- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
sziasztok! No az SFF brand gepem passiójának a margójára: egy olyan megoldas lett a nyero amire nem annyira szamitottam: elol egy silent wings2 92mm, duplan leszabalyozva (2delock fordulatszám szabalyzo egymasba dugva, igy az 1800-as fordulatot kb 1000-re leveszi es igy mar eleg halk, de meg fúj.) es a gyari lenovo hutes. az a vacak borda a 8cm-es avc ventivel es azzal a legterelo lemezzel.
Az is60 a hocsoveivel a magyobb tomegevel a Lepa bol. quiet ventivel is 1-2 fokkal rosszabbul teljesit minden korulmeny kozott. nem talalok ra magyarazatot. a felrogzitesre ugyeltem nem huztam tökig a csavarokat mert hajlik tole az alaplap. de azert rendesen felfekudt az is60. a paszta kryonaut, x alakban felhordva egy keves.
A masik tapasztalat hatha valaki hasonloba belefut. Esetleg segitseg lehet. olyan ventiket szeret a sharkbay alaplap amik a gyárban ventik specifikacioitol nem ternek el nagyon. A lepa illetve az is60 ventillatora megy szepen. ezek 0,2 Amper minimal aramfelveteluek es a minimumfordulatszam nem kevesebb mint 600. a 3pines ventik mennek, de kulon kell oket szabalyozni valamivel. a silent wings3 pwm es a noctua redux b9 nem indult el. semmilyen hutesi profillal.
Mindenkinek köszönöm szépen az eddigi segítségét.
majd meg jövök más kérdésekkelEgyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Philips LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest