Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fermat
tag
Kivancsi vagyok hogy hetes konyvet hogy fogjak megfilmesiteni, mert igy elso olvasas utan kicsit sok az eksön, 7. könyv két konyv is lehetne, olyan zsufolt.
[Szerkesztve] -
-
feka007
veterán
válasz
Retro11
üzenetére
Hát az első három könyv az még gyerekes volt (ettől függetlenül jó), ennek ellenére már a harmadik filmről is sírva jöttek ki a gyerekek a moziből

ui: remélem találnak hasonlóan ütős rendezőt, aki képes újra darkos hangulatot adni az utolsó részeknek, mint Alfonzó a harmadiknak
[Szerkesztve] -
Retro11
senior tag
válasz
feka007
üzenetére
Ez nagyon jó kérdés,bár van 1-2tippem.
De ha belegondolsz mégis csak gyerekfilm ez a herripolter.Milyen kemény filmet lehetett volna csinálni a 4-5böl és még milyen keményet lehetne csinálni 6-7ből,de akkor az már nem gyerek film lenne
!
Pedig de jó is lenne
Ui: Nekem Alfonzó stílusa amúgy is bejön,és szerintem a 6.ik részhez pont kellene 1kis sötétség
?Nem? -
-
feka007
veterán
Nekem a filmekkel kapcsolatban:
Az első rész nekem nem tetszett, mert túl gyerekes volt, becsúszott egy-két elég béna színész is, de azért aranyos volt... A második rész már egész jó volt, lényegesen igényesebbre sikerült az elsőnél...
A 3. film pedig már nagyon bejött, klasszisokkal jobbra sikerült az előző két résznél, nagyszerűen volt kivitelezve és összevágva, a színészek is jól tették a dolgukat (főleg hermijóne
), mindhárom főszereplő felnőtt a szerepéhez, kiváló munkát végzett a rendező. De a 4.-et nem tudom ki rendezte, de az előző munkahelyén biztos jobban ment neki
Az ötödiket a hétvégén nézem meg, remélem érdemes lesz bemászni érte Pestre 
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
látom sok embernek az a baja hogy ez meg az kimaradt. nem tudom ti mit vártatok de 2 és fél órába nem fér bele több. már így is dumáltak a kritikusok hogy milyen hosszú. egy könyvet sose lehet visszaadni moziban, teljesen más lesz és mindíg kimaradnak dolgok, legtöbbször nem is kevés. itt is a főszálon volt a hangsúly amit elég jól megcsináltak. el is volt pár dolog ferdítve hogy látványosabb legyen, gondolok itt a Voldemort Vs. Dumbledore csillogtatós, parasztavkítós effektparádéra a végén.
-
Diablo.
csendes tag
A 3-ba az tetszet amikor Herry és Hermione visza pörgetik az időt.

-
Ugyan végig olvastam minden részt eddig, de nem ugrik be, hogy melyikben szerepelt először Dobby, a házimanó. Segítenétek?

-
Diablo.
csendes tag
Nem tudjátok hogy melyikbe hal meg a damlüdor
5-vagy 6 
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Bittorrenten az új Harry Potter könyv
[link]
Khm, nesze neked biztonsági intézkedések.
[Szerkesztve] -
Diablo.
csendes tag
Eddig a tűz serlege a legjobb . Ki van még igy.
-
Gregorius
őstag
A kedves szemfüles olvasó már megtalálja a neten az új könyvet, de csitt!

-
ToBeY
nagyúr
Az indexen van egy cikk az új harry potter könyvről (könyvről van egy kép is
) aki akarja olvassa el. -
Retro11
senior tag
válasz
Diablo.
üzenetére
Nem sajnos nem az...Lehetne kemény ha a könyvben olvasható részleteket átviszik filmre.Sajnos ez a producer rossz hatással van a filmre.Jó igaz ez gyerekfilm de azért ha megnézzük Alfonzó munkáját a 3.ik résszel az kicsit ''másabb''* sokkal jobb,sötét és jól komponált nagyon faxa.Ezt a részt ő csinálta volna ütne nagyon.Dehát

*Százezerszer jobb,az a hangulat nagyon átjön.
[Szerkesztve] -
Diablo.
csendes tag
Hello! Ide is irjatok.

-
Diablo.
csendes tag
Nekem a kedvencem a filmem a hires HARRY POTTER. Amikor meglátam eszt a topicot tutam hogy ide kell jönöm. Állitolag a Főnix rendje durvábra sikerült mint a többi.

-
Loretto
veterán
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
hát hiába smárolt, de a szerelmi szál legkisebb szikrája se volt a filmben, ami a könyvet átszőtte. lehet aki nem olvasta annak jobb mint aki olvasta és így nézte meg, de így hogy ennyire más (értsd: szarabb) mint a könyv háát...
80% meg csak dumálás volt, közötte meg szar vágások + jelenetváltások.
emellett kimaradt az rbfre való felkészülés + vizsgák meg hogy auror akar lenni Harry, meg a kviddicses dolgok, minden. Malfoynak is van kb 2 mondata a filmben, Hagrid detto.
Óriásos-kentauros jelenetet is elk*rták, nem kicsit, nagyon
pedig ha lekövetik sok helyen a könyvet, nem lett volna hosszabb semmivel.
ezt meg lehetett volna jobban is csinálni. (az előzőek képére) -
stangli
senior tag
Gyúúúúszííí!!! Hol van Harry Potter???!!! Hol van Harry Potter???!!!

na hol van?

-
whitezo88
nagyúr
uppolok kicsit

megnéztem a filmet de sajnos csalódnom kellett a trailer után (ofc könyvet is olvastam)
a vágás egyszrűen borzalmas. mintha egymásután raknák csak be átvezetés nélkül a jeleneteket. sőt volt olyan rész mintha benthagytak volna egy bakit is (mikor Cho-s incidens után a klubhelyiségben vannak 3an)
iszonytató mód eltérnek a könybeli eseményektől, erősen megváltoztatták azokat, és sok dolgot kihagytak amiket be lehetett volna még rakni, és kicsit átszervezni a film sodrását.
4/10
kinek mi a véleménye a filmről?
[Szerkesztve] -
Killdog
csendes tag
Ez az

-
Solad
addikt
oo jeee
[Szerkesztve] -
EGOKA
tag
Friss hírek:
Júli 12-én jön a HP5 filmen.
-
TLT
tag
hello. most hogy többször elolvastam a 6ik könyvet. hm

-
EGOKA
tag
[link]
Gyertek Bécsbe filmet nézni.
-
EGOKA
tag
válasz
Forest_roby
üzenetére
Sajna semmi konkrét, és nem csak Neked.
De remélem a magyar jobb lesz. -
Forest_roby
őstag
Jut eszembe. Van már arról vmi ÚJ hír, hogy mikor jelenik meg a 7. könyv?
( a Deathly Hallows cím csak nekem nem tetszik
) -
csibor
addikt
Lehet rendelni az utolsó könyvet[link]bár durva magyarul csak 2008 februárban jelenik meg.
-
EGOKA
tag
Szebbet, jobbat az új évre mindenkinek!

-
EGOKA
tag
Áldott, békés karácsonyt mindenkinek!
Megvan a 7. könyv címe!
-
ngabor2
nagyúr
én is elkezdtem olvasni... az eleje eléggé elüt az eddigiektől. nem ezt a stílust szoktam meg, nagyon árulkodó. majd olvasok belőle vagy 20 oldalt, és meglátom, hogy ér-e annyit, hogy be is fejezzem. ráadásul az utolsó 3 sora a könyvnek lelövi a poént... elég ''amatőr'' író csinálta.
-
ngabor2
nagyúr
most kaptam egy 400-oldalas, magyar nyelvű könyvet, HP és a varázslók háborúja címmel. de mivel legjobb tudomásom szerint az angol nyelvű könyv se jelent meg, ezért ez valszeg egy rajongói könyv. vagy megjelent, és valaki önszorgalomból lefordította? vagy hogy is van ez?
(ha fake, akkor is el fogom olvasni szerintem.) -
Azóta eljutottam az egyharmadáig. Ennyi időm volt.
Egy teoriát hiányolok azért:
Harry megtalálja Piton merengőjét a Roxfortban (valamiért visszamegy, tökmindegy, hogy tanulni, vagy látogatóba), és rájön, hogy miért bízott meg DD Pitonban, és hogy jogosan-e, vagy sem. (szerintem jogosan, mert méltóságteljesebb egy halott, de bölcs ember, mint egy olyan ember, akit a saját tévedése vitt a halálba. DD-hoz ez nem illene.) És arra is rájön, hogy miért kellett DD-nak meghalnia. De a kulcs ott lesz szerintem, hogy DD miért bízott meg Pitonban, és hogy ezt miért nem mondta el senkinek, még Harry-nek sem. Ez lesz majd a történet egyik legfontosabb pillére. Szerintem. -
janee_
tag
hali, ujj vagyok még!
mikor jön a legujabb potter?
-
Caesarion
aktív tag
vicces, én olvastam egy szösszenetet: amiben kiderül h malfloy szerelmes hermionéba, harry testcserét volt kénytelen végezni malfloyyal s együtt igyekeznek megszökni malfloy apja elöl a villájukbol... érdekes volt, de most nem találom a linket h ez hol volt... nemvalszinü h lumos...
-
EGOKA
tag
Első hivatalos poszter: http://gallery.lumos.hu/displayimage.php?pos=-12242
-
Érthető, de elég kiábrándító, hogy azért nem kísérhetjük korábban figyelemmel Harry, Ron és Hermione kalandjait, mert így nem lehetne vele eleget kaszálni...

De ebben is van jó, azaz remélem, hogy a megjelenésig minden nap legalább 2 oldalt ír hozzá JK.
ez esetben remélem is hogy (jóval) később jelenik meg. 
-
EGOKA
tag
Azt (csak) mi szeretnénk. De szerintem mivel a film 07.07.13án jön ki, nem tartom valószínűnek, hogy egy héttel előtte jönne a könyv. (Marketing szempontból nem előnyös.).

-
Ez magyarázat lehetne arra, hogy átment Harrybe Voldi pár tulajdonsága...
És persze véletlenről lehet csak szó, mert eredetileg meg akarta ölni. Mármint a tények eddigi állása szerint. Sosem lehet tudni...
Nagyon hosszú 7. részt várok... Milliónyi dolognak kell benne lennie. pl.: Harrynek még nagyon sokat kell tanulnia, hiszen a 6. könyv végén Pitonnal sem tudoot mit kezdeni, pedig próbálkozoztt rendesen. Ugyanakkor a 3. könyv végén piton is rácsodálkozik, hogy milyen erős Patrónust tudott csinálni.
Na, mindegy, szerintem Piton jó, és ő fogja tanítani, vagy legalábbis segíteni Harryt a Voldemort legyőzéséhez vezető úton.
Vagy kiderül, hogy Dumbledore is halálfaló volt, és Hermione a főgonosz, aki szerelmes lesz Malfloyba, akinek a nagymamája McGonagall, és Harry legyőzi őket Dolores Umbridge, és Féregfark segítségével...
[Szerkesztve] -
lenne még egyy extra könyv is... az jó lenne.

-
Sok ismerősöm szerint a 8., vagy az X-edik Horcrux maga Harry Potter, és ezért kell neki is meghalnia Voldemortal együtt. Optimista feltételezések szerint, ha nem hal meg akkor nem fog tudni többé kígyóul, és a sebe is begyógyul.
-
Remélem a 7. rész extra hosszú lesz, mert rengeteg dolgra vagyok kíváncsi még!

És azt is remélem, hogy a 7.-be az írónő beleadja minden fantáziáját, mert a világ amit alkotott, millió lehetőséget, és csodálatos (vagy épp szörnyű) dolgokat tartogathat, amit kár lenne nem kiaknázni. -
Sziasztok!
Van hír arról, hogy Rowling néni mit fog csinálni a 7. könyv megírása után??
Új sorozat, új csodavilág? Esetleg Harry Potter folytatás?
Köcc!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) mikor kinyitották az ajtót és a zuhanás után 10 centire a föld felett elkezdtek lebegni.

!
), mindhárom főszereplő felnőtt a szerepéhez, kiváló munkát végzett a rendező. De a 4.-et nem tudom ki rendezte, de az előző munkahelyén biztos jobban ment neki
Az ötödiket a hétvégén nézem meg, remélem érdemes lesz bemászni érte Pestre

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
//neked is boldog fenyőt