-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Az, hogy nem fix és nincs konkrétizálva, ezért van az, hogy egyes eszközök között nincs probléma másokkal meg igen. Örülj, hogy most nincs problémád, de bármikor lehet és ez évek óta így van.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
carr
őstag
RX-V465
Ez még nem onlányos.
Megnézem az energiatakarékos részt is, de mondom vga csere előtt csak elhalkult, nem szűnt meg lejátszani.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
0xY
tag
sajnos itt a probléma, ha kiválasztom az erősítőt, mint source, akkor bekapcsol, csak én a TV-n futó Plex alkalmazást használnám, így viszont nem kapcsol be magától.. ezt valahogy a régi erősítőm lazán megugrotta és bekapcsolt, ahogy a TV-t bekapcsoltam, nem tudom ezt hogy lehetne rábírni, de ez így vérszop*s...
-
mpo
veterán
Nem estem a torkának csak felnyomtam magam kicsit.
Kár fölhúznod magad bárkinek a hozzászólásán, amíg nem érzed sértőnek.
Amit itt vagy a haladóban olvasok, annak minden mondatát nem vehetem szó szerint igazságnak vagy helytállónak és mindegy, hogy hozzáértő vagy tájékozatlan vagy troll írta.
A tv-konzol jó példa, mert 10 ezer környékén már van használható, de 200 ezerért is van, csak annyit kell tenni, hogy olcsóra majd drágára rendezzük a keresett terméket.
Ha venni akarsz, úgyis megkeresed ami neked kell és nem adsz érte többet, mint amennyit a tv ér, hiába fogom neked ajánlgatni a drágát.
Nem hobbim a házimozi, a lehetőségeimhez igazodva vettem és szórakozásra használom.
A 4K, HDR, 10 bit, Dolby Atmos, DTS:X nekem jó, aki meg FHD tévén nézi a DVD minőséget és leszólja, azzal nincs mit vitatkoznom, mert néztem úgy is sokáig és látom, hallom a különbséget.
Egyik topikot sem azzal a céllal olvasom, hogy fölhúzzam magam, ha idegesít valaki, ne olvasd el mit ír.Ha érted, akkor már elavult.
-
Daywalker
addikt
Nehéz erre reagálni. Inkább azt tanácsolom, hogy menj el egy házimozi/hifi showra csak egyszer és hallgasd meg magad. Rá fogsz jönni egy fél pillanat alatt, hogy milyen az, amikor olyan a hangzás, mintha ott játszanának (olyan valóságosan, mintha ott húzná a hegedűt, vagy zongorázni stb). Szerintem a belépő szint sem egyenlő a csimmbummal, hogy mindegy csak döngessen. Amúgy mások a preferenciák, van akinek ez fontos, másnak az, valakinek mindkettő (legyen jó a zene és a film is). Én örülnék, ha olyan rendszerem lenne otthon, ami annyira valóságosan adja vissza a hangokat, mint a milliós kategória. Inkább ez, mint elmenni egy koncertre összetapostatni magam, vagy a sok sznob köcsög között
nyomorogni.
Vannak néha mélyebb témák, de ez ilyen...szerintem belépő szinten is mindenki szeretné a legjobbat kihozni adott pénzből, ahhoz pedig néha mélyre kell ásni.[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
hunaqua
addikt
....hát a sznobizmus az sznobizmus.
Még azt azért tudni kéne,hogy 24K arannyal futtatott csavar kell hozzá gyémánt berakással,vagy elég a 18K-val futtatott.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
sixpak
nagyúr
Na, letöltöttem egy telefonos appot, amit említettél, ezt mutatja moderált hangerőn való zenehallgatáskor:
A Take the Time szólt a Deeam Theater-től.
A teszthangokat még nem sikerült megtalálnom.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Joshi
titán
"Ezektol az alis kutyuktol sokkal jobb app van. regebben irtam senkit nem erdekelt."
Zaj mérés nem csak egy programon múlik hanem az eszköz mikrofonjának minőségétől is. Ha megnézed egy telefon mikrofon bemenetét köszönő viszonyban sincs azokhoz a 10-20$-os mikrofonok nyílásához képest. Én nem várok sokat azoktól az Alis bemérő mikrofonoktól, de hogy sokkal jobb mint egy telefon az biztos. -
addikt
Mielőtt vásároltam a TV-t emailban tájékoztatást kértem,nem csak,hogy a kint vásárolt eszközökre,de a Magyarországon forgalmazó pld.Emag,Mall nál,vagy egyéb üzletekben vásárolt készülékek esetében is csak akkor érvényes a jótállás,ha a Samsung Magyarország által forgalmazott a készülék.
Ezért meg kell nézni van e Samsung Magyarország jótállási jegy a termékhez.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
Cs1csó
félisten
Ezt ajánlom: Superlux HD681 EVO
- lecsatolható kábel 1db 1m-es, 1db 3 méteres.
- plusz 1pár plüs párnaElvileg van olyan fejhallgató amiben a fő hangszóró mellett még vannak kisebbek is és azok segítenek a térhatás keltésében de nem tudom, hogy ezen keresztül - ha mondjuk egy házimozi jack csatlakozójába csatlakoztatod - mennyivel lesz jobb a hangzás.
-
törölt tag
Nem érted. Amit Te mondasz, az egy szükséghelyzet. Nyilván, erre lehet kompromisszumos megoldást keresni.
De a térhangzású fejhallgatókat, akkor is felejtsd el. Hallgattam pár gaming cuccot, elkeserítő, nem is jön át rendesen a térhangzás, ennek fejében viszont, a hangminőség is pocsék.
Ha a gyerekek alszanak, használj stereo fejest.
Erre próbáltam utalni.szerk:
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy ezeknek az 5.1 fejeseknek, elég nagy a tömege. Roppant macerás a viselése hosszú távon, és kényelmetlen is.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Te sem írtad, hogy szerinted hülyeség, én sem fogom. Magától értetődően mindenki a saját szubjektív véleményét, álláspontját írja le.
Az igazán jó DLP vetítők drágák, bár néha ki lehet fogni használtan félmilliónál olcsóbban is, de azok öregek és bármelyik pillanatban meghibásodhat a DMD chipjük.
Nincs tiltva a belépő topikban a haladó termékek említése, ahogy a haladóban is szóba kerülnek olcsó cuccok. Ha nem tetszik, ugord át![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Daywalker
addikt
Sajna ez sem úgy van. Azaz nem teljesen így. A régi szabvány szerint fog átmenni, azaz valószínűleg lekonvertál 1080p-re, vagy át kell kapcsolni a felbontást. Ezenfelül, ha egy PC-t kötsz össze az avr-rel, azon folyamatos a HDCP, nem csak akkor kapcsol be, ha Blu-rayt játszol le. A lényeg, nem érdemes ilyenekkel szarakodni, ha kell a HDMI 2.0, akkor annak megfelelő erősítőt kell venni és nincs gond.
Amúgy ellenpélda a Playstation 4, ahol kikapcsolhatod a HDCP-t, ilyenkor fel tudod venni a játékok képet, tudod streamelno stb, de Blu-ray filmet akkor már nem enged játszani.zsoika: 2017-ben a Harmanra rátette a kezét a Samsung, így nincs min csodálkozni. Új AVR szeritnem nem lesz, csak multimédiás bohóckodás és autóba való fedélzeti szórakoztatórendszer.
[ Szerkesztve ]
-
tranceplanet
addikt
Queen - Live At The Rainbow '74 (2014)
Label (Catalog#): Eagle Rock Entertainment
Country: UK
Genre: Rock
Quality: FLAC (*tracks) / DTS 5.1 (*tracks)
Bitrate: Lossless [96kHz/24bit]
Time: 01:20:01
Full Size: 1,62 Mb / 3,94 Gb----------------------------------------------------
Eric Clapton - Live in San Diego with Special Guest JJ Cale (2017)
Label: Reprise Records
Genre: Blues Rock, Blues
Quality: FLAC (*tracks) / DTS 5.1
Time: 01:45:29
Full Size: 2,05 Gb / 5,14 Gb----------------------------------------------------
Kiss - Rocks Vegas: Live at the Hard Rock Hotel (2016) TrueHD
Label: Eagle Rock Entertainment
Country: USA
Genre: Hard Rock,Glam Rock
Quality: TrueHD 7.1 (*tracks)
Bitrate: Lossless [48kHz-24bit]
Time: 01:28:12
Full Size: 4,33Gb---------------------------------------------------
Rammstein - In Amerika: Live From Madison Square Garden (2015)
Label (Catalog#): Universal Music
Country: Germany
Genre: Neue Deutsche Harte,Industrial Metal
Quality: FLAC (tracks) / DTS 5.1 (tracks)
Bitrate: Lossless [48kHz/24bit]
Time: 01:35:14
Full Size: 1,2 Gb / 3,47 Gb---------------------------------------------------
Pink Floyd - Live At Pompeii (Box Set, Compilation, Limited Edition) - [1972/2016]
Genre: Progressive rock,Psychedelic rock
Quality: FLAC 5.1(*.flac image+.cue)
Time: 59:51
Full Size: 2,82Gb--------------------------------------------------
Tom Jones - Live on Soundstage (2017) FLAC - DTS
Label: BMG
Genre: Pop rock,Country
Quality: FLAC (*tracks) | DTS 5.1 (*tracks)
Bitrate: Lossless [48kHz/24bit]
Time: 1:25:33
Full Size: 949 Mb | 2,78 Gb---------------------------------------------------
Accept - Restless And Live: Live At Bang Your Head 2015 (2017)
Label: Nuclear Blast Records
Country: Germany
Genre: Heavy Metal
Quality: FLAC 5.1 (tracks)
Bitrate: Lossless
Time: 01:46:26
Full Size: 1,9 GB--------------------------------------------------
Motley Crue - The End: Live in Los Angeles (2016)
Genre: Hard Rock, Heavy Metal, Glam Metal
Quality: DTS-HD MA 5.1 / 48 kHz / 5020 kbps / 24-bit
Full Size: 3,78Gb
---------------------------------------------------
Taylor Swift - I Did Something Bad (Live At 2018 AMAs)[DTS+ALAC+iTunes AAC]
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Format profile : MA / Core
Mode : 16
Format settings, Endianness : Big
Bit rate mode : Variable / Constant
Bit rate : Unknown / 1 509 kb/s
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 kHz
Frame rate : 93.750 FPS (512 spf)
Bit depth : 24 bits
Compression mode : Lossless------------------------------------------------
Ésatöbbi ... Írj privátot, ha kell forrás
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
markussandor
senior tag
Ha jól emlékszem az egyik barkácsáruházban vettem egy műanyagot talán 400 Ft-ért.
-
MODERÁTOR
Na jó, de inger és inger közt is van különbség
Nyilván egy stresszes munkahelyi környezetet én sem akarok hazavinni, de azért tenger parton, pálmafák közt gondolom tudnál lazítani
Nálam pl a narancs-barna-fekete kombó játszik jelenleg és kis hangulatfénnyel szerintem teljesen jó. De persze nem vagyunk egyformák.Egyébként az is tetszik amit Morris feltett. De valahogy a minden fehér nekem sok lenne.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Daywalker
addikt
Google, német oldalon vannak fent alap infók.
A hátsót is megvágja alul, ha úgy találja, nekem pl alacsonyan akarta vágni, de nem vágunk 40 Hz-en hiszen pont ez a lényeg... A dipol úgysem fog lemenni addig, kizárt. Mellesleg nézz utána annak, mi az a dipol-bipol és melyiket hogyan kell elhelyezni, mert nem olyan egyszerű. De én inkább elkerülném az ilyen szedett-vedett kiépítést."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Daywalker
addikt
Nyomd be neki a pure audio-t.
A hecoban van egy 225-ös mély, emellett egy reflex láda, a 40 Hz-et simán hozhatja... De amúgy 90-ben gyártották, nem mai darab, én nem ismerem ezeket a régi cuccokat[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
A 13-cm mozira már ált. elég, tudja stabilan a 80Hz-et. Az hogy mennyre tud lemenni, vagy hol emel ki alsó tartományban (amit te jó mélynek érzékelsz), az függ a doboz kialakításától is .
Mivel mozira elég és méretben kompaktabb, én is ilyen (13cm-es mély/közép) állványos hangfalat használok.....igaz nem állványon. Zenénél határeset, néha meg szoktam támogatni a mélynyomóval.[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
Király. Igen, mondtam, hogy nincs small és large, de mindegy, mert az csak egy fix frekit állít be, általában 80 vagy 100 Hz szokott lenni, mást nem csinálna. Nálad pedig ugye magasabb beállítás kell...
A freq resp csak egy adat, ami vagy igaz, vagy nem. Az is kérdés, hogy az alsó határt hány dB-en adják meg (jellemzően a - 2 vagy - 3 dB a jobb márkáknál, - 6 a gagyinál). Az, hogy a mikrofon mennyit hall ebből, az megint más kérdés, beleszól az akusztika is. Ami pedig magát a vágási frekvenciát illeti, a 120 és 180 nem azt jelenti, hogy a kettő között nincs semmi, mintha elvagtak volna, ugyanis van egy vágási meredekség, kvázi csúnya szoval élve lecsengese, ez a meredekség is lehet életerő. Pont emiatt a meredekség miatt kell kihagyni a két vagasi pont között, ugyanis kiemeles jönne létre a keresztezesi pontban (hiszen mind a sub, mind a többi hangfal dolgozna azon a frekin). Remélem érthető így konyhanyelven.
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
"Meg nem is ajanlottatok az NR686 helyett " Nem emlékszem hogy v.ki rosszat mondott róla. Én Sony-t (szerintem egyedül a topikban) használok és nincs róla rossz véleményem. Egy szint az Onkyo-val....ha azzal méred össze akkor nincs különbség, ízlés kérdése.
Nem népszerű itthon a Sony és jellemzően drágább is , így eladásnál az Onkyo-val szemben hátrányban van...ezért kevésbé ajánlott szerintem. -
mpo
veterán
Van Dolby és DTS demo lemez, azon sokféle kiépítéshez (7.1.4) van teszthang.
Ha az AVR nem tudja bemérni, akkor kénytelen vagy a távolságokat kézzel megadni.
A teszthangnál meg a füleidre tudsz hagyatkozni.Az nem szabályos, hogy a hangfal mozgatására változik valami, mert az inkább érintkezési hibára (rosszul van a kábel vége rögzítve) vagy szakadt, törött kábelre utal.
Ha érted, akkor már elavult.
-
-
BBéci
legenda
"most nincs ott semmi csak 3 db preset uresen. es a csuszkak is kozeppen allnak."
Akkor nem történt meg az automatikus beállítás.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Daywalker
addikt
-
arcitec
addikt
Teljesen rossz, ahogy BBéci is jelezte. Ami linket adott az Atmos elrendezéshez és a hátsó surroundok-ra teljesen jó.(Mit jó, Dolby ajánlás)! Az Atmos hangfalak - ha 1 pár van tehát 5.x.2 - a hallgatói pozíció fölött kissé előre - és nem hátra - a linkelt oldalon van rajzon jelezve.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
Nem jól látod a kérdést. A dolog a következőképpen működik: Az erősítőn kell konfigurálni a hangfalakat, hogy Atmos legyen-e vagy Surround back . Ha az utóbbi a konfiguráció(menü), akkor a 7.1 nyilván a plafonon szól, ha oda van rakva.De ha normál 7.1 a felállás akkor az úgy lesz jó. (Illetve ha Atmos-ra van állítva és nem a plafonon vannak akkor nyilván ott szól az Atmos ahol a "hangszóró/hangfal van.) Egyébként meg minden "Atmos" képes erősítőn van Neural:X illtve Dolby Surr nevű formátum és így sima 5.1 is úgynevezett ál Atmos módban működik. Én az Atmos felállást(elhelyezést) preferálom, nyilván azt kell egy ilyen erősítőn kiépíteni.
Atmos setup guide[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
-
Flowtation
őstag
Nekem csak egy régi genius szettből megmaradt szub van, az is reflex, csak 16,5-es hangszóró van benne, elöl a nyílás, ha eléggé felhangosítom az is légágyúzik. Az most más kérdés, hogy milyen a minősége. Simán lehetne rajta javítani, elhelyezés, jobb kábel, stb, de egyelőre ez van. Már párszor megfigyeltem, hogy más más pozíciókban sokkal erőteljesebb, mint egyéb helyen, de ez nagyon széles körben mozog, pl. múltkor felálltam a kanapéra valamiért és ott sokkal erősebb volt. Vajon ezt hívják kiemelésnek?
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Daywalker
addikt
656-osom van. Ennek oda lehet csavarni a 82-es thx referenciaszintig, utána kezd elfogyni. Más kérdés, hogy a Klipsch érzékenysége miatt, ha oda eltekerem, akkor hallássérült leszek.
Nálam is tud a sub levegőt kavarni, de nem ekkorát, hogy bármit lefújjon. Igaz nekem elöl és alul van a lyuk, de a levegőt a padlóra nyomja, mert corner portos, azaz a cső a hátsó felső sarokból van odavezetve. Viszont portzaj csak nagyon elvétve hallható, ha tényleg nagyon mélyre kell mennie nagyon nagy hangerő mellett.
Nincs baj a diy ládákkal, ha az rendesen van méretezve, számolva, de a kész elemekből epítkezésnél általában csak a méretezes és számolás marad el"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
BBéci
legenda
A mikrofon szubbasszus tartománybeli érzékenységéről, pontosságáról beszéltem. A telefonok nincsenek arra kihegyezve, mert teljesen felesleges lenne. Az sem állítható biztonsággal, hogy a magasabb frekvenciákéval azonos lenne a pontosság, az eltérés mértéke.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Daywalker
addikt
Sajnos a Net is ad képet onkyo-n, így a netradio pont kiesett, mert az is bekapcsolja. Márpedig nálunk az analóg adás kalap ... és csomó csatorna nem is fogható, így kikapcsoltam a CEC-t.
BBéci: ez attól függ, hangerőt pl lehet a telefon hangerőszabalyozo gombjaival állítani. Illetve ha erintopadra van állítva, akkor ugyanúgy nem kell odanezni. Más generációból vagyunk, nekem a távirányító elavult, ne is lássam. Mások vagyunk, mások az igények, nincs ezzel semmi baj.
-
Daywalker
addikt
Értem, de akkor mégis mit mondjunk rá? Hogy kicsi a lyuk, vagy jó? Nem ismeri senki a paramétereket...
Mindenesetre nem hinném, hogy ekkora teljesítménnyel olyan plafonszaggatós lenne, a komolyabb ládák ennél jóval többől gazdálkodnak... Vagy nagyon érzékeny a hangszóró, de akkor a láda méretét kell növelni, mert kis ládában kiemelés lesz a vége, ami lehet, hogy hangos meg ütősnek tűnik, de távol van a minőségi mélytől..."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Daywalker
addikt
A reflexcső méretezése nem ránézésre megy, hanem számítások alapján jön ki, figyelembe véve a hangszóró és láda paramétereit, illetve, hogy mit akar a gyártó elérni. Így nem lehet rá mit mondani.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
BBéci
legenda
A 25 Hz sok esetben közel áll a valósághoz. A Magnatokra mindig sokkal többet, szebbet, jobbat írtak és írnak, mint amire képesek.
Miért érdekes az, hogy egy szubláda zárt és nem basszreflex?
Ha csak annyi pénzed van szubládára, akkor vedd meg.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Az általam ismert gyártók közül a Magnat hazudja a legnagyobbat, részben ezért kerülöm a termékeiket. Másrészt azonos áron kapni jobbat.
-
zsoika
addikt
A Tangent nem túl bizalomgerjesztő a 10cm-es mély/közép sugárzóival és a 20-as szubbasszus sugárzóval.
Olyat szettet próbálj nézni amiben min. 13cm-es mély/közép van és a sub min. 25-cm-es.....a kapott hang minőségére ez nem garancia csak alap feltétel. A TAGA Harmony is erősen belépő. -
zsoika
addikt
Szia!
Maradjon a mostani szetted és erősítő vagy ha cseréled NR686-ra akkor az megérdemelne egy jobb szettet mint az a Pio.
A 4.1 -el nincs baj ha a két frontot elég közelre teszed egymáshoz és a hiányzó center hangját rákevered az erősítővel.
"Magnat Vector Needle Dipolt hatra 24eft. Elore esetleg Jamo compact 120 vagy Quadral SX1550 lenne 20eft-ert kivulrol eleg ramaty allapotba. Volt meg BMO Sound system performance 7.1 MKII felirattal ket 3way bassreflex 30eft." A szedett vedett hangfalak nem jó irány. Azonos gyártó és azonos családból származó 5.0 kell ….a mélysugárzó lehet más.[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Ennek a kerdesnek melyik resze az amitol valaszra sem meltatja senki?
Sajnos igy nem tudom eldonteni meg azt se hogy hulyeseget kerdezek vagy a kerdesben emlitett dolgokhoz lovese sincs senkinkek...vagy mit es hogy kene kerdeznem hogy be tudjak lepni a belepo szintre?"Na szoval most ott tartok hoyg a kinezett erosito (TX-NR 686) tovabbra sincs raktaron es addig osszedugtam a regi szetet. Onkyo TX-SR507-t.okositottam chromecasttal mindenhol bekapcsoltam cec-t igy szolgaltatas tekintetben tok jo lett. lehet hanggal vezerelni kikapcsol bekapcsol amikor kell es hangban is jo, de ahhoz nem ertek azert vagyok itt
Jobban megneztem a hangfalaimat. Tehat a hangfalszet Pioneer S-SP50-G kiegeszitve akepen lathato melyadaval ami Pioneer S-W90S
Es van meg egy Mordaunt Short MS304 center valahol a pinceben
Tehat erre mondjatok valamit legyszi.Mivel az itt emlegettetkhez kepest a 4.1 szet amatornek tunik lehet inkabb tenyleg ezeket cserelem le.
Mivel kezdo vagyok en is a biztos kifogok valami jo olcsot mentalitassal itt a kornyeken talaltam egy Magnat Vector Needle Dipolt hatra 24eft. Elore esetleg Jamo compact 120 vagy Quadral SX1550 lenne 20eft-ert kivulrol eleg ramaty allapotba. Volt meg BMO Sound system performance 7.1 MKII felirattal ket 3way bassreflex 30eft.
Erdemes ezekkel foglalkozni? Maradjon a regi?"Eladó: GTS450
-
zsoika
addikt
Szia. Jó helyen jársz.
"Denon AVR X2500H vagy Onkyo TX NR686?"
A válasz az hogy lényegében egyforma a kettő... tudásban, árban, kategóriában csak hangkarakterben tér el. A hangsugárzóktól és a rendszered többi elemétől függ hogy melyikkel szól szebben és természetesen a te ízlésedtől.
Vedd azt amelyik jobban tetszik, vagy olcsóbb, esetleg több garanciát annak rá. Ha van lehetőséged akkor pedig hallgasd meg mindkettőt. -
qqzs
őstag
Pioneer S-V 50 hangszorokra mondjatok mar valamit legyszi? mennyire xar?
Lehet hulyeseget kerdezek de a Onkyo TX NR686 van ugyebar ket hdmi kimenet az egyikre aTV-t dugom a masikra a projektort. Az egyik ARC-os tehat a teve hangja visszajon az erositobe.
De hogy fog a teve kepe elmenni a projektorra ha pl Netflix vagy Amazon video kienset nezek?Eladó: GTS450
-
VoidXs
Topikgazda
Ne vegyél rosszabbat csak azért, mert várni kellene, jobb várni.
(#39408) jozefgucci1: Passzív 5.1-re építeni nagyon drága lenne bármilyen szinten, olcsóbban jobban jársz, ha nulláról építkezel.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest