- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
abridabri #35381 üzenetére
azt gondoltam volna, hogy ha célirányos a levegő útja, akkor egy nyitott tető még ront(hat) is a helyzeten. úgy fest tévedtem.
load tesztem jelenleg még nincs. idle tudom összehasonlítani sok méréssel. 23°C szobában volt 34-37°C között a négy mag. most 25-26°C környezeti hőmérsékletnél 40-47°C fok között mennek idle a magok, plusz 100-300rpm fordulatemelkedés van ventiken (alaplap szabályoz, kényelmes nekem egyszer belőni a bios-ban, mintsem csili-vili programokkal piszkálni).
a plusz hőfok is zavar, de első sorban a megnövekedett zaj a gondom, így éjjel már zavaró. ebben az esetben elgondolkodom a Silent Wings 3 cserén (miután megnéztem a pasztázást). köszönöm a tipped.
egyébként 870rpm szemben 780rpm-el is észrevehetően hangosabb. ennek okát nem teljesen értem. még az lehet, hogy belezavar a 3.5" HDD rezgése, ami eddig nem volt és összemosom a kettőt. mielőtt elköltök egy vagyont ventikre azért lelövöm a lemezt és megnézem úgy isZwiebi:
nyilván nem teljesen passzív, nem fogalmaztam pontosan, mert annyira nem lényges. azért, mert 1) eddig is több, mint elegendő volt 2) mert már évek óta a látványra fókuszálok, nem elsődlegesen teljesítményre és így tetszik. venti nékül. az alapfelvetés az volt, hogy nincs hatalmas különbség a két ház között (legalábbis azt feltételeztem) és a 350D teljesen néma volt, a Neo Micro ugyanazon feltételek mellett pedig valamiért nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest