Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- SSD kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadKet
tag
Én épp ma reseteltem az erősítőt és újra be kellett állítani pár dolgot rajta.
Nálam így ment: erősítőn (Denon AVR-X1000) HDMI kábel az ARC kimenetre kötve és TV-n a HDMI2 -es bemenetre. A TV-n átkapcsoltam a HDMI2-es bemenetre és már mutatta is az erősítő menüjét. Ha nézem a tv-t és az erősítőn megnyomom a setup-ot, automatán nem fog az OSD-re váltani.
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Van egy nem mai Denon AVR-X1000 erősítőm 2 db Dynavoice Challenger M-63 EX álló hangfallal, de sajnos nem tudom kihasználni mozizásra a szoba adottságai miatt, nincs annyi helyem hogy rendesen elrendezzem és még tegyek hozzá centert mélynyomót meg hátsó hangfalakat. Most gyakorlatilag csak zenehallgatásra használjuk, nap közben rádió folyamat szól a háttérben.
Elgondolkodtam hogy lecserélném valami frissebbre, esetleg az álló hangfalakat valami kisebb polc hangfalakra. Vagy másik ötlet hogy egy soundbar+mélynyomó kombó, amit könnyebben el tudok helyezni.
Egyelőre még nem néztem utána hogy mit tudnak a mai erősítők, de az jó lenne ha wireless tudnék rá zenét küldeni, spotify esetleg, illetve ha van beépített FM az is jó lenne.
Szerintetek érdemes lehet cserélni, ha igen van esetleg valami ajánlott kombó? Árban 100-200 között gondoltam, bár sejtem hogy ez nem túl erős keret manapság
Köszi előre is!
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Van egy Denon avr-x1000 -es erősítőm ami most megadta magát. Bekapcsolom, megpróbál elindulni a szokásos módon, de aztán rögtön kikapcsol és pirosan villog a led.
Rákerestem hogy mit lehetne csinálni, első körben lehúztam a hangfalakat, de ugyanaz a szitu. Van esetleg valami amit meg tudok próbálni még mielőtt szervizbe vinném?
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest