Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
killbull #36259 üzenetére
Nálam nem férne el két rendes méretű doboz, ezért én 2.1-et hallgatok. Amilyen a választék, inkább készítettem két kis 2 literes zárt dobozt a 8cm-es szélessávúimnak, meg egy 20 literes reflex mélynyomót.
A hangfalépítésben szerintem (ahogy nekem lejött) a hangváltótervezés a legnehezebb. Viszont abból meg pont házilag könnyebb aktívat építeni, mert kereskedelemben kicsi a kínálat aktív hangváltós erősítőre.
Hifi (elektronika) építés: Itt is igaz lehet, mait írsz - mondjuk az első 10-15 évben. Utána, ha ügyes vagy, fel tudsz építeni olyan kategóriába, amit sokan már nem engedhetünk meg magunknak.
De amúgy meg persze, ez hobbi, szerelem, ezt egy percig sem vitatta senki.
Talán annyi előnye helyből van egy DIY-ernek, hogy nem spórolja ki az utolsó gramm fát is a dobozból vagy a fóliakondit a váltóból. És ez már sokat számít!
Hallottam pár Jamo HM-hangfalat, amik annyira nem voltak olcsók, de kifejezetten fájt hallgatni az enyémek után, pedig az én építettjeim se voltak nagy szám hangdobozok, csak volt bennük merevítés meg fülre beállítottam a csillapítóanyagot - ami a Jamo-kból szinte teljesen hiányzott.
Aztán ott vannak a teevezésre talán kevésbé kényes, fázishelyes párhuzamos váltók: kis könyespolcsugárzóba tök jók, mégsem alkalmazzák őket gyári dizájnokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest