Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
Hermione Granger Helené a görög mitológia szerint, az ókori Hellász legszebb asszonya, hattyútojásban született, az õ elrablásáért tört ki a trójai háború. Férje, Menelaosz a trójai háború után visszaszerzi feleségét és lányuk születik: Hermioné.
-
mayerlaci
senior tag
Ron Weasley és Hermione Granger személyisége a 100 Legnagyszerűbb Mozis Társak listáján, amit a The Knights News of Queens College állított össze helyezést értek el. 37. lett Ron Weasley és 36. Hermione Granger.
Ez Extra LOL. -
mayerlaci
senior tag
Bővebben: link
Itt egy kép a 4poszteréről.Szerintem elég ütős. -
mayerlaci
senior tag
Lily: ''liliom''-ot jelent, amit viszont legtöbbször az erkölcsi tisztasággal és a törékenységgel kapcsolnak össze, Mivel sok olyan liliomfajta létezik, amely csak nagyon rövid ideig virágzik, a név akár Lily szomorú sorsáról is árulkodhat. J.K.R. egyébként egy interjúban elárulta, hogy Potter anyukájának leánykori neve: Lily Evans.
-
mayerlaci
senior tag
válasz
Harrylles
üzenetére
A potter jelentése:fazekas,fontoskodik
A harry:Elpusztitani,kirabolni,zaklatni,gyötörni.
Ja bocs nem jalantést akartam irni hanem eredetet
éldául
Harry Potter: Talán nem véletlen, hogy erre a névre esett a választás, mivel az írónõ többször is nyilatkozta, hogy az elsõ könyv címe, amit életében olvasott (6 évesen), Nyuszi volt. A nyuszik pedig Angliában bizony összekapcsolódnak a Potter névvel. Anglia leghíresebb Pottere ugyanis Beatrix Potter volt, aki a Péter Nyuszi kalandjai címû gyermekkönyv megbecsült szerzõje. Beatrix Potter egyébként mûvész, természettudós és természetvédõ is volt. J.K.R.-nek ráadásul voltak Potter nevû barátai gyerekkorában. A ''potter'' szó, utalhat a ''potters field'' kifejezésre is (a fazekasok sírmezeje), amely egy olyan temetõt jelent, ahol nincstelenek és ismeretlen emberek nyugszanak. Ne feledjük, hogy Harry is nincstelen árvaként kerül mostohaszüleihez.
A ''harry'' szó igeként annyit jelent, hogy megtámad vagy gyötör. Ha Voldemort szempontjából nézzük a dolgokat, a név igencsak helyénvaló. A ''Harry '' amúgy a Henry beceneve. Hacsak nem tudunk meg többet, nincs értelme tovább azon tûnõdnünk, van-e valami különleges jelentése, hiszen kismillió Henry és Harry él Angliában. J.K.R. egyébként elmondta egy interjúban, hogy Harrynek van egy másik keresztneve is, mégpedig James, ami megegyezik apja keresztnevével. -
mayerlaci
senior tag
válasz
neduddgi
üzenetére
Ebben sok igazság van.De én akárhogyis nézem nem járt rosszul Ron és az egyik szereplő sem mert még csak 3részt forgattak és az is nagyon sok pénzt hozott a 4.pedig szerintem még többet fog mint az előzők. Tom Felton se keresett valami keveset pedig neki sokkal kevesebb szerepe volt mint Ronnak.Hermionéban pedig igazad van hoditani fog a szépségével.Ennyi pénzből pedig már életük végéig is elélhetnek szoval télleg nagyon sok pénzt kell kapniuk hogy bennmaradjanak a szerepbe.(Mert szerintem csak ugy nem maradnának benn)
-
neduddgi
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Igazán nem irigylem a sikereit se neki, pláne nem Hermionének akit nagyon szépnek is tartok. Aki ennyi pénzt lapátol össze, az már bármi lehet. Asszem Hermione és Ron is megkereste az 1-2 Milliárd Ft-nak megfelelő Ł-ot. Ron nagy hátránya azonban, hogy valljuk be, egy kicsit a rettentő jószándékú, de námileg lassú gondolkodású szerepkörbe lesz a részek alatt beskatulyázva. Az ilyen típusú szerepek pedig általában nem főszerepek, tehát számára a filmszakma mégha darabszámra elég sok filmben fog is szerepelni, nem lesz a legfizetősebb.
Azon persze nem csodálkozom, hogy ennek ellenére benn akar maradni, mert ugye 2 Milliárd is jó pénz, pláne ha figyelembe vesszük, hogy ez még csak az 1.-2.-3. rész mérlege, még elvileg 4 újabb résznek is jönnie kell, ami arányosan újebb 2,6 Milliárd Ft (Ł-ban) az összesen 4,6 Milliárd Ft, ennyi pénzért elviselhető, ha az embert a világ producerei ( mert persze mind előtt ismertté válik ő is ) beskatulyázzák. De könnyen lehet, hogy a legjobban azzal járna, ha ott marad Potter mellett, és amolyan Sherlock Holmes melletti Wattson-ként tengeti napjait, és keresgeti a Milliárdokat, ha megmarad a 33%-os jövedelemarány Potteréhez képest, az már jó pénz. Hermione viszont ( Emma Wattson ) kifogja nőni magát, és H. P. -hez viszonyítva a 100%-os szintre fel fog jutni. Ha őt is szerepeltetni akarják, előbb utóbb meg kell neki adni ugyanazt a pénzt. Ő ugyanis a szépségével egy olyan plusszal rendelkezik, amivel a többiek nem.

ezmostakedvenszmájlim -
neduddgi
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Ilyesvalami nekemis eszembe jutott. Micsoda 007-es ügynök, aki mögött ott áll még a sötét varázslatok tudománya is. De szvsz ebből nem maradhat ki Hermione sem. A Buffy a Vámpírok Réme meg a folytatás Angel-lel kutya füle ahoz képest, hogy itt mit lehet alakítani. De ehez már valóban át kell adni Rowlingnak a szerzői jogokat. Az, hogy valaki gyermek irodalmat jót tud írni, messze nem teszi alkalmassá, mindenféle egyéb műfajban is ő legyen a legjobb. Ebben az esetben már szvsz ő jelentené a szűk keresztmetszetet, bár igaz hogy néha az ilyen félig komolyanvevős akciófilmek is olyan gyermekdedek, hogy az már fájdalmas. Majd meglátjuk.

-
Agostino
addikt
válasz
mayerlaci
üzenetére
Bővebben: link Észak Amerika fiu, férfi szerelmi liga vagy nem tom hogyan mondjam szépen
Moderátoroknak : a fenti link csakis és kizárólag szemléltető jelleggel lett belinkelve, mindennemü eszméjétől, gondolatától mereven elzárkózom. -
mayerlaci
senior tag
DDDD
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
válasz
mayerlaci
üzenetére
A konspirától visszatér
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Roxfort végzete akkor közelgett, amikor Dumbledor és Harry története bejárta a sajtót. A szülök amugy is rossz szemmel nézték a kapcsolatukat, de a mágikus bulvársajtó csunyán kibeszélte őket. Egyes lapok azt kezdték el híresztelni, hogy Harry és Albus mindketten NAMBLA tagok... Harry mereven elzárkózott a dolgoktól, de ez semmit sem segített. Többek között ennek is lehetett betudni azt, hogy Harry elmenekült a hegyekbe. Dumbledor karrierjék nem tett jot a dolog, így megvonták tőle a bizalmat.Egy ideig a mauglik között dolgozott bűvészként, de egy alkoholmámoros este után seprűre ült, és eltünt. Eltűnését egy ideig a légierőnek tulajdonították, késöbb felmerült hogy az ufok vitték el, de valószínüleg ráfagyott a seprűre, és tengerbe zuhant. Dumbledor után Hermione vette át a Roxfort vezetését, de mint az ismeretes, adócsalás miatt börtönbe került. Hermione után gyorsan csökkent az iskola látogatottsága. Ez nagyban volt köszönhető annak, a diákok inkább elmentek PR menedzsernek, közgazdásznak. Mágusnak csak egy-két szerepjátékos kezdett el tanulni, de gyakran halálra sujtották egymást, amikor nem tudtak megegyezni abban, hogy az ork sebzését hogyan kell megszabni: 2-t dobsz+3, vagy 3at dobsz dobókockával, és 1et adsz hozzá. Ez sötét korszak volt a Roxfort számára. Ezután a lejtőn hamar lecsúszott az iskola. Manapság szellemkastélyként lehet látogatni,és országgyűléseket tartanak benne. A szellemek elköltöztek, mert nem bírták a légkört. -
mayerlaci
senior tag
válasz
neduddgi
üzenetére

Dumbledore 12 lámpát oltott ki a Privet Drive-on az önoltóval.
Dumbledore órájának 12 mutatója van.
Pénteken 12 levél érkezett Harrynek.
Mógus trolla Halloweenkor 12 láb magas volt.
Az éjféli párbajnak Dracoval, éjfélkor kellett volna megtörténnie.
Az elsõ Kviddics meccsen Neville azt mondja Draconak, 12x többet ér nála.
Érdekel valakit a nevek jelentése?
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Na ki tud több olyan dolgot felsorolni amiben a 12-es szám szerepel?
-
neduddgi
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Milyen szerepe van benne? Csak azért, mert ahogy megismertük, nagyon illúzió romboló lenne, ha valami nyámnyila karaktert alakítana. Remélem sem a rendezőnek nincsenek ilyen szándékai, sem pedig ő nem menne bele. Egy színésznek nem szabad mindent elvállalnia. Mondjuk Sylvester Stallone is sok féle szerepet kapott, de azért mindegyik olyan volt, hogy a filmben nem volt vele tanácsos újjat húzni.
-
mayerlaci
senior tag
Akit érdekel Piton más filmben az nézze meg a Hó torta című filmet.
-
neduddgi
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Majd gondolkozom. De neked felteszek egy kérdést. Szerinted mi lesz, ha Harry Potter kijárta az iskolát? Szerintem folytatják a sorozatot, ha lesz benne pénz. Olyan tengerkígyó folytatásos izé lesz belőle mint a Dallas, meg a Hegylakó. Ugyanez a sors vár a Star Wars - ra is. Legfeljebb Rowling mama eladja a további részek folytatásának szerzői jogait.

-
mayerlaci
senior tag
Gratulálok Sil te nyertél.
Jövő héten ujabb kérdések. -
mayerlaci
senior tag
Na mivan agostino nem jönnek az uj történetek

-
mayerlaci
senior tag
Látta valaki a harry potter parodiát?
Nagyon cool. -
mayerlaci
senior tag
Boldog szülinapot Emma

-
Obi-1
őstag
Végre új szmájli

Yeeeeh -
Agostino
addikt
Dolgozok rajtuk, de 3 még icsen meg

-
mayerlaci
senior tag
Hogy állnak a kérdések?
-
mayerlaci
senior tag
Már csak 92 nap van a megjelenésig.
Azon töprengtem hogy mire használmám a láthatatlanná tévő köpenyet.Nem biztos hogy jora.
Meg hogy jo lenne-e ha lenne a valoságban is ilyen varázslo világ mert nem biztos!! -
mayerlaci
senior tag
Megvettem a posztert tök szuper

Egyébként ügyes vagy SIL
-
mayerlaci
senior tag
A film vetitését lehet hogy átrakják december1.re amerikába.

Nem valami jo hir. -
mayerlaci
senior tag
Nekem a 2posztere jobban bejön mint a 3-é.Igazak a Hírek miszerint nem Robbie Coltrane az 5. filmben nem játszik

-
mayerlaci
senior tag
Holnap veszem meg a hp3-as poszteremet már nagyo várom.
-
neduddgi
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Hát szvsz Cho Chang sehol sincs Hermionéhoz képest. Vagy Fleur D.-hoz képest. Nem mondom, hogy csúnya, egy rendes normális csaj, de nem olyan, aki ha valahová belép magára vonná a figyelmet. Azért persze valami báli ruhában nézhet még ki jobban is. Meg lehet nagyon sok jó tulajdonsága. Amúgy szigorú és szomorú önvizsgálat után rájöttem, hogy én is túlkoros lennék ezekhez a csajokhoz, úgy hogy meggondoltam magam, én is lemondok róluk a javatokra.

[Szerkesztve] -
Obi-1
őstag
Megvallom őszintén, nekem ezek a csajok túl fiatalok, úgyhogy tietek a pálya. Én inkább átmegyek a legszebb nők topikba
Hermione meg pont olyan ekényeztetett buta fejet vág azon a képen...
Fleurnek nem platinaszőkének kellene lennie? Vitrol meg nézhetne ki jobban, azért mert negatív szereplő, még nem kell banyát csinálni belőle... -
mayerlaci
senior tag
Inkább küldjétek el msn-en.Nem tom mér nem jo az e-mail.Ma fél 11-ig leszek.Holnap 2-től.Sok szerencsét mindenkinek.
-
Sil
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
Nem tom mi van a mail cimemmel addig is msn.
-
neduddgi
aktív tag
válasz
Agostino
üzenetére
Nem rossz vétel Fleur Delacoure?! Ember gyönyörű!
Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy ő is, mint Hermione, félig-meddig magyar származású!
mondjuk ez egyelőre csak az én privát sejtésem... Ami Vitriol csajt illeti, hát azért néz ki úgy, mert az is!
Szvsz jó választás a szerepre.
[Szerkesztve] -
Harrylles
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Elküldtem, nem tudtam mindre a választ, úgyhogy nem én vagyok a legügyesebb a ph!-n.
Mindenki küldje el és akkor kiderül ki a legjobb. 
szerk: most látom, hogy nem biztos, hogy sikerült kézbesíteni. Megnéznéd, hogy van-e olyan ami a zizou@citromail.hu-ról ment neked?
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
-
asimov
aktív tag
Itt egy fotó a Fleur Delacour-t (remélem jól írtam) játszó hölgyről:
És íme Rita Vitriol:
Modemeseknek mondom, hogy igencsak hi-res képek!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
éldául
DDDD

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Most lettem 26)
![[kép] [kép]](http://forum.csillagkapu.hu/images/smiles/fekverohog.gif)
mivan?