Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Na vegre lement...mikor megfordittam a polaritast nem volt jo visszallitottam es egy picit maskepp raktam le a hangszorot. Ami kepen van tudom fobeloves jar az ilyen hagszorohelyert de ez van ezt kell szeretni.
Valami olyan erzesem van hogy bent a sarokban 45 fokban nem jo ha picit kijjebb rakom nem jo de ha egy picit kozepre iranyitom mar jo...mar a meresnek jo tudom hogy nem ugy kene allni.
Ami meg erdekes hogy amikor az elobb lement a a mereteket jol belotte meg most is a center speaker kivetelevel amit 30 cm-re irt. [kép]Ami meg erdekes hogy a lentiek alapjan, hogy nemcsak levet meg tavolsagot allit, megneztem a eq beallitasokat is de ott nincs semmi. A regi erositon room setup utan az eq beallitasba beirta hogy Audyssey de most nincs ott semmi csak 3 db preset uresen. es a csuszkak is kozeppen allnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Synology NAS
- Revolut
- Bestbuy játékok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Windows 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Apple TV eladó
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest