Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- LED / LCD TV topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Érdekel vkit Huawei X5Pro ma Győrben?
Spped nekem pixelhibat nem ismerték el...
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #8795 üzenetére
Ezért nem veszek Acert...nekem a notebook képernyővel szívóztak
-
Speeedfire
félisten
Acer terméktámogatás fekete pont. Szívem szerint az összes acert begyújtanám. Hogy ezekkel mindig csak szívni lehet, ezt már nem hiszem el...
-
Weaver
senior tag
freemail nálatok is szarakodik, meg szarakodott az elmúlt napokban ?
-
sladka_pani
senior tag
válasz
#35685120 #8783 üzenetére
Jaja! Én még nem mertem ide írni, de igazából az egyetlen játék amit vártam az elmúlt évek során! Az utóbbi hetektől számoltam vissza! Megnéztem torrenten, de azt hiszem "olcsóbb" megvenni, 30 euró (9000 ft nálatok) és 4 DL DVD lemez, ami alapból már csak 4 euró lenne ha kiírnám, nem beszélve a sok szarakodásról, patch, crack, amik a torrenten mennek
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8788 üzenetére
nem neztem meg, bar szinte tuti, hogy beindult a bankalapacs az Max Payne 3 totyikban
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8786 üzenetére
persze, te is a Steam-re gondolsz, ugye?
-
törölt tag
Megjelent: MAX PAYNE 3
-
sagesz93
addikt
na sziasztok emberek lenne egy gép maradék
amik maradtak belőle eladásra:
1gb kingmax ddr2 ram (+ 1gb kingston ram (667es mindkettő) aminek nem valami stabil a működése ezt ingyen adom ajándékba)
egy 80as maxtor diamondmax nemtudom a hd sentinel mit ír rá de 3-4 évig hibátlanul szaladt rajta a win7. satás
AMD Athlon 64 X2 4400+ proci hozzá opcionálisan egy 6000+ "feletti" procikra való kicsit brutálabb hűtés.
egy msi ms-7304 lap, oem hátlap nélkül tudom adni.
és egy táp is van, fsp atx-300paf, jó kis atomreaktorajánlatokat várok, most kicsit megszabadulós a helyzet szóval nem piaci ár felett adom...
15-be adom egybe az összeset...ez holnapig él utána rájövök hogy külön-külön sokkal többet ér...
-
ssolitude
őstag
Keresek győrben USB modemet, 3g,hsda,egyebek,t-mobilos vagy fūggetlent.
-
G@ben
addikt
Eladó Toshiba Satellite L40-14H laptop!
15,4" monitor
Intel Dualcore T2310 1466MHz processzor
1024MB DDR2-667 ram
Fujitsu 120GB 5400rpm winchester
Intel GMA X3100 videókártya
Realtek ALC660 hangkártya
LG T20N dvd-író
Realtek RTL8139 hálókártya + wifiAz akksija másfél órát bír filmnézéssel. Állapota nagyon jó, alig 1-2 karc van rajta, mivel nem nagyon volt hurcolászva.
Ára: 35.000 Ft -
Balinov
titán
masnal is kohog a ph!? nem csak az 503-as hibakod, hanem a hsz-ekrol, pm-ekrol is tobb 10 perccel dob ertesitest
-
cellpeti
nagyúr
Főleg tserrof77 és aki tud segíteni:
nem tudsz, tudtok olyan édesítő tablettát ami nem hőre oldódik? Tehát a hideg teába is belenyomom és kész? Rohadtul utállom, hogy mindig meg kell melegíteni. (Folyékonyt meg nem komálom)
-
sladka_pani
senior tag
Hétvégén valakinek Győrben (holnap mondjuk) egy Genius Sound Maker Value 5.1 hangkari? PCI-os... csak a benzinköltségemért cserébe. Ha érdekel, írj rám!
-
vidobali
aktív tag
Sziasztok
s775-ös gyári coolert keresek használtba, olcsón, az se baj ha rossz, de egy lefogató lába legyen ép :-)
-
janos80
senior tag
sziasztok
ismertek ugyes kezu mobiltelefon szerelot? galaxy s2-n kellene uveget cserelni.csak uveget kellene mert a kijelzonek semmi baja...
-
okiDoki
aktív tag
válasz
sladka_pani #8768 üzenetére
A közös nevező...
Remélem, egyetértünk, bár én ezeket a citromos szarokat nem iszom!
De ez a nő... -
okiDoki
aktív tag
válasz
sladka_pani #8765 üzenetére
De az Aldiban mindent felvásároltak, nem?
-
okiDoki
aktív tag
válasz
sladka_pani #8763 üzenetére
Hát, bocs, de szerintem a te zenéid engem csak alulról tudnának megérinteni...
Björk is inkább csak alulról... -
vlcsko82
senior tag
válasz
sladka_pani #8763 üzenetére
Én szeretem és hallgatom is Björk elvont zenéit
-
okiDoki
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
Akkor ezt is tessék meghallgatni.
Nyugodt kis music...nem progresszív rock. -
Balinov
titán
válasz
runner 125 #8756 üzenetére
persze be lehet probalkozni gift-kent feladva 20-30l dodot megadva erteknek, de ha megfogjak, ugyanott van. sztem nem erdemes usankabol, max olyat, amit EU-ban meg nem lehet kapni
-
okiDoki
aktív tag
Jó, de Te is hallgasd meg ezt!
Kiba jó zene, de asszem a pálinka kevés lesz! -
okiDoki
aktív tag
Csak az elfogyasztott 2 dl szilvapálinka mondatja azt velem, hogy ez qrvajó zene???
Ja, Ajkán a "Hit Gyülekezet" gondozásába ad két iskolát az önkormányzat... Bravo!!!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
SOS-be szeretnék kölcsönkérni a hétvégére (esküvő) egy SB600 kaliberű rendszervakut a D80-ra.
Természetesen nem ingyen kérem.
Illetve, odaadom a piaci árát addig.
Helyszínt illetően Szombathely, Sopron környékének örülnék.Ha, valaki tudna segíteni kérem jelezzen privátban, elmennék érte miél előbb.
Köszönöm!
-
ftc
nagyúr
Én nem szeretni Európában élni...Sztetek megvehetem USA-bol a cuccot s itt fizetem ki? vagy az már adócsalás?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8743 üzenetére
de de, csak arra akartam kilyukadni, ha a sataII vinyo olcsobb, meg a nas is sata2-es vezerlos akkor felesleges az esetlegesen dragabb SATAIII-as cuccot venni, plane ahogy Coxernel kinez, abbol a nas-bol akkor kerulnek ki a vinyok max, ha valamelyik megmakkan
-
Balinov
titán
Kiszemelt NAS-ba milyen SATA vezerlo van? mert az elso az SATAII-es, a WD30EZRX meg SATAIII-as.mind2be 64mb cache van. a masodik WD AV-GP power saving szeria, az elso meg Green, szoval mind2 alacsony(abb) fogyasztasu, gyanitom mindketto 5400RPM-es.
SATA3-ast vennem, ha nincs nagy arkulonbseg
-
Balinov
titán
-
NAS-ba Ti 7200-as vagy 5400-as diszkeket pakolnátok?
-
ftc
nagyúr
válasz
Balinov #8734 üzenetére
Corel nem elterjedt de tudtam használni azonnal... bár nagyon ritkán retusállok...s ebben a corel ötvöz elég jól...
Corel szerencsére elég jól elterjedt a yt videokon... nekem ennyi elég
úgyse használja ki az ember a programok 90%-at soha..pl LR-ben is csak a szerkesztés kellett... a többit a hajukra kenyhetnék
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8721 üzenetére
vagy tegye ki az ajto ele a Telekire, 3 percen belul nem lesz ott, plane, ha radobsz egy papirt, hogy mukodokepes a cucc
-
Balinov
titán
FTC, Photoshop Elements 10 80US$, kb 65€
-
Jazzos
őstag
Kinek kellett múltkor CRT? Most lenne 2 db 17"-os ingyé'.
-
Balinov
titán
na, akkor van rajtam kivul is pedagogusgyerek
alakitsunk klubbot
Coxer: kinnvan az LR 4.1 update:
New in Lightroom 4.1
The goal of this release is to provide additional camera raw support, lens profile support and address
bugs that were introduced in previous releases of Lightroom 3. (A comprehensive list of issues fixed in
this release is included below.) In addition, Lightroom 4.1 introduces the following new features:
• The ability to process HDR TIFF files. (16, 24 or 32-bit TIFF files) This can be quite
useful if you have merged multiple exposures into a single 32-bit image using Photoshop’s
HDR Pro. Using the new basic panel controls can be a very effective and straightforward
method of achieving an overall balance across the tonal range.
• Additional Color Fringing corrections to help address chromatic aberration.
• Save photobooks created in the Book Module to JPEG
• Publishing photos to Adobe Revel is now accessible via a Publish plugin
4.1 Bugs – Fixed
• Point Curve adjustments made in Lightroom 3 and before have been restored.
• Addressed performance issues in Lightroom 4, particularly when loading GPS track logs, using
a secondary monitor, and the controls within the Develop module.
• Clarity adds grey tinting to 100% white tones.
• Adjustments made in the Develop module were not properly being reflected to photos that
have been laid out in the Book Module
• Postscript Type 1 Fonts do not appear in the Font menu within the Book module.
• Clarity adds grey tinting to 100% white tones.
• Edit-in functionality has been restored to external applications including Adobe Photoshop and
Nik plugins -
válasz
cellpeti #8710 üzenetére
Legtöbbször a diák a hibás, de tény, hogy sok olyan ember tanít, akinek nem lenne helye iskolában....
Amúgy meg, ilyen az amikor egy "tanárgyerek" más szemmel nézi a világot...
Szintén "zenész", csak az enyém, 3x éve (mat, fiz), és ő sem készületlenül megy órára...
nekem is van tanítói diplomám, de eszem ágába nem lenne tanítani... -
cellpeti
nagyúr
hát ennek örülök. Az a nagy helyzet, hogy mindenki a diákot veszi elő, pedig az oktatók közt is lehetne jócskán szortírozni. Mikor logisztika gyakorlaton nem tudja a tanár kiszámolni a feladatot?
Legalább készülne az órára, de minek?
Édesanyám tanítónő, de minden órára becsülettel felkészül, átnézi az anyagot, hiába tanít már 2x éve
-
cellpeti
nagyúr
ÚR ISTEN!
Mekkora szar van itt az egyetemen????
Neptun üzenet:
Tisztelt Hallgatóink!
A mai (május 30.) vizsganapon Pénzügytan II. tárgyból a vizsgán a felügyelő kollegák rossz vizsgasort indítottak el. Hibájukért ezúton is elnézést!
Természetesen a mai eredmények nem kerülnek beírásra. A vizsga helyett új vizsga kerül kiírásra.
Remélem, jó eredménnyel tudják a tárgyat zárni! -
atos19881101
senior tag
Nem érdekel valakit egy Nokia N97 mini? Csereberélek és beszámítok is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Akciókamerák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ÚJ Díszdobozos DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+
- D-Link 5G Mobile Router
- Logitech G705 Lightsync - Fehér - garanciával, számlával
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest