Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s3toraph

senior tag

válasz GâLî #40562 üzenetére

Szerintem jó lesz, szellőzés is valszeg elég lesz, de 2 gondod akadhat a koncepció jelenlegi formájával:
    1.: Ha a táp nem moduláris, nem lesz hova beszuszakolnod a fölös kábeleket.
    2.: A VGA-knak általában kell ugye + táp, amit fentről kapnak meg, és ez(ek) a csati(k) pont ott vannak, ahol fölé lóg a DVD-RW. Na most, oda így nem tudod bedugni sem, max ha emelsz rajta 1-2 centit, akkor lesz neki hely, de akkor is csak akkor tudod szerelni, ha a DVD-RW-t előtte kiveszed.

-----

Én is haladok a házam tervével, bár szerintem 10x lassabb vagyok mint itt bárki.... :O ... újabb 6-7 áttervezés után lassan eléri a végleges formáját, most már 90% körül járok. Íme (majd lesz több kép is):

Körülötte az elősző verzió látható. Aztán átterveztem úgy, hogy a moduláris oldallap nem csak 2 db 12cm venti mehessen, hanem 1 db 20cm is helyettük. Így már még halkabb és egyben szellős is lehet. Persze még nem látszik minden olyan szépen, az egységek vannak a helyükön, szemléltetésnek. Oldallapok/lemezek/burkolók még lesznek természetesen.

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

Új hozzászólás Aktív témák