Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SSD kibeszélő
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
Üdv!
Szeretnék kérdezni valamit, mert ez nem világos nekem. Szóval házhűtő ventilátort keressek. Visszaolvasgattam, első h.sz.-t elolvastam. De nem tudom eldönteni melyik ventilátor kell nekem. A házam Bitfenix Shinobi. A problémám az, hogy a ventilátor helyeken van porszűrő (kivéve felső 2 hely) a házon perforáció és ez így elégé szélzajossá teszi az egészet. Nekem akkor nagy statikus nyomású ventilátort kell vennem (hisz így egy vízhűtő bordára hasonlít) vagy elő a Dremmel és szabaduljak meg ezektől a gyári perforációktól? Jelenleg a felül kilépő levegő bemelegíti a házat ahol kilép. Tehát szellőzik nem is rosszul. (Per pill szar Artic F12 PWM és némileg jobb Schyte Slipstrem ventim van 5v-ra leszabályozva.) Mindne helyen van venti, egyet kivéve, elől csak 1db van. Oda mehet még egy. Felső két helyre mehet 140mm-es is. Akkor keresek nagy statikus nyomású ventilátort és építsem be leszabályozva, vagy vágjam ki a perforációt és kimondott házszellőztető ventilátort keressek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest