Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Blu-ray írót?
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EGOKA
tag
válasz
Forest_roby
üzenetére
-
EGOKA
tag
válasz
Forest_roby
üzenetére
Ha nem felejtem el, írok.
Max ide a topicba. 
Amúgy még mindig nincs konkrét dátum. Reménykedünk, de a film miatt sajnos nem túl valószínű.
-
EGOKA
tag
válasz
Forest_roby
üzenetére
Még lesz egy.
Figyeld a Lumos, ott szólunk. -
Forest_roby
őstag
2 dolog!
- ( f**k**o*f**,son**........ )/csak kultúráltan/ , megen lemaradtam a WOMBAT -ról, egész nyáron figyeltem, de így suli mellet már nem volt időm....

- Luna -t nem ilyennek képzeltem el, de mindegy - ez van! -
EGOKA
tag
Nyilván egy film sosem tudja visszaadni maradéktalanul az általunk elképzelteket. Eddig mindig csalódás volt a film a könyvhöz. Ezért próbálom elkülöníteni. Bár nem megy... Hogy is menne, ha egyszer hivatalosan is arra épül?
-
EGOKA
tag
Jotól bármilyen csavar kitelik.

ÉN maradnék a kiváncsian várom a fejleményeket státuszban.
-
Hali!
Most értem a 6. könyv végére. Naggyon tetszett!!
Csak az a rossz, hogy most tűkön ülök, amíg a következő könyv kijön...

Van pár dolog, amire nagyon várom a ''választ'' a folytatásból:
Hogyan akarja Harry legyőzni Voldemortot, ha még meg sem tudta varázsolni Piton-t a könyv végén??? Oké, hogy Ő Harry Potter, de amint az a könyvből kiderült, még egy szerelmi bájital ellenszert sem tud csinálni Ronnak... No, mindegy...
Tulajdonképpen azt várom folyamatosan a történettől, hogy Harry ''felnőjön'' a nagyokhoz erőben, tudásban, stb. Hol van még a tudása Dumbledore-hoz képest, aki az egyetlen, aki összemérhető Voldemorttal???
Írtátok, hogy Dumbledore biztos ''klónozta'' magát ahogy Voldemort is, de Rowling azt mondta több fórumon, hogy ne is várjunk Gandalf féle feltámadást...
Nektek ezekről mi a véleményetek?? -
Solad
addikt
Umbridge nem tetszik

-
EGOKA
tag
Lehetne kicsit alacsonyabb, de amúgy közel van nagyon ahhoz, akit elképzeltem.
És az a rózsaszín! 
Pitonról meg majd kiderül. Remélhetőleg már egy éven belül.
-
EGOKA
tag
Már vannak képek a következő filmből. Egész jó lesz.

Evanna nagyon édi.
-
neduddgi
aktív tag
Nem hiszem, hogy a producerek beleegyeznének a a 3 föszereplő, Harry Potter, Hermione, vagy Ron meghaljon. Még tul sok filmben szerepelhetnek, ez nem lenne stílszerű. Inkább Pitonra, vagy Hagridra gyanakszom, és szerintem ki fog derülni megint, hogy Piton jot akart...
Akinek megkegyelmezett, az talán a Malfoy...

-
[link]
Némely képet csak erős idegzettel javasolt megtekinteni, de vannak egészen jól megrajzoltak is, mint például Wycked képei.
Az erős idegzet azért szükséges, mert egyes rajongók különösen vonzódnak a fiú-férfi szerelem ábrázolásához... -
Sziasztok!
Játszott valaki közületek a HP4-el?
Kicsit elakadtam a játékban.
Hogy lehet kiválasztani, hogy melyik Jinx-et használja a karakter? Időre kellene megcsinálnom egy pályát egy adott Jinx-el (Moody's Challenge), de minden 30.-ra használja csak a megadott Jinx-et.
A másik, meg, hogy hol lehet elsajátítani azt a varázslatot, amivel a növényeket lehet megvarázsolni??
Köszi! -
Solad
addikt
az tortent velem a mult heten hogy a szigeten bandazgattam es iszogattam. mint ilyenkor szokas az ember nezelodik szimpatikus emberek utan akivel szivesen megismerkedne. Ily modon kavarodtam osze egy hatalmas szemu barna boru fiatal lenyzoval akivel jol elbeszelgettunk, de valami furcsa volt. valami nagyon ismeros volt benne es nem tudtam hogy mi. aztan kiderult hogy o szinkronizalja Cho-t tok durva. most ezert megint megneztem a tuz serlege Chos jeleneteit es tok durva igy hogy arcot es valos elet-beli hangot tudok tarsitani a szinkron moge
-
Andie
őstag
Azt olvastátok, hogy 2 neves iró is (Stephen King, meg valami másik, általam nem ismert) kérte J.K-t, hogy ne nyirja ki Harry-t? Index.hu-n irták a minap.
Ez azér elég poén
Szerintem King azért kérte, hogy ö maga végezhessen vele egy regényében.. mondjuk egy ködös hajnalon, a temető mellett veszett kutyák tépnék szét 
-
EGOKA
tag
Jo elszóéta magát!!!
[link] -
EGOKA
tag
A DVDket ki fogják vonni a piacról.
[link] -
EGOKA
tag
Ha minden jól megy, pont egy év múlva már a kezünkben lehet a 7. Potter könyv, angolul.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
UP!
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
UP!
-
Obi-1
őstag
[link]
Két főszereplő is meghal a hetedik részben. Mondjuk Voldi az egyik, gondolom.
Ck: a téma nem volt elég jól körüljárva a könyvben, nyilván lehetett volna részletezni, miért is kellett meginni a löttyöt. -
Ck.
addikt
Én csak azt nem értem, hogy a serlegből miért kellett meginni Dumbledornak azt a löttyöt? Miért nem lehetett egyszerűen kiönteni, vagy esetleg kiköpni?

[Szerkesztve] -
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
UP!
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
UP!
-
EGOKA
tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Az előzetest meghallgattam.
Igazából nekem kicsit hadarósnak tűnt. Amúgy megkérdeztem, karácsony körüler várható 8 cd és kb 9 óra. Olyan 6000 körül lesz. (Tegnap taliztam a tulajjal.) Asszem kicsit többet kéne belehallgatni, hogy kerekebb képet alkossak róla.
Jah, HP rajongók figyelem!
Kint van a Lumos! a könyvhéten az animus standja előtt. Lehet kvízt kitölteni és nyerni.
Gyertek minnél többen!
-
mayerlaci
senior tag
Olvastam egy érdekes teoriát a lumoson.
Mégpedig hogy dumbledore szeme a 4. kotetben amikor diadalmasan megcsillan azért van mert harry vére és voldemort vére ugyan az mind a kettőnek az csörgedezik az ereiben.Naszoval a sötét jegyen pedig csak ugy lehet elpusztitani az ember kezéről ha a nagyúr saját vérét onszántából adja.Most mivel Harryben is az a vér folyik igy lehetséges h egy kis hadsereget gyüjtsön maga köré.És ezt bizonyitja mikor Harry felajánlja a vérét a barlengban Dumbledore mondja neki hogy az ő vére értékesebb.
Mit gondoltok?
A másik érdekes elmélet [link] itt található a horcruxokról Pitonról Bellatrixról.Ezt nagyon ajánlom figyelmetekbe el lehet gondolkozni rajta.
-
EGOKA
tag
Készül a hangoskönyv.
[link] -
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
UP!
-
EGOKA
tag
Van pár új szereplő.
Bellát például Helen McCrory helyett Helene Bonham Carter fogja játszani. Őt pölö a Harcosok klubjában vagy a Charlie és a Csokigyárban láthattuk.
További infóért: [link] -
Yeti910331
aktív tag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Az anyám már 41 éves és szereti a HP-t.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
-
EGOKA
tag
válasz
Anthony001
üzenetére
A rendezőtől függ. Bár nemrég volt egy interjú vele, ahol rövid volt a haja, reméljük a filmben is az lesz.
-
Anthony001
senior tag
Srácok, lehet hogy hülye elmélkedés, de szerintetek az 5. filmben a Harry-t alakító srácnak, Danielnek, hosszú marad a haja a filmben, vagy rövid lesz?
Szerintem ez elég fontos momentum -
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
UP!
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Ez a filmbemutató ([link]) nagyon kíváncsivá tett. Viszont utánanéztem a neten és semmi olyat nem találtam, ami utalt volna arra, hogy ez a film magyar szinkronnal is létezne. Aki bármit tud erről a filmről szóljon. Előre köszönöm.
[Szerkesztve] -
EGOKA
tag
2007 július 13-i amerikai és angol premierdátum.
Magyar 2007 júli 19. -
EGOKA
tag
válasz
Anthony001
üzenetére
Na igen, nekem is...
-
EGOKA
tag
válasz
Anthony001
üzenetére
Igen. Az átok nem volt halálos, csak a függöny ''túloldala''.
-
Anthony001
senior tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az 5. könyvben, mikor Sirius meghal, akkor nem a Lestrange átkától hal meg hanem mert átesik a függönyön?
Erről ha valaki tudna pontosabb infót adni annak örülnék!
Előre is thX -
Caesarion
aktív tag
azért az nem semmi hogy a pénzügyminiszter miröl képes megkérdezni Rowling kisasszonyt: ''honnan van Potternak pénze?''

Arra meg én is nagyon kiváncsi volnék hogy miért nem tünt fel senkinek (nekem sem) hogy a visszapattintott adava kedavra nem ölte meg Voldit s erre vonatkozolag sosem tettek fel interjúban kérdés... jó, oké, a hocruxok miatt, de arrol csak most hallhattunk.
volt vmi magyar vonatkozás megint a 6dik kötetben... segitsetek hogy mi? azt hiszem a magyar mennydörgö volt elövéve megint de hol? -
EGOKA
tag
[link] Lumos.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Én már lassan egy hete végeztem a könyvvel. Annyira nem volt nagy szám, mint ahogy sok helyről hallottam, de elütni az időt megfelelő. Végig azt hajtogatta az öcsém, hogy majd az 500. oldaltól onnan majd jó lesz meg beindul. 530 nál megkérdeztem, mikor lesz izgi. Most már lassan. 550 nél azt mondta pár lap max. Aztan kiolvastam, és nem találtam semmit sem, ami annyira nagyon meglepő, lebilincselő lett volna. Azt hittem valami központibb karaktert hal meg, vagy valami nagyobb dolog történik, de Dumbledore halálán annyira nagyon nem dobtam el az agyam. Talán ha egy kicsit többet szerepelt volna, valahogy közelebb hozták volna a kakaterét az emberhez, és más dolgok nem nyomják el, akkor jobban elhültem volna. Igy annyira nagyon nem. -
maszat
senior tag
Kiolvastam a 6-ikat is.
Hát nem is sejtettem, hogy Dumbledore fog meghalni. Azt hittem, Draconak Harryval kellene végezni, de hát tévedtem. Nagyon szomorú lett a vége.
Egy dolgot viszont nem értek:
A Roxfort területén nem lehet hopponálni. Akkor a házimanók hogy a túróba tudnak? -
Sianis
addikt
Hát remélem, hogy az utolsó rész akciódúsabb lesz. Ennek a mostani résznek az eleje eléggé lagymatag volt. Viszont a végén nagyon beindult a buli. Nehéz lesz megfilmesíteni, szerintem sosem lesz olyan jó, mint a regény...én tegnap fejeztem be a könyvet, hát egy kissebb háború az lezajlott a fejemben. Valahogy úgy ment az egész, hogy láttam magam előtt amik történek a szemem meg csak olvasta, hogy mit látok...
... asszem ez az mikor belemerül valaki az olvasásba.
Mindenesetre várom a befejezést, mikor is lesz? Vagy erről még nincs info? -
EGOKA
tag
Nyertem vmi HPs ajándékcsomagot.

-
-
-conrad-
addikt
Sziasztok, még mindig keresem az ötödik részt magyar és elektronikus változatban.
Ha meglenne valakinek elküldené mailban?
Köszönöm! -
Caesarion
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Router gondok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elmolyoltam vele vagy fél órát. jó kikapcs volt thx. Na most meek vissza tan 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)