Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shalafi66

veterán

válasz fero02 #18090 üzenetére

Ha jól tudom, a 125-ös hangszóró már nem kapható. :)

A mesék nem a legjobb útmutatók hangsugárzó építéshez, ezt mindenki tudja. Aki hallgat rá, az meg is érdemli. Mellesleg ezt a párosítást is én ajánlottam itt a fórumon pár évvel ezelőtt. ;-)

Ajánlgatni könnyű, de tudni kell azt is, hogy kinek, mit, és miért ajánl valaki. Nem a hangszórókon, vagy a beszerzési forráson, múlik a dolog, százegy, ha nem százkettő változat van, ami jó lehet, de amíg nincsenek tisztázva az alapok és a hogyanok-miértek, mindegyik hangszóró egyforma (egyformán alacsony) esélyekkel indul. Kár is ezzel foglalkozni.

Játszani, tanulni, alacsonyabb igényekhez a párszáz Ft-os Sony is jó, de többet nem lehet, és ne is kell várni ezektől, csak arra jók, amire eredetileg is szánták, minihifik-boomboxok, stb. :) A Tannoy egy fokkal magasabb szint, házimozis célokra megfelel (eredetileg is erre készült), vannak a listában hangszórók, amikkel borzasztó egyszerűen lehet dolgozni, egészen elfogadható eredmény mellett. De ezeknél is tudni kell a határokat, és főleg azt kiválasztani, hogy melyikre van szükség, dönteni a lehetőségek-megoldások-kompromisszumok között.

Remélem privátban is valami hasonlót sikerült megfogalmazni. ;)

Új hozzászólás Aktív témák