Hirdetés

Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • 300 megapixelnyi kamera érkezett a Samsungtól

    ma Az ISOCELL HP9 fő- és zoomkameraként is helytáll, a JN5 és GNJ árérzékeny mobilokba kerülhet.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Henk

    veterán

    Szóval említettem már,hogy rendeltem egy Coolink SWIF2120P ventit és végre sikerült kicsit alaposabban tesztelnem.Annak nem örültem annyira,hogy csak az AC 12025 pwm ventivel tudtam összehasonlítani.Nekem az S-flex a favorit,de az enyémeket már eladtam és másikat meg nem tudtam szerezni egyelőre.Így maradt ellenfélnek az AC.
    Ami elsőre megfogott az a színe,szerintem nagyon jó bár ezzel gondolom nem mindenki ért egyet.Aztán ami tetszett még a csomag kibontása után,hogy adnak hozzá Y elosztót (méghozzá 4 tűset) így egyből 2 köthető mondjuk a cpu fan csatira és így mindkettőt vezérli a lap.Én egyből arra gondoltam,hogy 4-et kötnék rá mint eddig csak azt nem tudom a lap mennyire értékelné ha ebből a ventiből lenne 4db egy csatira kötve.Meg adnak hozzá a csavar mellé azt a gumi rögzítőt is,szerintem ez is jó,hogy nem kell külön megvenni.
    Maga a venti igényes kidolgozású,a lapátok széle nem sorjás.Viszont jó hegyes mert véletlenül odanyúltam mikor állt le és az egyik lapát hegye beleállt a körmöm alá. :Y
    Nos a venti az AC-t simán elpics@zza mind hangban,mind légszállításban.Bár inkább az első a feltűnő.Semmiféle motorhangját nem hallottam a teszt során,talán 1200rpm felett már egy minimálisat,de a szélzaj elnyomja annyira semmi.Azonos fordulaton egyértelműen a Coolink a nyerő.Annyira,hogy kb 800rpm-en érzem olyan "hangosnak" mint az AC-t 500-on.Aztán 1000rpm-en olyan mint az AC 700-on és így tovább.Nagy fordulaton még talán jobban kijön mert az AC-nek nagyon erős,morgó motorhangja lesz míg a Coolink-nál csak a szélzaj hallható.Hivatalosan 800-1700rpm között szabályozható.Nálam fan mate2-vel 500 és 1600 között sikerült.500-on annyira durva,hogy ott a szó szoros értelmében nincs hangja még akkor sem ha közvetlenül mellé teszem a fülem.Nekem 800-1000 rpm-ig még halknak mondható és efelett lehet hallani a hangját.
    A légszállítással végig bajban voltam mert mintha nem közvetlenül hátra fújná a levegőt és így nehéz megállapítani mekkora.Olyan érzésem volt mintha a venti mögött már terülne szét a levegő és nem egyenesen távolra fújná.Talán a lapátok kialakításából adódik.
    Mindent egybe vetve nekem tetszik és úgy döntöttem lecserélem a házhűtő ventiket ilyenekre.Bár az élettartamáról egyelőre semmit nem tudni,de ennyi kockázatot vállalok.
    Bár nem a legolcsóbbak közé tartozik,de szerintem az árához képest jól szerepelt.

Új hozzászólás Aktív témák