Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Otthoni időjárás-állomás
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
A legjobb game a Simcity 2000 volt
a legjobb hentelős meg az MDK
a legjob autos NFS:1
autos gyilkos GTAGTA: in london
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #8997 üzenetére
GTA is az, mégis van valami "értelme"
-
válasz
LackoMester #8996 üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #8993 üzenetére
hát azért legalább tesznek beléjük küldetéseket
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8993 üzenetére
latod, ezert jatszok en 2008 ota szinte csak az MW1-el
-
Balinov
titán
válasz
cellpeti #8988 üzenetére
na, vegre rajtam kivul meg1 ember, akit nem kotott le. Akkor mar inkabb a Quarantine
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #8987 üzenetére
már akkor is baromi értelmes játék volt.
-
Speeedfire
félisten
GOY!!!
Imádtam az 1-2-t, remélem ez is lesz olyan jó és a grafika is kicsit jobb lesz, mint a videón. -
sagesz93
addikt
válasz
sladka_pani #8975 üzenetére
most innen veszek szerintem ha rászánom magam hogy kifizessek érte ennyit...
az a baj hogy megcsinálni is lusta vagyok a gépet, olyan szinten megfelel most is... -
LackoMester
addikt
Aki SSD- t akar vásárolni kicsit nézzen körül a PH SSD -s topikjába, tudnak, fognak segíteni.
Igazából nekem a tesztek alapján egy percig se volt kétséges, h. a Corsair Force GT Series 120 -as verzióját választom ( 130 euro- ért vettem ), bár tény, h. a 830 Samu se rossz, és még sorolhatnánk, jó pár kitűnő SSD van már a piacon. -
Borokafa
őstag
válasz
A SATA3-as OCZ Agility3 60GB 17k volt, 3év gar (520/480 Mb/s ha jól emlékszem)
-
válasz
sladka_pani #8979 üzenetére
103 euró
[link]
-
válasz
Speeedfire #8976 üzenetére
Csak annyi a baj, hogy kapásból a Samsung +8 Gb. Továbbá nem 6 éve van a piacon mint az OCZ. Szerintem +3 ropit és +8 Gb megér a dolog. Mellesleg mindenhol a 830 a best buy.
"csak mobal szeret mindenbe belekötni." ez rád is illik eléggé.
Szummaszummárum ez elég indok.
-
Jazzos
őstag
Nézz Kingfast SSD-t. Bár fingom nincs hogy mit tud, de nagyon olcsó!
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Speeedfire #8978 üzenetére
Szép! Köszi! Most már csak megfelelő ajánlatokat várok, bárki Győritől
-
Speeedfire
félisten
válasz
sladka_pani #8977 üzenetére
Igen, új árak.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Speeedfire #8976 üzenetére
Mármint új áraitok ennyik?
Nagyon jó! Nálunk az Agility3 60GB =80EUR, és a 120-as meg 130 körül! Akkor akár újonnan is érdekelne, ha valaki tudna győri személyes átvétellel szerezni, várom az ajánlatokat mindenkitől 60-128GB-s SSD-k ügyében, a fent említett maximum 100 eurós (30.000FT)-os értékben!
-
Speeedfire
félisten
válasz
Nincs semmi baj az ocz-vel, csak mobal szeret mindenbe belekötni.
Itthon 18k az agility 3 60gb. A 120-as meg 28k.
Szóval +10k-ért dupla tár. Aztán ennél drágábban meg a gyorsabbak vannak, de csak tesztekbn lehet észrevenni. Az összes randon 4k körül hasonlóan teljesít. Még +50MB/s-et sem éreznek a felhasználók, illete w7 tesztekben max 1s-el gyorsabban tölt be. -
sladka_pani
senior tag
Mi baj az OCZ-vel? Rendszernek kéne csupán, meg a programoknak, amiket használok, talán a 60GB is elég volna, mindent irányítanék egy HDD-re, ami film, zene, játék! De persze érdekel a nagyobb, 120GB körüli is! Lényeg, hogy legyen rá gari, legyen beépítőkeret, kábel, tehát teljes tartozékos. Nem kell a legeslegjobbat, ha nem használom ki
100 euró pedig a maximum határérték rája! -
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben 512MB vagy 1GB DDR1 memóriája?
Priviben jöhet ár + telefonszám és egyeztetünk
-
válasz
sladka_pani #8970 üzenetére
Milyen kéne?
Én a Samsung 830 128 Gb -t javaslom, nem Sandforce -os shit, egyik kollega 31 ropiért árulja hardveraprón.
-
válasz
Speeedfire #8969 üzenetére
OCZ -vel haggyál, minimum egy Samsung 830
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Speeedfire #8969 üzenetére
Tudtok nekem a nálatok levő SSD-k árakban segíteni? Esetleg a lehető legolcsóbb beszerzésében? Úgy nézem állandóan, hogy nálatok és nálunk vannak bizony különbségek. HDD terén pedig nincs! Nem tudom miért!
-
Borokafa
őstag
Nekem tegnap óta van ssd-m, problémamentes volt a telepítés. Ez egy csoda, minden megtáltosodott.
-
Füleske
addikt
Adattárolásra tényleg nem való ( drága , nem használod ki a sebességet).
De rendszernek meg ha próbáltál egyet onnantól nem kell hdd. Nincs lassúság meg kerregés. És rendszernek nem kell óriási ssd , és drágát sem éri meg venni mert a nagyobb számok mögött nincs már valódi gyorsulás. -
sladka_pani
senior tag
válasz
sagesz93 #8957 üzenetére
Szerintem se, de én azt nem értettem mióta van az Asusnak ezen szériájának hivatalosan GAMER EDITION-ja?
Nem csak magyarok akasztották rá véletlen? Plusz miért gamer?
Gyengébb VGA és APU van a linkelt gépben, csupán dupla annyi RAM, amit ha akarok bármikor bővítek az enyémben... ááá érthetetlen
-
Balinov
titán
hibernalas nelkul meg lehet lenni, bar notin tenyleg nem art. index,prefetch felesleges, leven hdd-hez kepest kiba** jo eleresi ido. FW-t meg akkor kell frissiteni, mielott beepited, de amugy sem jellemzo, hogy hetente jonnenek ki az uj fw-k.
Kicsi, ez relativ. En mar belaktam a Sandisk-et, de kb 30GB-nal tobbet nem foglalok.
Apropo, win7-nel a letoltott winupdateket tarolja a windows valahol sikeres update install utan? Vagy torli magatol? Ha nem torli, ki lehet ezeket gyalulni?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8956 üzenetére
sztem is, ugy emlekszem, mikor osszel vettem a Veranak a HP lapost nezegettem hasonlo kategoriaju Lenovo-t meg Asust, es a Lenovo jobban tetszett
mobal: mi a baj az ssd-vel?
-
Element a kedvem az SSD -től
-
sagesz93
addikt
válasz
sladka_pani #8955 üzenetére
hát azért ezzel szerintem el lehet játszadozni bőven
anyámnak most vettünk egy samsung gépet 116ért, pentium b960 meg geforce 520mx gondoltam rápróbálok egy dirt 3-at, kicsit meglepődtem amikor vitte 1366x768-ban high-on a játékot 30fps körül...mondjuk a laptopokba nem vagyok otthon, de hát ebből a típusból a gamer edition se kerül 200-ba..
-
sladka_pani
senior tag
-
Balinov
titán
Sracok, laptopvasarlos kollegam kinezett egy Asus X54H-SO180V a szuleinek, de en ugyanonnet inkabb
egy Lenovo G570-t vennek. Arban 27€ a diffi az Anusz javara, viszont a Lenovo-ban B940-es SB proci van. Ram (4GB), HDD (500gb), ill. tobbi szempontban kb egalban vannak. Annyi meg, hogy a Lenovo-ban 6 cellas akksi van az Asus 4cellasaval szemben. (bar, ahogy mondja a srac, sokat nem lesz varhatoan a gep hurimbalva)Szerintetek?
-
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #8948 üzenetére
Ki volt az a szagértő?
-
vlcsko82
senior tag
válasz
sladka_pani #8948 üzenetére
Adok érte egy tuningos retró pc-t
-
sladka_pani
senior tag
Üdv! Az ármester beárazta a notimat: ASUS N53TA (A6 Quad, 4GB, 750GB, 2GB VGA, 6 órás aksi, 2 év gari, 100%-os állapot..), mert nem gémer, ezért "csak" 240-250. Nem vitatom képességeit egy nálam régebbi kollégánknak, de ez még nekem is nevetségesen sok. Ha 180.000FT-ért elvinné valaki, akkor összecsapnám a két bokám
-
Borokafa
őstag
Kis konfig frissítést végeztem, cuccok az adatlapomon. A konfig fogyasztása most így netezés közben 62W és nem gyenge cucc. Tehát az AMD sem egy zabagép azért.
Jani, nem tudtad kivárni azt a jó kis ájemdét -
Jhony5
csendes tag
Üdv használ valaki R-lan os internetet?
-
MR_Joe
senior tag
Emberek! Valakinek a héten egy Logitech K400-as billentyűcske?
-
vlcsko82
senior tag
Vettem volna a sráctól lapot+procit 16k-ért,mindent lebeszéltük,vártam is rá 2 hetet és semmi
újabb időpont megint semmi
közben visszautasítottam egy nagyin jó ajánlatot
sőt még a számból is segget csináltam Zoli előtt (Jazzos) és a gyerek még arra sem volt képes,hogy legalább a telefont felvegye és valamit mondott volna
Én meg nyugodtan vártam kétszer is míg a személyes átadás meglesz
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Balinov #8928 üzenetére
Barátom, én C60-assal nem bírtam kivárni a Win7 telepítését, de bármelyik program lassan ment, szóval csak is az E-450! Bár mindkettő hangya órajel, fogyasztás se vészes, bár a C60 9Wattot TDP eszik
Emmiatt nem tudom nő-e az aksi időtartama, biztos valamivel igen, mert a másik meg 18W-ot "zabál"
De mint mondtam, egyszerű feltelepítés, beállítgatás közben a körmeim rágtam. Másikat meg nem próbáltam még...
-
Balinov
titán
Sracok, kollegam akar venni szuleinek egy egyszerubb netezos lapost, AMD C60 vagy E-450 procisat erdemesebb? Mindketto HD6320/4GB/500GB, W7 HPx64, 15,6".
-
vlcsko82
senior tag
Urak,egy újabb nem szavahihető kolléga van a környéken ermisukrám személyében
Ha vele üzleteltek figyeljetek oda
-
vidobali
aktív tag
válasz
atos19881101 #8922 üzenetére
Biztos, több vga-t is próbáltunk, és más gépekkel is ezt csinálja
-
vidobali
aktív tag
Sziasztok
Adott egy Samsung 940NW 19" wilde TFT. A hibajelenség, hogy a számítógép bekapcsolásakor nem indul a monitor, kb 5-10 perc eltelik a bekapcsolástól számítva, mire megjeleniti a képet.
A kérdés, érdemes-e ezzel foglalkozni, javitható-e, ill. ha igen, akkor tudnátok-e valami jó monitor szervizest ajánlani Győrben.
Köszi előre is
-
sagesz93
addikt
válasz
atos19881101 #8916 üzenetére
pl. win telepítésnél
nem erre a vinyóra akartam tenni a wint, ha erre akartam rakni akkor kiírt valami hibát de már nem tudom pontosan mit
semmi extra programmal nem néztem rá -
sagesz93
addikt
van itten nálam egy hitachi deskstar vinyó, 250gigás satás, felismeri a gép meg minden, viszont nem lehet leformázni... na ezzel ilyenkor mi a teendő?
-
cellpeti
nagyúr
ftc jó ez a W8, csak nem látja a BT-met és az audio kezelő szervek se működnek
-
Balinov
titán
-
RudyD
tag
Inkább külön hozzászólásban.
Használt laptop alkatrészben jártasabb kollegák véleményét szeretném kérni.Ahogy nézem a kijelzők elég durva árakon vannak. Sikerült lomiznom egy (kiszereléskor még kifogástalanul működő) 15,4" -est. Ahogy nézegetem a hw-aprón, kb 7-14 körül árulják őket.
Ezért szeretnék egy normális árat. (Sajnos mint mindenkinél mostanában nekem is kell a pénz rendesen.)
Illetve ha lenne rá konkrét érdeklődő akkor privátot is kérnék az érdeklődésről. (Azt biztosabban megtalálom.) B-)
Esetleg egy kis extra - !!! Analóg USB kapcsoló (több USB-B -ről egy USB-A -ra, klassz kis kattogós csavarhatós kapcsolóval - 2 és 4 portos is van, kábelek nélkül, teszteletlen. Ha jól látom akkor több gép között lehet kapcsolni vele az USB portot..... B-) Én sem látom sok értelmét sem rációját, de azért mégis. Jó kis fémdobozban... )- Esetleg valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Otthoni időjárás-állomás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest