- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Bacusuz #13561 üzenetére
Nem, nem vagy. Hát nem tudom, hogy a középre rakott majd' feleakkora légszállítású Noctua venti mennyire akadályozta a hatékonyságát, de előlapi szabályzóra kötve, maximumra feltekerve, hát nem történt semmi változás. Pedig iszonyatos hangja van maximumon. Hallatszik, hogy irdatlanul áramlik a levegő. Végül is szobahőmérsékletűre lehűtötte gondolom, de azt egy ventilátorral, a gyárival is elérem, úgyhogy nem tudom megsaccolni. Kicsit csalódás volt, bár nem is tudom mit vártam. Például olyat, mint amikor stresszelem a processzort és amikor leállítom, akkor fél másodperc alatt 15-20 fokot esik a hőmérséklet.
Ja, erről jut eszembe: stressz tesztet nem is csináltam így, ezzel a felállással. Zavart, hogy hozzáért a memóriához és átadja a rezgést. Hosszú távon ezért nem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest