Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
az tortent velem a mult heten hogy a szigeten bandazgattam es iszogattam. mint ilyenkor szokas az ember nezelodik szimpatikus emberek utan akivel szivesen megismerkedne. Ily modon kavarodtam osze egy hatalmas szemu barna boru fiatal lenyzoval akivel jol elbeszelgettunk, de valami furcsa volt. valami nagyon ismeros volt benne es nem tudtam hogy mi. aztan kiderult hogy o szinkronizalja Cho-t tok durva. most ezert megint megneztem a tuz serlege Chos jeleneteit es tok durva igy hogy arcot es valos elet-beli hangot tudok tarsitani a szinkron moge
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ HP HyperX Cloud II Core Wireless Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Kártyafüggetlen
- Eladó iPhone 14 Pro 128 GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest