- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
JoolsNOS #177593 üzenetére
Az van, hogy a kezfej erejeert es igy kozvetve a fogasero nagyreszeert a kisujj a felelos and that means, ha nyomod az edzest, akkor nem sok ideje lesz pihenni, gyogyulni, meg ugye az edzes sem lesz olyan effektiv(nem tud).
Szoval en mindenkepp ranezetnek valakivel, kezdenek vele valamit, mielott nekiallok szarraterhelni.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Egyik napról a másikra a bal kisujjam reggel marhára fájt és alig nyilt ki, mire kinyílik a tenyér a kisujj késve utána ugrik. Utánaolvasva ínhüvelygyulladás (pattanó ujj)
Most pár nap ra rá már nem olyan vészes. Nem igazán fáj, ez a kis akadás még minimálisan fennáll. Reggelente általában zsibbad. Valakinek hasonló volt már? Mennyire pihentessem? Elmúlik-e magától. Nem igazán akarnám hanyagolni az edzést... -
Jhonny06
veterán
Találtam egy 2 éve lejárt, bontatlan proteint itthon, ez vajon még jó lehet? Elég nagy kiszerelés, szóval csak úgy random nem dobnám ki. Neten utánaolvasva nem egyértelmű.
-
Cs1csó
titán
Ismertem ilyeneket: ragyás bőrű - gondolom már a bőrén jött ki a sok xar - a nulla nyújtástól olyan volt mint egy gorilla (lehet a fülét sem tudta volna megvakarni annyira merev volt) és persze HATALMAS bendő mert ugye nem sokszor keveset hanem ritkán nagyon sokat evett, és persze a nem "kedvelt" testrészek kissé elhanyagolva.
-
Cs1csó
titán
válasz
bigmasterg #177579 üzenetére
Tömegnövelő a durván ektomorf 20 éveseknek kell akik kb. amit megesznek az kb. ugyanúgy jön is ki belőlük
-
@rglaaf
veterán
válasz
Gymbeam #177570 üzenetére
Persze hogy lehet ahova járok van 2 edző ismerősöm az egyik pár éve még versenyekre járt durván jól néz ki de tolta és meg mindig tolja a kokszot.
Mondta hogy annyira függő lett hogy nem is akar leállni most is naponta tolja 4x a szurit tele van a segge kelésekkel mert néha nem szívodik az az olajos cucc,senkire nem halgat kb adig fogja tolni ameddig lesz rá pénze vagy belepusztul.
A másik meg totál naturalba nyomja nyilván hozzá járok ő a másik véglet semmi még tápkieg se nagyon.Csak kajával oldja meg amit lehet
Ahogy dumáltunk kb 3-4 éve a platón van már nincs fejlődés csak szintentartás van nála.
Kb ki egyeznék ha pár éven belül csak megközelítőleg hoznám azt a szintet ami neki van -
Cs1csó
titán
-
@rglaaf
veterán
Az összes tápkieg rakássz@rt se ér ha kiakarsz nézni valahogy kokszolj ameddíg birja a szervezeted by dr konklúzió
-
Woodslave
félisten
válasz
Eagl3 #177561 üzenetére
5 gramm van benne attól talán nem lesz hasmenés. Bár lehet. Mondjuk a 70gramm ch "komplextől" már el tudom képzelni.
Nem akarok itt okoskodni megint hogyan is kellene "használni" egy tömegnövelőt, de az hogy egy adag mennyi az maximum néhány összetevőjének minimálisan hasznos dózisa miatt számíthat (jelen esetben talán, esetleg a kreatin "mátrix meg a benne lévő fehérje mennyisége miatt) de amúgy kb annyira cizellált kieg mint a multivitamin.
-
Skillet
addikt
válasz
Eagl3 #177561 üzenetére
Régebben szedtem kreatint és fehérjét is. Szerintem nem tapasztaltam semmi effélét. Mondjuk, az szerintem vagy 20 éve volt
szóval simán lehet, hogy azóta nem szereti a szervezetem. Vagy csak a puregold nem tetszik neki
meglátjuk. Amennyire visszaolvastam, nem vagytok elájulva a Biotech-től, viszont nekik vannak 1-1 adagjaik mindenféle cuccból, szóval lehet, hogy kipróbálom, ha a fostosság továbbra is fennállna.
-
_NCT
addikt
Innen tudom, hogy öreg(szem) vagyok, régen a mázsaszámra evett tömegnövelő és rántott hús kombótól sem tudtam hízni, most meg ránézek egy kövérebb halra és már hízok…..
-
Macka
veterán
válasz
AsakuraDave #177559 üzenetére
Cukor 🤣
-
aelod
veterán
válasz
AsakuraDave #177559 üzenetére
Igen mivel ez koncentrátum.
-
AsakuraDave
őstag
-
F34R
nagyúr
Az osszes tomegnovelos ilyen adagolasu.. ezert is mondtatok regebben hogy nem sok ertelme van, inkabb odafigyeles a megfelelo mennyisegu es osszetetelu kajara + feherje ha esetleg nincs meg elelmiszerbol...
Ha mar igy felhozodott, a vanilias compact mennyire vanilia izu? -
aelod
veterán
válasz
AsakuraDave #177550 üzenetére
Szerintem nem annyira édes. Pont jó. Kérdés mennyi vízzel és mennyi fehérjét keversz. Én 60grammot szoktam szemre fél shaker vízzel. Legurítom és kész.
-
Skillet
addikt
válasz
marked one94 #177554 üzenetére
Úgy. Mindegy, megpróbálom mondjuk a negyedét elkeverni vízben, aztán nem gurítom le, hanem mondjuk 1 óra alatt elkortyolgatom. Hátha. Szerintem nem fog működni... De majd kiderül. Egyelőre holnap fehérje teszt. Remélem attól nem sz@rok be
Ha nem működik, kell másikat keresni. KATT ebből van 1 adagos is. Próbára tökéletes lenne.
Mást nem találtam, amiből van ilyen kis adag. -
Skillet
addikt
válasz
AsakuraDave #177552 üzenetére
Az csak fehérje. A szénhidrátos (tömegnövelő) fehérjék, amik még ezen kívül is ki vannak egészítve mindenféle sz@rral, azokra szerintem jellemző a sok-sok gramm
-
Skillet
addikt
válasz
AsakuraDave #177550 üzenetére
Nem hinném, hogy extrém. A Scitec Jumbo-ból 220 grammot írnak 1 adagnak
400ml vízzel keverve...
KATT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest