Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Valaki találkozott már ilyen hanggal Be Quiet Light Wings 140-es ventiknél? [link]
-
pruzsi
őstag
Üdv.
Érdeklődnék hogy ezeket a csodákat mire lehetne cserélni első egy HP tápban van másik a sff házban mindkettő 4 pines , ugyan ekkora levegő szállítás kellene vagy jobb de mérsékelt zajszinttel.
-
FearFmRadio
tag
Sziasztok
Vettem egy Számitogépet, és ha jol látom akkor ez a Wovibo ventilátor pakkal van szerelve
ez: [link]
Ezt csak és kizárolag távirányitoval lehet modositani ? vagy van valami féle telefonos Program ? esetleg PC-s app ?
(Jelenleg sajnos még nincs nálam a távirányitó )
Ha esetleg valamilyen oknál fogva meghibásodna / eltünne akkor van bármi alternativ lehetöség ? vagy ugy vigyázak rá mint a himes tojásra ?OpenRGB program sajnos ezt az eszközt nem látja ( minden mást ami a gépen van igen de sajnos ezt az 1et nem )
-
válasz
F_Zolee #44811 üzenetére
Ott is próbáltam de ugyan úgy csak 5-öt hoz ki valamint a PUMP és CPU, de úgy sincs meg amennyinek meg kellene lennie..Viszont legalább ott 1-et megtaláltam, de a többit hiába húztam 0-100% között pont semmi nem történt szóval totál nem értem, hogy mivan..Beállítottam egy elég durva profilt rájuk. Kicsit hangos, de had fújják a levegőt és lehet elengedem az egészet... Amelyiket akartam az pont meg is lett...De azért a többi 5 is jó lenne....
Megoldottam az egyenletet...
Hát a venti vezérlő a 3-as portra volt kötve tehát onnantól kezdve az csak elosztóként szolgált és mind az 5-öt ugyan annyira szabályozta... Én egyet máshogy akartam azokon kívül ezért voltam gondba, hogy mit is csinál a többi, de azok az AIO ventillátorai voltak.
Beállítottam a pumpát 100-ra (bár azon volt, de azért én is.) és a többit is át alakítottam aztán mostmár úgy megy ahogy szerettem volna.
Kicsit hangosabb lett, de nem probléma.
Azért köszi és végül a BIOS-ba állítottam be én. -
F_Zolee
nagyúr
-
Halihó!
Megvettem mai napon a Shadow Base 800 FX gépházam ami alapból 4 darab preinstalled ventivel jött valamint én még kettőt tettem be pluszba.
Próbálnám Fan Control segítségével be azonosítani, hogy melyik melyik lehet, de ezt az üzenetet kapom..:
Igazából ami hátra van kötve az "alap" helyre nem vezérelhető. Ez mitől van? És alapból 6 kellene legyen, de csak 3-at jelez. Menni megy az összes... -
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok. Szeretnék venni 7db reverse ventit és bele futottam a Jonsbo zk120 sorozatba. Mik a vélemények a márkáról, nem nagyon ismerem
De ha tudtok jobb ajánlatot, szívesen várom. -
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Nzxt h5 flowba (ez a regebbi, also vece cseszes hutos kialakitasu) keresek hazventiket. Most dobott egyet az agyam es valszeg kiprobalnek vmi RGB verziot (pedig eddig ockodtam tole, de hat 40hez kozel hajlamos megmarhulni az ember).
A gyariakat lecsereltem mar amikor a hazat megvettem, elol 2 db 14es BQ Pure wings2 , alul es hatul 2 db 12es BQ Pure wings2 van jelenleg. Mivel ocsemtol orokoltem oket (addig se kellett ra koltenem
) azert hallatszik mar nemi kerreges, motorzaj ami zavar.
Milyen RGB hutoket tudnatok ajanlani ugyanebben a konstrukcioban (aminek a szinet is tudom allitgatni, vagy mind olyan)? Ezekhez kulon van RGB csati is amit a lapra kellene kotni?
GIgabyte b760m aorus elite ax lapba menne, amin elvileg ilyen csatik vannak :
2 x addressable LED strip headers
2 x RGB LED strip headersAmi fontos, hogy csendes es a jelenleginel jobb hutesi teljesitmenye legyen. Egyaltalan megeri lecserelnem ezeket a jelenlegi BQ ventiket?
Vagy ha elengedem ezt az RGB temat, megerne lecserelni mondjuk Noctua A12/14ekre?
Probaltam par tesztet atnyalazni, de vagy alig van, ami meg van azt rohadt nehez ertelmezni. Kb ez a semmi se jo valamiert effekt van, en viszont szeretnek pontot rakni a vegere.
-
gxcman
tag
Gondlom nincs átfogó lista arról ami nagyon nem szereti a DC szabályzást, ha PWM-re gyártották.
Ha konkrétan írok típust arról van infótok? [link] 1. ARCTIC P12 PWM PST 120x120x25mm (ACFAN00120A)
De ebből van DC-s is ha jól látom [link] 2. ARCTIC P12 120mm 1800rpm (ACFAN00118A)
Ebben a konkrét esetben, ha tuti biztosan DC-s vezérléssel fogom használni, akkor a 3 tűst válasszam? a 2-s számút.
Esetleg ha PVM vezérlőt használok, arra gond nélkül mehet PWM & DC vezérlésre gyártott is ? Vagy így túl egyszerű lenne az élet.
-
gxcman
tag
Van 1 régi Zalman FAN-MATE2 ( ZM-FM2) ami DC ventilláror szabázlyó vagy 3 csatlakozója van [link] .
Ugye csak DC-s ventilátor tudok a kimenetére kötni, fizikailag sem lehet a kimenetére PWM ventilátor rákötni, ha meghekkelem a kimeneti csatlakozót, hogy a PWM 4 csatlakozós ventit is rá tudjam csatlakozni, ez okozhat valami gondot a ventilátornak, vagy nincs semmi gond ha így használom? -
5leteseN
senior tag
Közepes-torony Fractal Design háznak adnék egy ventis bementi irányt1-2 ventivel és szpor-szűréssel, +egy kimeneti irányt is szintén azonos(1, vagy 2) ventivel.
A házban max 2x320W VGA és (a tartalékkal együtt) 250W alaplapi teljesítmény van, lesz maximum: 900W.
- Mi a javasolt, típus(ok)-modell(ek) kb?
- ...1-2 venti?
- ? W/venti 1-vagy2 esetén?
- Optimista előlega segítő szándéknak, előre is:
!
A lényeg majdnem lemaradt: a táp 12V-ra csatlakoztatnám, hogy ne terhelje feleslegesen az alaplapot, és a fordulatszám vezérlésre kellene egy egyszerű hőfokmérő, és poti(k) a beállításhoz. Ez utóbbiak a bekapcsolási hőfoknak és az utána életbe lépő "hőfok-fordulatszám görbe" kb beállításához.
Ebből a szempontból tehát egy alaplaptól teljesen független, belső hőmérséklet által vezérelt önálló "rendszer" lenne.
Szerintem van ilyen, vagy össze lehet LEGOzni. -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Az alaplap gyári M.2 hűtőbordáját le kell cserélnem, mert túl nagy, nem fér be tőle a CPU hűtő. Szeretnék helyette egy jó minőségű, de kis méretű bordát, ehhez szeretnék segítséget kérni. Ár mindegy, és inkább passzív érdekelne.
Köszönöm!
-
Dave567
addikt
Milyen szoftvert használtok a ventik RGB/Vezérlésre?
SignalRGB-ről van tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE QL120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Lian Li UNI Fan SL140 Double Pack fekete
- Ventilátorok (IDC fehér LED, Sunon 9cm, Arctic F9), rácsok
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest