Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Így viszont feltenném a kérdést, hogy milyen HDMI kábel kell ahhoz, hogy tényleg minden klappoljon?
Megfelelő jelátvitel, ARC, stb...
Mert én is úgy jártam, hogy az első kábel, amivel összekötöttem az erősítőt a TVvel, nem volt hajlandó ARCra, illetve a hang is szakadozott, ha hangosítottam, addig pedig nem is volt hang.
Egy tavaly előtt vásárolt monitor mellé csomagolt HDMI kábellel minden jó. Ez viszont csak egy fekete kábel, semmi jelölés rajta, hogy milyen típus, milyen verziószám, milyen sebesség stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Társasjáték topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest