Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraRe
aktív tag
A napokban elfüstölt a gépem, így a tartalék szerkezetet előkapartam a szekrényből, de nem tetszett a ház, így alakítottam rajta
Így jött a szigetelőszalag modding
Széép!
De ránéztem a vinyó hőmérsékletére, és dobtam egy hátast!
63 fokos volt.
Így egy gyors házalakítás következett
Mindenek előtt felmértem a helyzetet, és leugrottam a műhelybe a szükséges eszközökért
Ez is megvan
Hát akkor hajrá, kezdődött a barkács.
A floppy meghajtó útba volt, így csont nélkül a kukában landolt, és így lett egy kis plusz hely a művemnek.A felfogatást nem véglegesre oldottam meg, de azért fix!
És itt látszik a venti 4 pinesre alakítása is!
De sajnos nem javult sokat a helyzet, 49 fok lett a vége
És most következik a fémvágó olló
Az alját egy kicsit megszabtam.
És végül megoldottam azt is, hogy a meleg levegő távozni tudjon.
Ehhez no commentÉs végül a gány eredménye, fél nap használat után ~28 fokos szobában
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest