- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Micro Four Thirds
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Nalam inkabb a kabel mennyisege okozza a problemat, a hagyomanyos ventiknel mindegyikre racsesznek egy kb 50 cm hosszu madzagot, es ha daisy chainelni akarom oket akkor is ugyanannak a kabelnak a vegen levo csatival tudom
Ilyen esetben altalaban az van hogy viszont a vegkabel mar altalaban rovid a vezerlohoz elvezetni, vagy pedig a chaineles miatt egesz egyszeruen nem abban az oranyban tudod elvezetni
na most ezt 8-10x eljatszani, hogy 3-3.5m felesleges kabelgombolyag uljon a gephazban, az mar azimplan nem fer el sajna :S -
Kobe
veterán
Sracok, arra semmi esely a kozeljovoben hogy valamelyik gyarto kijonne egy lian li fele daisy chaines megoldassal es van belole 14es es 12es modell is?
szegyen ide szegyen oda de nekem az o11 airben nem fer el 8-10db venti egyenkenti kabel elvezetesel, foleg ugy hogy ekkora mennyiseghez mar altalaban nem egy hanem 2 db vezerlo kellene….
-
zolee0307
őstag
Én egy Fractal külső argb vezérlőt használok. Így bekapcsoláskor is az van, ami be van állítva Elegem lett a szoftveres megoldásokból, vagy nem ismerte fel a program az eszközt, vagy kék halált okozott, meg tele szemetelte mindegyik a wint. Igaz nincs annyi effekt a Fractalban, de azóta nyugodtság van és problémamentes működés.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
válasz Singularity #41991 üzenetére
Nekem Arctic van, én meg vagyok vele elégedve, mind hang, mind hűtés terén. Ár szempontjából is jó vétel. Annyi, hogy a a forgó rész olyan, mint egy kerék, szóval a lapátok fixen vannak egy keretben (olyan, mintha egy abroncsban lennének ). Viszont össze tudod kötni, így kevés csatlakozó esetén is tudsz több ventit használni.
Offra: Szerintem amíg a gép nem bootol be addig a az rgb-t vezérlő program sem töltődik be, azért ilyen.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Singularity
csendes újonc
Sziasztok!
Egy újonnan épített gépet szeretnék kicsit továbbfejleszteni. Fractal Pop Air házam van. Elől 2db, hátul 1 db 120mm-es ventillátorral. A következőképpen szeretném módosítani kicsit a hűtést:
Az első két ventillátor menne fel (ezek kifelé mozgatnák a levegőt), előre pedig vennék 2db 140mm-es ventillátort, valamint egy AsiaHorse Graphics Card Cooler-t.
A következő lenne a kérdésem:
- Érdemes-e a AsiaHorse Graphics Card Cooler-t megvenni, érezhető lesz-e a különbség;
- Milyen 140mm-es ventillátort ajánlanátok?
A következő ventillátorokat néztem eddig:
1 .ARCTIC P14 PWM PST A-RGB 0dB
2. Be quiet! LIGHT WINGS 140mm PWM
3. Be quiet! LIGHT WINGS 140mm PWM High Speed
4. Fractal Design Aspect 14 RGBMás javaslatokra is nyitott vagyok. PWM csatlakozós ventillátort szeretnék, ami Aura Sync kompatibilis.
Off: könyörögve kérlek mondjátok meg hogyan lehet beállítani, hogy a gép indításánál milyen színű legyen a ventillátorok, memória színe Mikor elindítom váltogatja a színeket, miután pedig bebootolt a gép átvált arra, amit egyébként én beállítottam (statikus narancssárga ha már ilyen a ház is).
-
blp85
senior tag
válasz varmi2 #41985 üzenetére
Az Akasa slim lenne ami jó. Én ilyet vettem a Zalman Z11-be, teljes fordulaton van hangja, de PWM-es és leszabályozva csendes. A vastagsága 10,8 mm.
[ Szerkesztve ]
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
veterán
válasz varmi2 #41985 üzenetére
Arctic P8 Silent [link] , bár nem PWM, de talán van belőle az is. Abszolút ajánlom.Ja bocs.. szerintem ez 25 mm vastag.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
8cm ventit keresek, ami csendes jobb lenne ha pwm lenne, de ez, nagyon fontos dolog van. Csak 20mm vastag lehet vagy vékonyabb, a normál 25mm nem fér el.[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Zamma
őstag
válasz aleister #41982 üzenetére
„vennék egy F12 ventit és a mostanit és az újat felülre raknám és vennék egy P12-t is az menne az F12 helyére”
vs
„Rakj fentre 2 db 120 mm-es ventit”
Amúgy draku bácsival biztosan nem szeretnék összeveszni...Egyébként az alsótáposaknál - mivel közel van a lemez a kártya alsó részéhez - meg lehet egyáltalán oldani a semleges nyomást?
Kicsit kevés az a 2 slot alul, én úgy gondolom... szerintem a gpu alatt fog burványlani a meleg ha nem pozitív a nyomás. -
aleister
veterán
válasz tasiadam #41979 üzenetére
Igen, csak így kvázi túlnyomás jön létre a házban, mert 2 db 14-es szívja be, de csak egyetlen 12-es fújja ki a levegőt. A plusz levegő bent reked a házban, ami az áramlást tekintve rossz. A különböző réseken, illesztési hibákon keresztül távozik a feleslegesen bepumpált plusz levegő.
Az optimális megoldás a semleges nyomás, a legjobb pedig elvileg a nagyon enyhén pozitív.Rakj fentre 2 db 120 mm-es ventit, aztán játszani kell a fordulatszámokkal (+füstölő teszt), hogy kb ugyanannyi legyen a befújt levegő mennyisége, mint a kifújté.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
tasiadam
veterán
válasz aleister #41978 üzenetére
Persze, mert próbáltam elfújni a meleget a kártyák alól, így nem a proci fogja enni, hanem azonnal távozik. Ez többé kevésbé sikerül is. A Blower kátyával 10/10 volt, mert egyszerűen nem fűtötték egymás a komponensek, minden hűvös volt
Még mindig másodrangú állampolgár
-
Zamma
őstag
válasz tasiadam #41974 üzenetére
Ha a vga és a proci egyszerre lett cserélve akkor szerintem kevés lesz a 4 hőcsöves hűtés... illetve hová lett a duóról a második bionix venti?
Lépésről lépésre haladnék:
Először a 2. ventit raknám vissza és úgy is megnézném mit muzsikál...
Másodikként - ha az első nem volt meggyőző, azaz hangos vagy meleg a cpu és a ventije - akkor vennék egy F12 ventit és a mostanit és az újat felülre raknám és vennék egy P12-t is az menne az F12 helyére.
Harmadiknál két opcoó van:
a.) a hátsó ventit szívóra forgatom, és a proci ventit is átforgatom hátulról szívóra
b.) veszel egy 6 hőcsöves, 2 ventis cpu hűtőt 15 ezerig használtan és rárakod a bionix ventiket. -
tasiadam
veterán
-
tasiadam
veterán
Üdv
5800X-re váltottam, és nem egy hűvös jószág. Kérdésem a következő. S400 coller master silencióba milyen configba raknátok plusz ventiket? Fentre még tudok tenni 2 darab 120-140-est. Intake-nek extrába 2 darab P12-P14-re gondoltam, silent módban, azaz éppen toljon be valamit. Vagy exhaustnak 2 darab F12 silentet, hogy a meleget kiszívja? Vagy pakolja be egy 240-280-as AIO-t fentre?
[ Szerkesztve ]
Még mindig másodrangú állampolgár
-
blp85
senior tag
válasz Vigneau #41961 üzenetére
Ha jól emlékszem úgy állítottam be, hogy minimum 50%-on pörögnek (3 db 14 cm-es és 1 db 12 cm-es ventilátor van bent ebből a típusból), így sem hallani a hangjukat és nyomják a levegőt rendesen. Persze max fordulaton ezeknek is van hangja, de azt normális esetben nem tudom mikor érnék el.
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
veterán
Még nem, de csak egy darabot rendeltem, azt is neten keresztül (persze nem egymagában, hanem más dolgokkal együtt). Ha visszaküldeném többe lenne a lé, mint a hús.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Zamma
őstag
válasz Dirtyz #41955 üzenetére
Vegyél P12 MAX-ot, 500 Ft/db a különbség és ez egy igazi vadállat! [link]
Nincs felesleges brümmőgés és rezonancia 1000 RPM-nél, és nagyobb a motorja is, szóval komolyabb! Én is ezt tervezem...
Teszt itt van róla: [link]. Hangminta és teszt meg itt: [link] .[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Dirtyz #41952 üzenetére
Arctic P12. Az én szabályzómmal ~2 volt körül már bekapcsol, így viszonylag halkan üzemel. A lényeg, hogy a sima 3 pinest vedd, ne a PWM-et. Kb. Fillérekért adják, 1500 forint még most is.
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok!
Lecserélném az ezer éves zöld lapátos Coolink ház és vízhűtőradiátor ventijeimet újakra. 120-as sima (nem slim) pwm nem feltétel, egy ősöreg Enermax szabályzóval állítom a fordulatszámokat. Ilyen felhasználásra melyiket ajánlanátok a felsoroltak közül...?Védd a fákat, egyél hódot!
-
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Szerintetek mennyire néz ki "bután", ha sima RGB ledes ventiket vegyítek aRGB-vel. Konkrétan elöl lenne 4 db aRGB-s, ami fújja be a gépházba a friss levegőt, fent és lent meg 3-3 db RGB-s a radiátorokon.
-
félisten
válasz csabiy #41947 üzenetére
Vennék 4db Arctic P12 PWM PST-t, és raknék mind a négy helyre.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
válasz ScomComputer #41945 üzenetére
Instant cserélném a ventiket 25mm vastagságúra... egyébként meg inkább vennék 1x140mm ventis bordát, ahova az nem elég, oda amúgy is víz kell!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
ScomComputer
veterán
Csak infóként..dualventis CM hűtő...
Lehet majd érdemes lesz kipróbálni... -
veterán
válasz Czimby #41942 üzenetére
A nagy ventik igaz ,hogy sok levegőt szállítanak ,de kicsi a statikus nyomás, ha van porszűrő /rács akkor a légszállítás sokkal jobban leesik mint egy 12 /14 es venti esetében amiknek nem gond az ellenállás.
Amúgy a Pure20 5V ról is megy ,nekem a fehér LED es verzió volt fix5V ra kötve. -
Czimby
addikt
válasz abridabri #41941 üzenetére
Miért lenne jobb 2db 14-es mint 1db 20-as?
Pl az Arctic P14 VS. A Pure20?Pár számot én is látok de
2*73 VS. 130CFM
2.4mm H2O VS. 1mm H2O (ez kicsit gyanús )
2.1V VS. 9V starting voltage (ez is érdekes, gondolom a Pure 20 is már elindul 5-6V-al, vagy tényleg kell neki a 9v?Rowon, köszi de újat szeretnék.
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
veterán
-
Czimby
addikt
Olcsóbb de normális minőségű 18-20cm ventit keresek.
2-3pin tehát nem PWM.Thermaltake Pure 20-at láttam, hogy ajánlott szimpatikus is.
Ami még szóba jöhet az Aerocool Duo 20 ARGB.Ledek stb nem érdekelnek.
Mozgasson sok levegőt nagy nyomással, halkan.Melyiket válasszam?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
spleenszuru
őstag
válasz spleenszuru #41934 üzenetére
Most látom, a hwinfo screeneden van ott egy maxos 71,5 C érték a procidnál.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz vitya81 #41933 üzenetére
"A beállított értékek ezek lennének: 30 Celsiusnál, kb. 30%, 50 Celsiusnál 50%, illetve 75 Celsius fölött 80-100%"
Mi az, ami 30, 50, és 75 Celsius? Proci hőmérséklet? Vagy esetleg alaplapi chipek szoktak lenni.
Ha valamelyikre állítottad be a házhűtőket, sanszos, hogy az a "valami" is ugrál, hőmérsékletben legalábbis, szerintem.
Ezt kellene ellenőrizni, csak ugye a Noctua elvileg olyan halk, lehet, nem is hallod, a képeden pedig nem látni a CPU FAN értéket.
Malaka!
-
vitya81
tag
válasz spleenszuru #41932 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy válaszoltál. Lehet kicsit értetlenkedek, ezért elnézést...A "target" alatt mit értesz? A beállított értékek ezek lennének: 30 Celsiusnál, kb. 30%, 50 Celsiusnál 50%, illetve 75 Celsius fölött 80-100%
Ez az 5 ventilátor mind a házban van. 3 ami normálisan működik, nem pörög fel, de van kettő, amik hektikusan működnek. Bárhogy állítom őket, felpörögnek, hol pedig visszaállnak, aztán újra fel. Akkor is, ha ugyanazokat a beállításokat alkalmazom, mint a jól működő másik háromnál.
Egyébként nem zárom ki, hogy a proci ventilátorok is felpörögnek, emlékeim szerint az is előfordult. Tegnap késő este b@szakodtam vele.
A CPU i7-11700k, a proci hűtő Noctua NH-D15 chromaxViktor
-
vitya81
tag
Szép napot!
Frissen összerakott konfig
- 3db Pure Wings 2 140 mm-es (3pin)
- 2db Pure Wings 2 140 mm-es (4pin) ventilátor a gépházbanA 3pin-es ventiket biosban DC-ra állítottam, smart fan beállítva tökéletesen működnek terhelésmentes állapotban kb. 600 rpm-mel.
Viszont a fan2, fan6 ventik sokszor felpörögnek, indokolatlanul 1000 rpm körül, és ott is maradnak (néha előfordul, hogy visszaesik, majd újra ezres fordulatra emelkedik)
Próbáltam már PWM-ben, DC-ben (ugyanazokkal a beállításokkal, mint a másik 3 ventilátor). Smart fan is ugyanúgy beállítva (30 Celsiusnál, kb. 30%, 50 Celsiusnál 50%, illetve 75 Celsius fölött 80-100%), mégis ugyanaz a jelenség. Ötlet, segítség, javaslat? Nagyon zavar, mert rohad hangosak, meg egyébként is minek pörög ennyire, ha nem szükséges?!
Köszi. Viktor (BIOS beállításokról is majd mellékelek egy-két képet)
-
makoss
veterán
Üdv!
Mi a különbség ezek között?
be quiet! Silent Wings 3 PWM 140x140x25mm 1000rpm (BL067)
be quiet! Silent Wings 4 140mm (BL095)Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
swingstar
tag
Üdv!
Adott egy szép üveglapos ház, amit fel kellene pimpelni, ehhez egy AEROCOOL ASTRO 12 PRO szett tökéletes lenne, viszont mivel ez egy aRGB venti szett és az alaplapon nincs aRGB csatlakozás, csak 1 db sysfan, kérdésem, hogy ettől függetlenül lehet e hozzá használni ezt a szettet?
Ekkor csak a PWM csati lenne bekötve a vezérlőből az alaplapra, így is működik majd? Az egyértelmű, hogy a lappal nem szinkronizálható, de elég a táirányító is a vezérlésre, kérdés, hogy világít e majd?.oOo. Üdv: Marci .oOo.
-
félisten
válasz abridabri #41924 üzenetére
Faja, pont annyira pörgetném a P14-et...
-
spleenszuru
őstag
válasz abdulka1 #41918 üzenetére
Akár ilyenre, köszönöm!
#41920abridabri
Én akárhogy szenvedtem vele, lefityegett onnan, pedig én is odatettem a kötegelőt, mint te.
140-est szeretnék odatenni, de ahogy nézem nálad, az én hely managementem rosszabb, táp is lent, és hamar "elfogy" a hely, ahova pl. egy második kötegelőt tennék.Malaka!
-
félisten
válasz abridabri #41920 üzenetére
az idegesítő haromikus rezonancia ami a p12 nél volt
Eddig úgy tudtam, hogy a P12 ajánlott, ezek szerint mégsem? Vagy júzere válogatja?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
veterán
válasz spleenszuru #41917 üzenetére
Miért lehetetlen kábelkötgelővel ? Nekem is úgy volt eddig feltéve :
[12cm] / [14cm]
1db kötegelő PCI slotok melletti rácsnál lazán megfogja a ventit.
#41919 AxBattler
A golyóscsapágy miatt már alapból hangosabb mint a sima P12 azonos rpm mellett is. Viszont a p12maxon a lapátok egybe vannak önte egy gyűrűben ,így legalább az idegesítő haromikus rezonancia ami a p12 nél volt nagyrészt eltűnik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv!
Arctic P12 Max van már valakinek? 3300 rpm-en mennyire hangos?[ Szerkesztve ]
-
abdulka1
őstag
válasz spleenszuru #41917 üzenetére
Szia!
Az öntapadós mágnes szalagra gondolsz? Link
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Némileg off lesz.
Tudtok olyan mágnes vételi lehetőséget, ami pl. házakhoz alapból jár, ami a porszűrőn van?Szeretnék kókányban feltenni a gépházam hátuljára egy ventilátort, ami támogatná a videókártyát. Tehát a pci slotok környékére.
Mivel megpróbáltam már kötelegelős megoldást, de lehetetlen odahúzni ott, így a mágneses téma marad.
Azon is gondolkodtam, hogy pl. rendelek kis átmérős, de erős neodínium mágneseket, a csavarhelyekre odaragasztom, és akkor feltapasztom a házra, csak nem tudom, egy kétoldalú ragasztó ehhez elég lenne-e.
Illetve, az teremtene egy pár mm-es hézagot a venti, és a ház fala közé, ami gondolom nem lenne túl jó a levegő beáramlásnak.
A venti garis még, maradandó kárt nem kéne tennem benne, no nem mintha nem bírnám ki azt a 6 ezer Ft-ot.Malaka!
-
-
aleister
veterán
Feltételezem a technikai adatok alatt a légnyomásnál elírás az 5.31 a Silent Wings Pro 120 mm esetében. Még a 140-esnél is csak 3.64 van.
-
Floyd80
addikt
válasz TESCO-Zsömle #41909 üzenetére
Ez esetleg, de a gyártó honlapján nem látszik, hogy van ilyen termékük.
Storm T3 140 – 140mm PWM Case Fan
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #41909 üzenetére
Pullba/szendvicsbe én amúgy nem raknám a NB ket , majdnem egy síkban vannak a lapátok a venti keretével a front oldalán.
[YT1]
[YT2][ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #41907 üzenetére
3D nyomtatott 38x140mm keret nem jó ?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Floyd80 #41906 üzenetére
Iparival az a bajom, hogy amit találok, azok ilyen 60-130$/db.
És ha ezen az ösvényen indulok, tényleg csak vészhelyzetre illetve "szerkezeti anyagnak" kellene.
Két radiátort szendvicselnék meg 3-3db Noiseblocker eLoop B14-PS-sel és a két radi közé gondoltam a 38-asokat, hogy könnyebben beférjen a csavarhúzó feje.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Floyd80
addikt
válasz TESCO-Zsömle #41905 üzenetére
A PC változatok szerintem 27-nél megállnak, Blacknoise-nak van 30-as ipari, de csak 120-asból.
Noctuának meg ami 3 centis, az 200-as ventis.
blacknoise.com - Blacknoise industrial fans
Esetleg itt nézz körül, de ez is 135-ös:
EBM Papst 5656S Axiális ventilátor 230 V/AC 240 m³/óra (H x Sz x Ma) 135 x 135 x 38 mm | Conrad"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sziasztok!
30mm-nél vastagabb, 140mm-es ventit keresnék, hagyományos "kocka" kerettel. Létezik ilyen a konzumer vonalon is, vagy csak ipari szinten?Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Grave_444
nagyúr
Az FRGB ventilátorok molex csatlakozósak?
Aerocool Hexform/Trinity házakban láttam ilyeneket gyárilag. -
veterán
válasz demmer123 #41901 üzenetére
Ezt így nem lehet megmondani .Ventifüggő is(milyen 14 -es meg milyen 12 esről beszélünk ?) ,de leginkább teljesítmény függő; pl 900W -nyi hőnél számít (fullra húzott 13900ks + fullra húzott 4090). Ha a te gépedről van szó ( 350W total ) ,akkor nem számít valószinűleg semmit.
-
demmer123
őstag
Sokat számít ha gépházba felül 2db 14cm-es venti van 12cm helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Baldur's Gate 3
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest