Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
marcus.fenix #37208 üzenetére
nem ugyanarról van szó. mert Bubbi szerintem olyan kis súlyt használt már hogy hozzágyengült. én meg most is éppúgy tudnák edzeni 80 kilóval mert nem gyengültem el. két oka volt hogy visszavettem, az elsődleges az izületvédelem mivel 80 kilóval kinyírtam a könyököm, a másik meg ha ennyivel is meg tudom edzeni úgy a karom hogy akkora legyen mint korábban akkor minek??
nem akarok ismét lesérülni ezért nem is emelek.
amúgy is szuperszettben edzem triccel és épp annyi pihenés van neki míg a másik gyakorlatot csinálom, külön pihenőidő nincs. szal tudnám sokkal többel csinálni de felesleges lenne.
a Bubbi féle edzést meg amúgy kipróbáltam én is korábban és nagyon nem jött be. se Godnak, se Janesznak, ezért is mondtuk neki akkor, csak sértődés lett belőle hogy elmondom a véleményem/tapasztalatom bólogatás helyett az neki nem volt megfelelő. hát istenem. mindenesetre a Bubby jófej gyerek és bírom is, de ha önfejű csinálja. remélem neki bejön.én szinte hétről hétre gyengültem tőle. na erről ennyit.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Magisk
- További aktív témák...
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Eladó Konfig I7-10700 16GB DDR4 512GB SSD RX6600XT 8GB!
- HP HyperX Cloud III Wireless + wicked cushions fülpárnák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest