Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
Üdv mindenkinek! Feldobnám itt is, hátha valaki rájön a problémámra.
Egy routerre dugott hdd-t szeretnék elérni kintről, ami böngészőből működik is, viszont FTP kliens nem csatlakozik rá. Browserből persze csak olvasni tudom a fájlokat, kliens kellene, hogy módosítani is tudjak. A kliens oldali beállítások egyszerűek, megadtam a helyes IP-t, portot, user/pass kombót, de hosszas töltés után különféle hibaüzeneteket kapok, klienstől függően. Ha valamit elütök, azonnal kidobja a hibát.
Router oldalon próbáltam már NAT Triggeringet a portra, illetve a jogosultságok rendben vannak, hisz böngészőből ugye elérem. Az ftp is engedélyezve van, szóval nekem ez már X-Akta. A router egy TP-Link Touch P5, elvileg nincs akadálya 3.rd Party klienssel rácsatlakozni a manual szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3DMark06 eredmények
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest