Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
LackoMester #9696 üzenetére
állati a fehér is
azt vettem vakuba...
-
LackoMester
addikt
Az Eneloop ( Sanyo ) akksik a legjobbak, ezekből létezik a fehér ( kb. 2000 mAh- sak ) és fekete csomagolású is ( extreme kb. 2400 mAh ) rohadt jók.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #9693 üzenetére
enedzsazjort ne is emlegesd. Aposom 40k-s Pana kompaktjahoz kapott ismerosetol energizer szettet...mikor eloszor voltak nalunk mentunk kirandulni mast se lattam, csak kotor a taskaba a csereakksikert. Kapott egy szett Eneloop-ot, azota orom es bodotta
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #9691 üzenetére
D5000-hez 1080-as Li akksi van, a rekord, amit 1 fulltoltessel csinaltam az valami 400-450expo korul volt
-
-
vidobali
aktív tag
válasz
Speeedfire #9688 üzenetére
Ez már amolyan inteligens energiagazdálkodós masina és egy töltéssel a 4GB-os sd-t, 10,5mp en ami 1040 kép kábé, telelövöm vele.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #9688 üzenetére
Oly kompaktunknak is kb ekkora akksia van, Parizsban 1 napot epp,hogy kibirt, pedig sok vakus foto nem is volt benne. Mondjuk meg igy is kibirt ugy 150kepet egy toltessel. SZerintem a Pana is ekorul teljesit
-
vidobali
aktív tag
válasz
Speeedfire #9682 üzenetére
750mAh gyári akksija van
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #9679 üzenetére
azenemertem, miert akar USB tikbelet tolteni vidobali
-
vidobali
aktív tag
válasz
LackoMester #9676 üzenetére
Az van, csak töltésre kellene, mert beszart a gyári töltő és nincs kedvem (
) 8000-ért venni egy másikat
-
cellpeti
nagyúr
gondolkodtam, hogy megveszem a PC World-ös WP Super Guide c. kiadványát, de csalódtam. Azt hittem a rendszer felépítését, és mikéntjét, működését írja le, de tévedtem. Tele van minden féle ajánlattal meg ilyen szarokkal. Nekem nem jött be, esetleg itt megvette valaki?
-
Jazzos
őstag
válasz
Balinov #9665 üzenetére
Ez épp Álmos utca, két szobás (de minimum másfél, nem tudom hogy számolják ezt
). Persze függ sok mindentől, de azért azt tudni kell hogy amikor 3 éve albit kerestünk, az ingatlan.com-ról lekértem a kiadó lakásokat, vagy 6-8-10 oldal volt 40-45e ft körül, és alig bírták kiadni őket. Nézd meg most mi az ábra. Alig valami...
-
Füleske
addikt
válasz
Balinov #9662 üzenetére
Szerintem ez a konkrétumoktól függ a legjobban. Gondolok itt a pontos helyre , panel vs. tégla , emelet , lift , mennyi idős , mennyire van lelakva , rezsi mennyi , bútorozott vagy nem stb. stb. stb.... De ha elkezdesz olvasgatni hirdetési oldalakat és a tiedhez hasonló lakásokat keresel úgy már könnyebb belőni az árat. Legalábbis kb - ra. Aztán ha gyorsan akarod kiadni akkor leveszel a kb. árból valamennyit.
-
LackoMester
addikt
válasz
boogie84 #9658 üzenetére
Pár hónapja 2 fele vált a társaság, meg páran le is morzsolódtak, kb. 5- 6 maradtunk csak MW3- ba és kb. ugyan ennyien mentek BF3- ra.
Nem vagyok oda az MW3, de egyenlőre nincs jobb, a BO 2 az egy elég nyitott kérdés számomra, ellentmondásos igy az első videok alapján. Meglátjuk. -
Balinov
titán
SRacok, mennyiert lehet mostanaban Gyorben 1 vagy 2 szobas lakast berelni?
-
boogie84
veterán
válasz
LackoMester #9641 üzenetére
Mi lett a csapattal? Egyszer egyszer én is csatlakoztam hozzátok, tényleg jó volt a társaság.
BO2 tervben? Vagy te is azt vallod h csat ócska másolat mint az mw3?
(#9647) cellpeti: Szerettem is! A hangok egyszerűen fantasztikusak. De a találati rendszer... meg h a találatokat a szerver számolja... pingek... az viszont katasztrófa. Ennek ellenére beletoltam 418 órát, uh játszottam vele bőven.
Szabad érdeklődni h adtad el? -
Jazzos
őstag
Én még idén csak 150-nél. De ez tényleg bringa.
-
Balinov
titán
most neztem, 478 oranal jarok
-
MR_Joe
senior tag
válasz
LackoMester #9649 üzenetére
Az már nem normális
-
G@ben
addikt
A Kardirex bőrgyógyászatáról van valami vélemény? Pozitív, negatív, stb? Szakmai hozzáértés érdekel főként!
-
Jazzos
őstag
válasz
Az nem kevés
Fele ennyit bringáznál, te lehetnél Lance Armstrong 2!
-
sagesz93
addikt
Sikeresen leerettsegiztem, holnap derül ki pontosan hogy, de megvan az biztos
Kis örömök az életben -
Balinov
titán
válasz
huh, nekem is meg kene nezni a profilomat. meg jo, hogy mindig mentettem a profilomat...rosseb tudja hol jarok, 2008 ota tolom origivel
-
LackoMester
addikt
A legjobb COD4 volt, csakhát meguntam, így volt ez a MW2 - vel is, most a MW3- at kezdem megunni, de a társaság jó ( már ami maradt belőle ), szóval egyelőre még tolom. Nekem speciel a BF3 nemtetszik.
boogie84
a COD4- be kb. 1000 órám van, az MW2 -be majdnem 1200, az MW3- ba is már bőven 500 felett vagyok. Bár mostanság már csak este tudok gémelni. -
boogie84
veterán
válasz
cellpeti #9634 üzenetére
Egy lapon sem említhető a két játék. BF3-ban mocsok szar a találati rendszer. Hányok tőle.
MW3 meg csak egy MW3...Nem tudom mi lesz a következő fps amit megveszek.. talán az új NFS.
Remélem ez nem lesz olyan f.o.s. mint a shit 1 2 ... meg a the run..(#9640) Balinov:
MW-t még most is tolom! Győri felderítők szerverén.
MW2-vel anno mikor megjelent nagyon sokat játszottunk. Volt h 12/12 csak mi voltunk fent a lobbyban.
BF3 418 óra játék után már nem hiszem h olyan varázslatos, mint először.. -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #9629 üzenetére
es ha mondjuk Domination-t jatszott?
-
válasz
Speeedfire #9624 üzenetére
Ember ez nem kemp. Tisztába vagy a fogalmakkal látom.
-
-
Dorien
veterán
-
Vége a vizsgaidőszaknak megvan a "játék":
-
Ez a Lenovo IdeaPad U410 fogyasztható cucc.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Speeedfire #9610 üzenetére
Csere érdekli őt Kajaktriplázó szeletre vagy Müzlire, mi?
-
Speeedfire
félisten
-
ftc
nagyúr
Olcsón nem tud vki kulso hdd-t 1TB kornyéke
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Cipő topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest