lépnék vissza 2.1-re, hogy minőségibb eredményt kapjak ugyanazon árért. A tv hangszóróihoz képest még ez az olcsó genuis is fül-orgazmust okoz :) de tény, nincs viszonyítási alapom.

    Mostanában elkezdtem flac formátumú zenéket hallgatni és ezért lenne jó egy olyan eszköz amivel minden igényt kitudnék váltani. Lassacskán már teljesen áttértem az eredeti bluray lemezes filmezésre mkv-k helyett és ha már a tévém is jó, akkor már illene egy normális hang is az egészhez :)

    Ált. mindig jót akarok jó olcsón :) ezért laikusként arra gondoltam, h veszek egy jó erősítőt, az úgyis nagyon sokáig kiszolgál majd és amíg nem érzem égetőnek a drága hangfalak vásárlását, addig ráköttem volna a mostani genius hangfalait (gondolván fából vannak, nem lehet olyan rossz minőség).

    Szerencsére az anyagi keret is rugalmas, a kiírt árakat azért írtam ki, hogy ne fél milliós erősítőt ajánljon vki :)

    Azt érzem, hogy per pill megelégednék egy használt, régebbi felsőkategóriás erősítővel, amit 60-80e között megkapnék és ahhoz választanék a későbbiekben hangfalakat, aktív subot stb..

    De ha pl a Harman olcsóbb 5.1es mostani szériás erősítői megbízhatóak akkor újan is megvenném a szettet mert jóval bolti ár alatt megtudnám szerezni.

    tényleg ennyire rosszak ezek a genius hangfalak? :) hol van lehetőség esetleg összeállított rendszereket meghallgatni?

    Oh long Johnson...

Új hozzászólás Aktív témák